- Komentari -
 1. Ako ove sekunde sve fabrike stanu, svi automobili stanu, svi prestanemo da lozimo. Zemlja će idalje nastaviti da se zagreva.

  A što se tiče planova. Jeste ako ja recikliram ili kupim auto koji zagađuje 30% i svi to uradimo to će sigurno da se oseti u odnosu na to šta fabrike prave i koliko zagadnjenja pravi jedan brod samo koji dovrxe robu iz Kine u ameriku.

  Ne znam da li shvatate ali 10 brodova prekooneskih koji prevoze barze zagrade više planetu na godišnjem nivou nego celokupan saobraćaj srbije.

  Ako ne verujete idite nađite pa sracunajte :)
  (Stefan, 2. decembar 2019 21:37)

  # Link komentara

 2. Sustina je u ovome:

  "Među spornim pitanjima je i način formiranja sistema funkconalnog međunarodnog trgovanja emisijama štetnih gasova i odštete siromašnijim državama za gubitke i štetu nanetu klimatskim promenam, prenosi Radio slobodna Evropa."

  To jest, mi bogati cemo da trujemo i dalje, sto direktno, sto indirektno izvozenjem zagadjena u treci svet, a kupovacemo za male pare "kvote" za zagadjenje od siromasnijih zemalja, koje se nece razvijati, ali ce elite deliti nesto novca sto dobiju za te kvote od bogatih.
  (Miroljub, 2. decembar 2019 13:01)

  # Link komentara

 3. Evo samo jednog primera jedne od najrazvijenijih zemalja sveta, koji tačno pokazuje na kom je nivou ljudska civilizacija. "Nemačka gasi svoje Nuklearke i traži mesto za 1000 (hiljadu) Vekova gde će da odloži svoj smrtonosnog otpada".
  (Djura, 2. decembar 2019 12:37)

  # Link komentara