- Komentari -
 1. Zoloski vrtovi sluze za edukaciju dece da ne misle da je krava ljubicasta... unutra su zivotinje rodjene u zatocenistvu koje ne znaju za drugo i ne bi mogle da se privknu na divljinu i zivotinje koje su imale neku vrstu povrede posle izlecenja koje nisu mogle biti vracene u prirodu. Da, uslovi uvek mogu da budu bolji ali to je disutabilno do koje mere i drustva za zastitu zivotinja idu u krajnost. Te zivotinje imaju svrhu sluzenja coveku da se edukuje u lepotu i vaznost prirode i na taj nacin pomazu i svojim divljim srodnicima a u suprotnom bi morale biti ubijene jer su nesposobne za zivot u divljini.
   (4k4.Dex, 26. jun 2019 13:37)

  # Link komentara

 2. Živimo u zemlji gde pse još uvek drže na lancu, a naročito one "opasne" rase da im "čuvaju kuću". Pas ne razume koncept vezivanja. To je za njega robija, a pasji život je kratak, u slučaju opasnosti, nedostatka hrane i vode ne može da ode, pa nije čudo da je pod konstantnim stresom. Tako da me ne čudi da je bilo nekoliko slučajeva da su rastrgli "vlasnike". Po pravilu nastrada glupa žena, kojoj je sin ili muž nabavio staforda (pit bula), što svaki put kad dođe da ga nahrani i napoji uzme štap, pa ga izmlati da ustukne, kako bi to mogla da odradi. Žena bude zaklana, a nevinog psa uspavaju! Takvo drža je pasa treba zakonom zabraniti.
   (Ahtung, 17. jun 2019 12:05)

  # Link komentara

 3. Zoovrtovi mogu i trebalo bi da budu utociste za razne zivotnje koje ne mogu da prezive u prirodi. Bg bi trebalo ozbiljno da razmisli o izmestanju na neku mnogo vecu i zeleniju lokaciju. Tesko je gledati one premalene kaveze i golu zemlju pod njima.
   (Jelena, 8. jun 2019 10:14)

  # Link komentara

 4. Ovi će pobeći na Madagaskar.
   (Saša 2., 8. jun 2019 00:31)

  # Link komentara

 5. Lepo je sto i mi imamo tu cast da vidimo ova bica ali smatram da su zoo vrtovi medju najnehumanijim ljudskim projektima. Ja kad vidim psa da je zavezan lancem zavezan zlo mi bude a tek lava ili medveda, kraljeve divljine, pokorene, tuzne.
   (Vojnar, 7. jun 2019 22:23)

  # Link komentara

 6. Zoo vrtovi sluze da ljudi,deca koji nisu u mogucnosti da odputuju bilo gde vide uzivo zivotinje a ne samo na tv. U celom svetu postoje samo mi humani,ma hajde . . .
   (Vule, 7. jun 2019 10:38)

  # Link komentara

 7. Odjednom svi humani zabrinuti za "gradjanska" prava pingvina! Borci za zivotinjska prava kakve cipele i patike nosita od gupe i viskoze ili koze?
  U stanovima kad drzite kucice ne smeta vam? To im je prirodno staniste? Budite malo realni i objektivni! I batalite dvostruke standarde!
   (jaca, 6. jun 2019 21:15)

  # Link komentara

 8. Jos jednom pozovam sugradjane i sunarodnike na bojkot zooloskoga vrta u bgd. - u.... Ovaj nemilosrdni zivotinjski logor je odraz (ne)organizacije sistema u kome zivimo.. Pod hitno ga izmestiti na bar 10-15 puta vecu povrsinu na periferiji grada... Pod hitno!.. Ko mi ne veruje neka poseti zooloski vrt i uveri se u zverstva koja sam i sam video a najvise me je rastuzilo gotovo i rasplakalo kada sam video malu liju u nekoj drvenoj kucici sklupcanu u 1m sa 1.5m.... Nikada vise necu prici kapijama zoo vrta dok ga ne izmeste
   (stefan, 6. jun 2019 19:54)

  # Link komentara

 9. Preslatki, a sređivanje pingvinarijuma koštalo kao izgradnja četvorospratnice na Vračaru al' to nema veze, pravimo se da je sve u najboljem redu...
  (Neverland, 6. jun 2019 17:26)

  # Link komentara

 10. Medenjaci!
   (Tanja, 6. jun 2019 12:19)

  # Link komentara

 11. Nadam se da imaju ista imena ko oni iz crtaća ?
   (Necke 30, 6. jun 2019 11:43)

  # Link komentara

 12. Sigurno su presrecni u zatocenistvu ..
   (Mici, 6. jun 2019 10:32)

  # Link komentara