Nedelja, 21.04.2019.

16:40

Glumac ponovo kritikuje predsednika: On je neostvareni gangster i totalni gubitnik

Izvor: Gardijan

Glumac ponovo kritikuje predsednika: On je neostvareni gangster i totalni gubitnik IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

89 Komentari

Sortiraj po:

Davor

pre 5 godina

De Niro je bio vrhunski glumac, ali već neko vrijeme pada. Počeo je glumiti neke brutalne gangstere s mnogo psovki i slično. Čovjek polako ali sigurno ide stranputicom, na žalost, zato i lupeta o Trampu. Obama mu je bio super, a ovaj nije. Možeš si mislit.

bzvz

pre 5 godina

Tramp je lutka na koncu kao i svi ostali americki predsednici, samo sto igra drugacije jer je isto postalo dosadno. A De Niro uvek igra isto, ima dvadesetak izraza lica i samo ih menja po potrebi.

Roby

pre 5 godina

The Big Mean Cheeto will never recover from this! Ne zamlacuj se, latinosi i crnci na talasu zaposljavanja i resavanja komunalnih problema glasaju za Trampa 2020. u ogromnoj vecini. Pricate napamet, onako instagramski.

Niks feršten

pre 5 godina

(Srrrrrrrrrdjan, 21. april 2019 16:55)
Ti Clintona naravno gledaš iz srpske perspektive ali on im je jedan od najboljih predsjednika svih vremena, u onom scenariju s Monicom Lewinsky da se to desi Trumpu sigurno bi ga najurili, a Clintona nisu, republikanci su glasali protiv impeachmenta!

Мојо

pre 5 godina

Sve bi to bilo u redu da se bilo ko od holivudske "elite" podigao ikada pre, kada su SAD vodile mnogo pogubniju spoljnu politiku nego sad. Tramp će dobiti 2020., mnogo lakše nego prvi put, baš zbog ovakvih licemera.

Blek

pre 5 godina

Za ovo "neostvareni gangster" je u pravu.
Za gubitnika, bas i ne. Istina da nije bas krenuo od nule, ali je ostvario americki san. Sto se tice "normalnih" predsednika, mislim da je poslednji takav bio Karter.

her flick

pre 5 godina

100% Upravu. Ovde neki piše da je bilo i gorih od Trampa...NE nije .Što se Klintona tiče on samo našim režimima nije valjao za ceo ostali svet je bio ODLIČAN. Uostalom pitajte Albance !

Vegas

pre 5 godina

(Srrrrrrrrrdjan, 21. april 2019 16:55)
Vidi sada te sve sto si naveo,dok su bili na vlasti u americi se zivelo bogovski,to kakvu su oni spoljnu politiku vodili ostavi po strani,pricamo o standardu i unutrasnjoj politici.

Sve je oko novca

pre 5 godina

I mi svoga De Nira imamo, kada politicari zavrnu neke tokove novca prema glumcima, onda glumci postanu veliki neprijatelji odredjenih politicara i najglasniji kriticari.

ОПГ1

pre 5 godina

Па он испада да подржава Клинтонове који слична прича као Трамп..није ми лик јасан.

c i t i z e n

pre 5 godina

Види, Боб, не знам шта вам демократе сипају у пиће али требало би да разумете да вас цео остали свет не воли управо због демократа а не због републиканаца. Ужасни Трамп је,ипак, злато у односу на саксофонисту.

nema deda mraza

pre 5 godina

videcemo sutra sta se iza trampa krije.
niko iole malo mozga se ne farba u narandzasto i lupeta kao on.

gorbacov je takodje izigravao budalu.

sasa

pre 5 godina

За кога је он?
(Из угла, 21. april 2019 16:51)

Za nekoga ko ima kalibra da upravlja svemu, da se u sve razume, da sve stigne, da radi 25 sati na dan, nekoga ko voli sebe vise nego majka rodjeno dete i ko se ne skida sa televizije. Naravno

Drug Ostoja

pre 5 godina

Trump je samo druga strana novcica,nista vise. On i dalje sprovodi planove onih koji ih kuju iza zavese,samo koristi druga sredstva i retoriku. I on je,kao i svi ostali predsednici USA,otisao da se pokloni u Jerusalemu pred zid placa. To vam valjda sve govori.

nemke

pre 5 godina

de niro je zaista sjajan glumac i velicina ali ne treba da ovako kafanski nacin blati ili pljuje tamo neke aktere u politickoj areni. bez obzira da li je to tramp ili neko drugi ne prilici jednom de niru da psuje i pljuje javno po politicarima. odlican si glumac, vrhunski profesionalac...ali budi to. nemoj da kaljas svoj glumacki ugled i kapital pljuvanjen neke politike. mani se politike...ostani nam veliki u ocima jos to malo dok te ima...

