- Komentari -
 1. Ova riba je gora od njega jbt..kako možeš tako da izdas vlastiti pol...
   (Sabre, 14. februar 2020 16:38)

  # Link komentara

 2. "Zene su okrivljene za sopstveno silovanje." Sta je jos tu novo. Nekada je bilo sama je kriva vidi sta je obukla a sad sama je kriva flertuje izaziva... Sad ce vrv porota sastavljena vecinom od muskaraca da donese "postenu" odluku. A nama ce reci da nema veze sto su ga pustili bar je izgubio novac i moc kao da je to neka kazna
  (Dosta, 14. februar 2020 16:04)

  # Link komentara

 3. Mogu zene da flertuju koliko hoce da salju mejlove kome hoce i da udju u bilo koju hotelsku sobu na svetu. I niko nema pravo da ih siluje. Ne znaci ne. A to sto gospodin nije mogao da podnese odbijanje pa je uzimao bez dozvole to je samo njegova krivica i nicija druga. Kad zavrsi u zatvor mozda ce skapirati da to sto si sa muskarcem u istoj sobi ne znaci da si pristao na seks.
  (Ime, 14. februar 2020 14:27)

  # Link komentara

 4. Ne sumnjam u te optuzbe, ali kako dokazati silovanje posle toliko godina? Kako dokazati silovanje i posle pola godine?
  (Trovach, 14. februar 2020 13:44)

  # Link komentara

 5. (dnevna doza prosecnog Srbende, 14. februar 2020 12:16)
  Po americkom zakonu bilo kakva ponuda koja povezuje seksualne usluge i posao je kaznjiva zakonom. Utuvite to u glavu bahate srbende koji vole da musko ima moc da radi sta hoce. Nebitno da li su one pristale ili odbile, takva ponuda je nezakonita i podlozna tuzbi.
  Te price "moze da odbije" prolaze u srbistanu drzavi slicnoj avganistanu, u civilizaciji je sam predlog kaznjiv. Zovi zenu na pice, veceru, u krevet ali ne pominji da to treba da uradi da dobije posao. Gotov si. A ovaj je otvoreno pretio da ce im upropastiti karijere. I to iz cistog besa jer sa njegovim parama uvek je mogao da plati najbolje prostitutke. Znaci nije zbog seksa, moc i sila ga pali. I treba da robija. I robijace, pa nije to srbija najzaostalija drzava Evrope.
  (Namerno malo slovo, 14. februar 2020 13:34)

  # Link komentara

 6. srbendo, nisi bas skapirao, ali slazem se, nije samo on odgovoran
   (samorecine, 14. februar 2020 13:09)

  # Link komentara

 7. Ali on nije kriv, rekao je to odmah!
   (Oliver Nedeljković, zapamtite to ime, 14. februar 2020 13:00)

  # Link komentara

 8. Imali nasilja nad Muskarcima???? Dali je nasilje kada nadjes zenu u stanu da upraznjava sex sa komsijom,,,, Ili je
   (pauk, 14. februar 2020 12:46)

  # Link komentara

 9. Slična završna reč (a nažalost i presuda) je bila u suđenju 4 silovana deteta protiv Pahomija pre desetak godina...
  Tada su optužena deca da lažu i izmišljaju pod uticajem stranih sila
  Nadam se da u ovom suđenju zlotvor neće biti oslobođen i da će dobiti zasluženu kaznu.
   (Vlad Rad, 14. februar 2020 12:29)

  # Link komentara

 10. Ne kažem da je nevin, ne znam i ne sudim, samo se pitam, kad te moćan i uticajan čovek pozove u hotelsku sobu, na "piće", obećava karijeru i daje skupe pokone, koliko treba biti mudar pa shvatiti šta to znači. Drage moje, surov je ovo svet, znale ste u šta se upuštate i verujem da ste pristale na to. Druga je stvar pretnja, ucena, napad. To je tanka i osetljiva linija. Samo zašto vam je trebalo toliko godina da prijavite napasnika?
   (vodonoša, 14. februar 2020 12:25)

  # Link komentara

 11. “Ironija je u tome što su oni producenti i oni pišu scenario. U njihovom svemiru žene nisu odgovorne za muškarce s kojima flertuju, pozivnice za hotelsku sobu, avionske karte, poslove od kojih bi mogle da zarade.”
  -Preko kreveta došle do para i slave i sada ga tuže.Nije on bio jedini režiser u Holivudu,ako su sposobne i talentovane što nisu snimale na počeku karijere za nekog ko nije “silovatelj”...?Što nisu postale kuvarice,pekarske,čistačice za manje pare a savest čista?!Sudio bih ja i njima!
  (dnevna doza prosecnog Srbende, 14. februar 2020 12:16)

  # Link komentara