Pera ložač

pre 5 godina

Zadnji presednik koji je bio odličan u Americi je Regan, posle njega su došli oštapleri i svet je počeo da mrzi Amere, sasvim opravdano, i Amerika polako ali sigurno propada kao i sva carstva do sada.

Drug Ostoja

pre 5 godina

Trump je samo druga strana novica,nista vise. On i dalje sprovodi planove onih koji ih kuju iza zavese,samo koristi druga sredstva i retoriku. I on je,kao i svi ostali predsednici USA,otisao da se pokloni u Jerusalemu pred zid placa. To vam valjda sve govori.

Low Key Lyesmith

pre 5 godina

Still better than Madam Secretary...
Šta to govori o good old US of A, kada je Narančasti Klaun bio bolji izbor i manje zlo?
BTW, ovo što je De Niro izjavio - naročito deo o neostvarenom kriminalcu - bi se zapravo moglo smatrati u nemaloj meri ironičnim, s obzirom na neke od njegovih najpoznatijih uloga.

only fools and horses

pre 5 godina

U suštini me Tramp i mišljenje De Nira o Trampu ne interesuje. Ali ako je mislio da ona veštica treba da bude predsednik onda me je ovaj glumac potpuno razočarao. Tramp jeste klovn ali Klintonka je čisto zlo.
Možda mu se može oprostiti zbog godina, čovek je izgleda malo izlapeo.

Nostradamus

pre 5 godina

Ha, ha, ha, Robert je genijalan u svojim ocenama Trampa. Ali nasi „rodoljubi“ vole Trampa, i ako si protiv njega, to znaci da si za Hilari?. Balkanska crno-bela ljubav prema politicarima, jer ili je sve perfektno ili je sve lose.

Boris

pre 5 godina

Gubitnik? To je tvoja miljenica Hilari, a Tramp je ako se dobro sećam pobedio na izborima. A ti si obećao, kao i mnogi, da ćeš se iseliti iz Amerike ako se to desi...

Nolov

pre 5 godina

Njemu kao zastupniku interesa krupnog kapitala bilo je neophodno da dobije podrsku i radnicke klase sto je neizvodljivo bez price o ugrozenosti odnosno stvaranja neprijatelja od kojeg on stiti. Tu je nasao kategoriju koju niko ne stiti i koja se mora uvijek braniti ( zbog nedjela svojih predaja) samo zato sto su hetero bijelci i pricaju engleski.

stavro

pre 5 godina

Čovek je u pravu 100 %, Tramp sa svojim ispadima, jednak je našem Tomi diplomi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (teatar, 21. april 2019 16:56)
Gde nadje Tomu diplomu pored daleko očiglednijeg i novijeg primera? Nesretni Toma se koliko toliko ustava, barem iz ove perspektive....

stefan

pre 5 godina

Rece lik koji podrzava Hilari. . .masovnu ubicu i najveceg tlacitelja danasnjice.. .svaka cast de niro. .kupio si jos jedan minut slave nevezane za glumu

Lars

pre 5 godina

Slazem se i donekle razumem De Nirov stav ali je sada vec ocigledno da je po ostatak planete Trump bolja opcija. Situacija u Siriji je stabilizovana, izbeglica sa bliskog istoka je sve manje a najveci uspeh americke spoljne politike u poslednjih 100 godina ce nadam se biti denuklearizacija Severne Koreje. Ukoliko do toga dodje, dajte coveku Nobela za mir! Verujem da na domacoj sceni, svojim ponasanjem izludjuje hipstere i liberale :) ali globalno gledano smo bolje prosli nego sto bi ti bio slucaj sa Hillary. Braco amerikanci, dajte coveku jos jedan mandat!

svasta

pre 5 godina

Isti covek misli i da je vakcina uzrok autizma, tako da ne bih o holivudskim doktorima filozofije, medicine, ekonomije i svega sto postoji. Kriminalci sa moralnim kompasom, kako da ne, to su izmisljotine onih koji nisu doziveli lepote tog "kodeksa" niti ikada hteli da cuju sta kazu oni koji su preziveli reketiranje, sakacenje, silovanje, ubistvo bliske osobe, od tih "visoko moralnih kriminalaca" iz Skorcezeovih precenjenih bajki.

Siniore Galente

pre 5 godina

Iz vizure amerikanca njima nije bitno kako drugi vide Klintonove,Busove,Obamu i ostale politicare koji su sejali zlo po svetu!Oni imaju svoj mikro svet i za njih drugi ne postoje!

ime

pre 5 godina

Neosporno je pravo na mislienje i slobodu govora.
Ali je upitno sto glumci, sportisti, estrada imaju uticaj.
Kao kada bi dvorska luda na dvoru Henrija ili Luja oblikovala javno mnjenje.

Što se tiče "gubitnik", to je zaista ozbiljna priča ako se uključi duhovnost u raspravu...

pre 5 godina

Ovo mi je baš super naslov.

Interesntno je da svaki predsednik SAD po tome ispadne neostvareni gangster i gubitnik, a nekako uspešno po svetu kreiraju banana države sa ostvarenim gangsterima kojima omoguće da zauzmeu glavno mesto u istim, i kad se taman ostvare... oni ih dezintegrišu... zamislite čuda - novim gangsterom koji će se definitvno ostvariti čim starog otpreme ko zna gde i kako, ali svakako ne na lepo mesto i još manje na lep način!

Kako je divno živeti u svetu gde je čak i među gangsterima uzvišeno to kad te učenik nadvisi kao učitelja... ili sam ja ipak negde nešto pogrešno povezao, a?

dzoni

pre 5 godina

tramp je razmontirao jednu mafijasku organizaciju demokrata cije su perjanica bili klintonovi..
de niro je ocigledno jedan od igraca u toj slagalici isto kao i meril strip..
americka ekonomija nikad nije bila jaca .pogledati nezaposlenost i sve je jasno;)

Midland/Odessa

pre 5 godina

Dokle ce se ovaj glumac blamirati. Lajao je protiv 44og predsednika Busa, koji je odsluzio 2 mandata koji su najbolji jos od doba Regana. Pre toga je prespavao Klintona, a posle i Bamu, sad se probudio da laje na Trampa. I zeni je dosadilo, pobegla od budale, iako je crnkinja, nije htela da bude pored njega dok on izmislja beli rasizam. Treba se baviti onim sto se poznaje, covek je vrhunski glumac, mani se politike kad to cinis iz nekog trenda, zalosno kad se jedna legenda toliko ponizava. Istvud nije ni priblizno takav glumac, ali je mnogo bolji covek, zato ce i biti daleko duze zapamcen

Srrrrrrrrrdjan

pre 5 godina

Pa vidi, De Niro, Tramp je zaista moralna beda, uzas i jad...ali ste imali i gore od njega: bush sr, bush jr, klinton, ...
Obrukali su Ameriku, mnogo zla ste naneli, i (normalan) svet vas ne voli zbog njih. Ali svi mi jos uvek ocekujemo i polazemo nadu u jednu naprednu, uspesnu i pravednu USA, ... Imate li snage (i pameti) za to, ili ne?!

Petar

pre 5 godina

Sta su mediji napravili od Trumpa, nisi in ako ga ne kritikujes a ako ga podrzavas ti si najvece zlo sto postoji. I sad se ovi gomilaju ko ce vise da ga izvredja

Srrrrrrrrrdjan

pre 5 godina

Pa vidi, De Niro, Tramp je zaista moralna beda, uzas i jad...ali ste imali i gore od njega: bush sr, bush jr, klinton, ...
Obrukali su Ameriku, mnogo zla ste naneli, i (normalan) svet vas ne voli zbog njih. Ali svi mi jos uvek ocekujemo i polazemo nadu u jednu naprednu, uspesnu i pravednu USA, ... Imate li snage (i pameti) za to, ili ne?!

Мојо

pre 5 godina

Sve bi to bilo u redu da se bilo ko od holivudske "elite" podigao ikada pre, kada su SAD vodile mnogo pogubniju spoljnu politiku nego sad. Tramp će dobiti 2020., mnogo lakše nego prvi put, baš zbog ovakvih licemera.

c i t i z e n

pre 5 godina

Види, Боб, не знам шта вам демократе сипају у пиће али требало би да разумете да вас цео остали свет не воли управо због демократа а не због републиканаца. Ужасни Трамп је,ипак, злато у односу на саксофонисту.

Boris

pre 5 godina

Gubitnik? To je tvoja miljenica Hilari, a Tramp je ako se dobro sećam pobedio na izborima. A ti si obećao, kao i mnogi, da ćeš se iseliti iz Amerike ako se to desi...

Blek

pre 5 godina

Za ovo "neostvareni gangster" je u pravu.
Za gubitnika, bas i ne. Istina da nije bas krenuo od nule, ali je ostvario americki san. Sto se tice "normalnih" predsednika, mislim da je poslednji takav bio Karter.

Lars

pre 5 godina

Slazem se i donekle razumem De Nirov stav ali je sada vec ocigledno da je po ostatak planete Trump bolja opcija. Situacija u Siriji je stabilizovana, izbeglica sa bliskog istoka je sve manje a najveci uspeh americke spoljne politike u poslednjih 100 godina ce nadam se biti denuklearizacija Severne Koreje. Ukoliko do toga dodje, dajte coveku Nobela za mir! Verujem da na domacoj sceni, svojim ponasanjem izludjuje hipstere i liberale :) ali globalno gledano smo bolje prosli nego sto bi ti bio slucaj sa Hillary. Braco amerikanci, dajte coveku jos jedan mandat!

only fools and horses

pre 5 godina

U suštini me Tramp i mišljenje De Nira o Trampu ne interesuje. Ali ako je mislio da ona veštica treba da bude predsednik onda me je ovaj glumac potpuno razočarao. Tramp jeste klovn ali Klintonka je čisto zlo.
Možda mu se može oprostiti zbog godina, čovek je izgleda malo izlapeo.

stavro

pre 5 godina

Čovek je u pravu 100 %, Tramp sa svojim ispadima, jednak je našem Tomi diplomi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (teatar, 21. april 2019 16:56)
Gde nadje Tomu diplomu pored daleko očiglednijeg i novijeg primera? Nesretni Toma se koliko toliko ustava, barem iz ove perspektive....

sasa

pre 5 godina

За кога је он?
(Из угла, 21. april 2019 16:51)

Za nekoga ko ima kalibra da upravlja svemu, da se u sve razume, da sve stigne, da radi 25 sati na dan, nekoga ko voli sebe vise nego majka rodjeno dete i ko se ne skida sa televizije. Naravno

Siniore Galente

pre 5 godina

Iz vizure amerikanca njima nije bitno kako drugi vide Klintonove,Busove,Obamu i ostale politicare koji su sejali zlo po svetu!Oni imaju svoj mikro svet i za njih drugi ne postoje!

stefan

pre 5 godina

Rece lik koji podrzava Hilari. . .masovnu ubicu i najveceg tlacitelja danasnjice.. .svaka cast de niro. .kupio si jos jedan minut slave nevezane za glumu

svasta

pre 5 godina

Isti covek misli i da je vakcina uzrok autizma, tako da ne bih o holivudskim doktorima filozofije, medicine, ekonomije i svega sto postoji. Kriminalci sa moralnim kompasom, kako da ne, to su izmisljotine onih koji nisu doziveli lepote tog "kodeksa" niti ikada hteli da cuju sta kazu oni koji su preziveli reketiranje, sakacenje, silovanje, ubistvo bliske osobe, od tih "visoko moralnih kriminalaca" iz Skorcezeovih precenjenih bajki.

nemke

pre 5 godina

de niro je zaista sjajan glumac i velicina ali ne treba da ovako kafanski nacin blati ili pljuje tamo neke aktere u politickoj areni. bez obzira da li je to tramp ili neko drugi ne prilici jednom de niru da psuje i pljuje javno po politicarima. odlican si glumac, vrhunski profesionalac...ali budi to. nemoj da kaljas svoj glumacki ugled i kapital pljuvanjen neke politike. mani se politike...ostani nam veliki u ocima jos to malo dok te ima...

ОПГ1

pre 5 godina

Па он испада да подржава Клинтонове који слична прича као Трамп..није ми лик јасан.

Midland/Odessa

pre 5 godina

Dokle ce se ovaj glumac blamirati. Lajao je protiv 44og predsednika Busa, koji je odsluzio 2 mandata koji su najbolji jos od doba Regana. Pre toga je prespavao Klintona, a posle i Bamu, sad se probudio da laje na Trampa. I zeni je dosadilo, pobegla od budale, iako je crnkinja, nije htela da bude pored njega dok on izmislja beli rasizam. Treba se baviti onim sto se poznaje, covek je vrhunski glumac, mani se politike kad to cinis iz nekog trenda, zalosno kad se jedna legenda toliko ponizava. Istvud nije ni priblizno takav glumac, ali je mnogo bolji covek, zato ce i biti daleko duze zapamcen

dzoni

pre 5 godina

tramp je razmontirao jednu mafijasku organizaciju demokrata cije su perjanica bili klintonovi..
de niro je ocigledno jedan od igraca u toj slagalici isto kao i meril strip..
americka ekonomija nikad nije bila jaca .pogledati nezaposlenost i sve je jasno;)

Petar

pre 5 godina

Sta su mediji napravili od Trumpa, nisi in ako ga ne kritikujes a ako ga podrzavas ti si najvece zlo sto postoji. I sad se ovi gomilaju ko ce vise da ga izvredja

her flick

pre 5 godina

100% Upravu. Ovde neki piše da je bilo i gorih od Trampa...NE nije .Što se Klintona tiče on samo našim režimima nije valjao za ceo ostali svet je bio ODLIČAN. Uostalom pitajte Albance !

Sve je oko novca

pre 5 godina

I mi svoga De Nira imamo, kada politicari zavrnu neke tokove novca prema glumcima, onda glumci postanu veliki neprijatelji odredjenih politicara i najglasniji kriticari.

ime

pre 5 godina

Neosporno je pravo na mislienje i slobodu govora.
Ali je upitno sto glumci, sportisti, estrada imaju uticaj.
Kao kada bi dvorska luda na dvoru Henrija ili Luja oblikovala javno mnjenje.

Drug Ostoja

pre 5 godina

Trump je samo druga strana novcica,nista vise. On i dalje sprovodi planove onih koji ih kuju iza zavese,samo koristi druga sredstva i retoriku. I on je,kao i svi ostali predsednici USA,otisao da se pokloni u Jerusalemu pred zid placa. To vam valjda sve govori.

Niks feršten

pre 5 godina

(Srrrrrrrrrdjan, 21. april 2019 16:55)
Ti Clintona naravno gledaš iz srpske perspektive ali on im je jedan od najboljih predsjednika svih vremena, u onom scenariju s Monicom Lewinsky da se to desi Trumpu sigurno bi ga najurili, a Clintona nisu, republikanci su glasali protiv impeachmenta!

Nostradamus

pre 5 godina

Ha, ha, ha, Robert je genijalan u svojim ocenama Trampa. Ali nasi „rodoljubi“ vole Trampa, i ako si protiv njega, to znaci da si za Hilari?. Balkanska crno-bela ljubav prema politicarima, jer ili je sve perfektno ili je sve lose.

Low Key Lyesmith

pre 5 godina

Still better than Madam Secretary...
Šta to govori o good old US of A, kada je Narančasti Klaun bio bolji izbor i manje zlo?
BTW, ovo što je De Niro izjavio - naročito deo o neostvarenom kriminalcu - bi se zapravo moglo smatrati u nemaloj meri ironičnim, s obzirom na neke od njegovih najpoznatijih uloga.

Roby

pre 5 godina

The Big Mean Cheeto will never recover from this! Ne zamlacuj se, latinosi i crnci na talasu zaposljavanja i resavanja komunalnih problema glasaju za Trampa 2020. u ogromnoj vecini. Pricate napamet, onako instagramski.

Nolov

pre 5 godina

Njemu kao zastupniku interesa krupnog kapitala bilo je neophodno da dobije podrsku i radnicke klase sto je neizvodljivo bez price o ugrozenosti odnosno stvaranja neprijatelja od kojeg on stiti. Tu je nasao kategoriju koju niko ne stiti i koja se mora uvijek braniti ( zbog nedjela svojih predaja) samo zato sto su hetero bijelci i pricaju engleski.

Pera ložač

pre 5 godina

Zadnji presednik koji je bio odličan u Americi je Regan, posle njega su došli oštapleri i svet je počeo da mrzi Amere, sasvim opravdano, i Amerika polako ali sigurno propada kao i sva carstva do sada.

Drug Ostoja

pre 5 godina

Trump je samo druga strana novica,nista vise. On i dalje sprovodi planove onih koji ih kuju iza zavese,samo koristi druga sredstva i retoriku. I on je,kao i svi ostali predsednici USA,otisao da se pokloni u Jerusalemu pred zid placa. To vam valjda sve govori.

Vegas

pre 5 godina

(Srrrrrrrrrdjan, 21. april 2019 16:55)
Vidi sada te sve sto si naveo,dok su bili na vlasti u americi se zivelo bogovski,to kakvu su oni spoljnu politiku vodili ostavi po strani,pricamo o standardu i unutrasnjoj politici.

Što se tiče "gubitnik", to je zaista ozbiljna priča ako se uključi duhovnost u raspravu...

pre 5 godina

Ovo mi je baš super naslov.

Interesntno je da svaki predsednik SAD po tome ispadne neostvareni gangster i gubitnik, a nekako uspešno po svetu kreiraju banana države sa ostvarenim gangsterima kojima omoguće da zauzmeu glavno mesto u istim, i kad se taman ostvare... oni ih dezintegrišu... zamislite čuda - novim gangsterom koji će se definitvno ostvariti čim starog otpreme ko zna gde i kako, ali svakako ne na lepo mesto i još manje na lep način!

Kako je divno živeti u svetu gde je čak i među gangsterima uzvišeno to kad te učenik nadvisi kao učitelja... ili sam ja ipak negde nešto pogrešno povezao, a?

nema deda mraza

pre 5 godina

videcemo sutra sta se iza trampa krije.
niko iole malo mozga se ne farba u narandzasto i lupeta kao on.

gorbacov je takodje izigravao budalu.

bzvz

pre 5 godina

Tramp je lutka na koncu kao i svi ostali americki predsednici, samo sto igra drugacije jer je isto postalo dosadno. A De Niro uvek igra isto, ima dvadesetak izraza lica i samo ih menja po potrebi.

Davor

pre 5 godina

De Niro je bio vrhunski glumac, ali već neko vrijeme pada. Počeo je glumiti neke brutalne gangstere s mnogo psovki i slično. Čovjek polako ali sigurno ide stranputicom, na žalost, zato i lupeta o Trampu. Obama mu je bio super, a ovaj nije. Možeš si mislit.

Srrrrrrrrrdjan

pre 5 godina

Pa vidi, De Niro, Tramp je zaista moralna beda, uzas i jad...ali ste imali i gore od njega: bush sr, bush jr, klinton, ...
Obrukali su Ameriku, mnogo zla ste naneli, i (normalan) svet vas ne voli zbog njih. Ali svi mi jos uvek ocekujemo i polazemo nadu u jednu naprednu, uspesnu i pravednu USA, ... Imate li snage (i pameti) za to, ili ne?!

her flick

pre 5 godina

100% Upravu. Ovde neki piše da je bilo i gorih od Trampa...NE nije .Što se Klintona tiče on samo našim režimima nije valjao za ceo ostali svet je bio ODLIČAN. Uostalom pitajte Albance !

Sve je oko novca

pre 5 godina

I mi svoga De Nira imamo, kada politicari zavrnu neke tokove novca prema glumcima, onda glumci postanu veliki neprijatelji odredjenih politicara i najglasniji kriticari.

Vegas

pre 5 godina

(Srrrrrrrrrdjan, 21. april 2019 16:55)
Vidi sada te sve sto si naveo,dok su bili na vlasti u americi se zivelo bogovski,to kakvu su oni spoljnu politiku vodili ostavi po strani,pricamo o standardu i unutrasnjoj politici.

Nostradamus

pre 5 godina

Ha, ha, ha, Robert je genijalan u svojim ocenama Trampa. Ali nasi „rodoljubi“ vole Trampa, i ako si protiv njega, to znaci da si za Hilari?. Balkanska crno-bela ljubav prema politicarima, jer ili je sve perfektno ili je sve lose.

nema deda mraza

pre 5 godina

videcemo sutra sta se iza trampa krije.
niko iole malo mozga se ne farba u narandzasto i lupeta kao on.

gorbacov je takodje izigravao budalu.

c i t i z e n

pre 5 godina

Види, Боб, не знам шта вам демократе сипају у пиће али требало би да разумете да вас цео остали свет не воли управо због демократа а не због републиканаца. Ужасни Трамп је,ипак, злато у односу на саксофонисту.

Мојо

pre 5 godina

Sve bi to bilo u redu da se bilo ko od holivudske "elite" podigao ikada pre, kada su SAD vodile mnogo pogubniju spoljnu politiku nego sad. Tramp će dobiti 2020., mnogo lakše nego prvi put, baš zbog ovakvih licemera.

Drug Ostoja

pre 5 godina

Trump je samo druga strana novica,nista vise. On i dalje sprovodi planove onih koji ih kuju iza zavese,samo koristi druga sredstva i retoriku. I on je,kao i svi ostali predsednici USA,otisao da se pokloni u Jerusalemu pred zid placa. To vam valjda sve govori.

Midland/Odessa

pre 5 godina

Dokle ce se ovaj glumac blamirati. Lajao je protiv 44og predsednika Busa, koji je odsluzio 2 mandata koji su najbolji jos od doba Regana. Pre toga je prespavao Klintona, a posle i Bamu, sad se probudio da laje na Trampa. I zeni je dosadilo, pobegla od budale, iako je crnkinja, nije htela da bude pored njega dok on izmislja beli rasizam. Treba se baviti onim sto se poznaje, covek je vrhunski glumac, mani se politike kad to cinis iz nekog trenda, zalosno kad se jedna legenda toliko ponizava. Istvud nije ni priblizno takav glumac, ali je mnogo bolji covek, zato ce i biti daleko duze zapamcen

Drug Ostoja

pre 5 godina

Trump je samo druga strana novcica,nista vise. On i dalje sprovodi planove onih koji ih kuju iza zavese,samo koristi druga sredstva i retoriku. I on je,kao i svi ostali predsednici USA,otisao da se pokloni u Jerusalemu pred zid placa. To vam valjda sve govori.

stefan

pre 5 godina

Rece lik koji podrzava Hilari. . .masovnu ubicu i najveceg tlacitelja danasnjice.. .svaka cast de niro. .kupio si jos jedan minut slave nevezane za glumu

Pera ložač

pre 5 godina

Zadnji presednik koji je bio odličan u Americi je Regan, posle njega su došli oštapleri i svet je počeo da mrzi Amere, sasvim opravdano, i Amerika polako ali sigurno propada kao i sva carstva do sada.

Niks feršten

pre 5 godina

(Srrrrrrrrrdjan, 21. april 2019 16:55)
Ti Clintona naravno gledaš iz srpske perspektive ali on im je jedan od najboljih predsjednika svih vremena, u onom scenariju s Monicom Lewinsky da se to desi Trumpu sigurno bi ga najurili, a Clintona nisu, republikanci su glasali protiv impeachmenta!

dzoni

pre 5 godina

tramp je razmontirao jednu mafijasku organizaciju demokrata cije su perjanica bili klintonovi..
de niro je ocigledno jedan od igraca u toj slagalici isto kao i meril strip..
americka ekonomija nikad nije bila jaca .pogledati nezaposlenost i sve je jasno;)

Boris

pre 5 godina

Gubitnik? To je tvoja miljenica Hilari, a Tramp je ako se dobro sećam pobedio na izborima. A ti si obećao, kao i mnogi, da ćeš se iseliti iz Amerike ako se to desi...

nemke

pre 5 godina

de niro je zaista sjajan glumac i velicina ali ne treba da ovako kafanski nacin blati ili pljuje tamo neke aktere u politickoj areni. bez obzira da li je to tramp ili neko drugi ne prilici jednom de niru da psuje i pljuje javno po politicarima. odlican si glumac, vrhunski profesionalac...ali budi to. nemoj da kaljas svoj glumacki ugled i kapital pljuvanjen neke politike. mani se politike...ostani nam veliki u ocima jos to malo dok te ima...

Roby

pre 5 godina

The Big Mean Cheeto will never recover from this! Ne zamlacuj se, latinosi i crnci na talasu zaposljavanja i resavanja komunalnih problema glasaju za Trampa 2020. u ogromnoj vecini. Pricate napamet, onako instagramski.

Blek

pre 5 godina

Za ovo "neostvareni gangster" je u pravu.
Za gubitnika, bas i ne. Istina da nije bas krenuo od nule, ali je ostvario americki san. Sto se tice "normalnih" predsednika, mislim da je poslednji takav bio Karter.

ime

pre 5 godina

Neosporno je pravo na mislienje i slobodu govora.
Ali je upitno sto glumci, sportisti, estrada imaju uticaj.
Kao kada bi dvorska luda na dvoru Henrija ili Luja oblikovala javno mnjenje.

svasta

pre 5 godina

Isti covek misli i da je vakcina uzrok autizma, tako da ne bih o holivudskim doktorima filozofije, medicine, ekonomije i svega sto postoji. Kriminalci sa moralnim kompasom, kako da ne, to su izmisljotine onih koji nisu doziveli lepote tog "kodeksa" niti ikada hteli da cuju sta kazu oni koji su preziveli reketiranje, sakacenje, silovanje, ubistvo bliske osobe, od tih "visoko moralnih kriminalaca" iz Skorcezeovih precenjenih bajki.

ОПГ1

pre 5 godina

Па он испада да подржава Клинтонове који слична прича као Трамп..није ми лик јасан.

only fools and horses

pre 5 godina

U suštini me Tramp i mišljenje De Nira o Trampu ne interesuje. Ali ako je mislio da ona veštica treba da bude predsednik onda me je ovaj glumac potpuno razočarao. Tramp jeste klovn ali Klintonka je čisto zlo.
Možda mu se može oprostiti zbog godina, čovek je izgleda malo izlapeo.

Što se tiče "gubitnik", to je zaista ozbiljna priča ako se uključi duhovnost u raspravu...

pre 5 godina

Ovo mi je baš super naslov.

Interesntno je da svaki predsednik SAD po tome ispadne neostvareni gangster i gubitnik, a nekako uspešno po svetu kreiraju banana države sa ostvarenim gangsterima kojima omoguće da zauzmeu glavno mesto u istim, i kad se taman ostvare... oni ih dezintegrišu... zamislite čuda - novim gangsterom koji će se definitvno ostvariti čim starog otpreme ko zna gde i kako, ali svakako ne na lepo mesto i još manje na lep način!

Kako je divno živeti u svetu gde je čak i među gangsterima uzvišeno to kad te učenik nadvisi kao učitelja... ili sam ja ipak negde nešto pogrešno povezao, a?

Lars

pre 5 godina

Slazem se i donekle razumem De Nirov stav ali je sada vec ocigledno da je po ostatak planete Trump bolja opcija. Situacija u Siriji je stabilizovana, izbeglica sa bliskog istoka je sve manje a najveci uspeh americke spoljne politike u poslednjih 100 godina ce nadam se biti denuklearizacija Severne Koreje. Ukoliko do toga dodje, dajte coveku Nobela za mir! Verujem da na domacoj sceni, svojim ponasanjem izludjuje hipstere i liberale :) ali globalno gledano smo bolje prosli nego sto bi ti bio slucaj sa Hillary. Braco amerikanci, dajte coveku jos jedan mandat!

Low Key Lyesmith

pre 5 godina

Still better than Madam Secretary...
Šta to govori o good old US of A, kada je Narančasti Klaun bio bolji izbor i manje zlo?
BTW, ovo što je De Niro izjavio - naročito deo o neostvarenom kriminalcu - bi se zapravo moglo smatrati u nemaloj meri ironičnim, s obzirom na neke od njegovih najpoznatijih uloga.

sasa

pre 5 godina

За кога је он?
(Из угла, 21. april 2019 16:51)

Za nekoga ko ima kalibra da upravlja svemu, da se u sve razume, da sve stigne, da radi 25 sati na dan, nekoga ko voli sebe vise nego majka rodjeno dete i ko se ne skida sa televizije. Naravno

Petar

pre 5 godina

Sta su mediji napravili od Trumpa, nisi in ako ga ne kritikujes a ako ga podrzavas ti si najvece zlo sto postoji. I sad se ovi gomilaju ko ce vise da ga izvredja

stavro

pre 5 godina

Čovek je u pravu 100 %, Tramp sa svojim ispadima, jednak je našem Tomi diplomi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (teatar, 21. april 2019 16:56)
Gde nadje Tomu diplomu pored daleko očiglednijeg i novijeg primera? Nesretni Toma se koliko toliko ustava, barem iz ove perspektive....

Nolov

pre 5 godina

Njemu kao zastupniku interesa krupnog kapitala bilo je neophodno da dobije podrsku i radnicke klase sto je neizvodljivo bez price o ugrozenosti odnosno stvaranja neprijatelja od kojeg on stiti. Tu je nasao kategoriju koju niko ne stiti i koja se mora uvijek braniti ( zbog nedjela svojih predaja) samo zato sto su hetero bijelci i pricaju engleski.

Siniore Galente

pre 5 godina

Iz vizure amerikanca njima nije bitno kako drugi vide Klintonove,Busove,Obamu i ostale politicare koji su sejali zlo po svetu!Oni imaju svoj mikro svet i za njih drugi ne postoje!

bzvz

pre 5 godina

Tramp je lutka na koncu kao i svi ostali americki predsednici, samo sto igra drugacije jer je isto postalo dosadno. A De Niro uvek igra isto, ima dvadesetak izraza lica i samo ih menja po potrebi.

Davor

pre 5 godina

De Niro je bio vrhunski glumac, ali već neko vrijeme pada. Počeo je glumiti neke brutalne gangstere s mnogo psovki i slično. Čovjek polako ali sigurno ide stranputicom, na žalost, zato i lupeta o Trampu. Obama mu je bio super, a ovaj nije. Možeš si mislit.