- Komentari -
 1. Odmah odes u policiju i prijavis silovatelja...kada prodje 30 godina do prijave silovanja to bi trebalo da bude sumnjivo u najmanu ruku?
  (pprvi dan skole u Svedskoj, 5. avgust 2018 17:01)

  # Link komentara

 2. Aman ljudi, ovo je samo prvo rociste, ne donosite zakljucke bez uvida u ceo slucaj. Niti je tuzioc zavrsio svoje, niti je obrana odcvrkutala svoju pricu. Bice tu jos pikanterija i kojecega...
  (mali Perica, 5. avgust 2018 15:26)

  # Link komentara

 3. Kao što sam sve vreme govorio, sve su to ženske propalice koje su dobrovoljno spavale sa Vajnstinom a onda pokušale da perfidno iskoriste bolestan politički trenutak i bolesnu ideologiju da se ogrebu za neki dolar. Sada bi šuše prevarantske trebalo da zaglave tešku robiju, pa da u zatvoru sa lezbejkama od sto kila koje ne izlaze iz teretane razjasne sebi i toksičnim neomarskističko-feminističkim demagozima koji potkopavaju osnove pravne sigurnosti, principa nevinosti dokaznog postupka razjasne definiciju pojma silovanja...
  (EU Citizen, 4. avgust 2018 17:47)

  Sve ti je OK, ali ovo "toksični neomarksistički-feministički demagozi".. .Je l' si ti bre normalan?
  (Postmarksistickidemagog, 5. avgust 2018 12:02)

  # Link komentara

 4. Uf... Komentari, kao i uvek, užasni. Pročitajte malo o silovanju, nije stvar u seksu... Pogrešno razumete i onda pogrešno i komentarišete...
   (Vagica, 5. avgust 2018 07:49)

  # Link komentara

 5. Ovoga ne branim. Ali posle njegovog slucaja pravim bekap svih poruka. A I sam sam imao neugodno iskustvo.
   (jest, 4. avgust 2018 20:18)

  # Link komentara

 6. Šta je glumica? Šta je glumac? Da li više iko od nas ima zdrav mentalni odnos prema ovim "profesijama" ili smo svi pali na neodoljiv šarm šuštećih novčanica i sve gledamo isključivo kroz cifre, jer jednostavno neumemo drugačije.
  (Brka, 4. avgust 2018 19:20)

  # Link komentara

 7. Je l' mu to Asia pisala? Ili Rose?
  (maja, 4. avgust 2018 19:03)

  # Link komentara

 8. lepo se proveriti ,pa onda na robiju ,pa odsteta,i sve po redu. Pljunule su svim zenama,koje su zaista silovane, u lice..olos....
   (Lemy Bond, 4. avgust 2018 18:31)

  # Link komentara

 9. Da li vecina komentatora uopste zna sta je silovanje; odnos na koji zena pristaje bez volje i zelje; odnos na koji je primorana svojom neravnopravnoscu, nego mora da se ponizava, jer cak i da je postojala razmena usluga, to jeste ponizavajuce za zene
  ...
  (Dragan, 4. avgust 2018 15:16)
  Dragane zna se vrlo dobro sta je silovanje. Sex BEZ zeninog pristanka. Ovo o cemu pises nema veze sa silovanjem, i bilo bi dobro da prestanes tako neodgovorno da koristis tako ozbiljan termin, ako ni zbog ceg drugog a ono bar iz postovanja prema zenama koje su zaista silovane.
  (Bojan, 4. avgust 2018 18:06)

  # Link komentara

 10. Kao što sam sve vreme govorio, sve su to ženske propalice koje su dobrovoljno spavale sa Vajnstinom a onda pokušale da perfidno iskoriste bolestan politički trenutak i bolesnu ideologiju da se ogrebu za neki dolar. Sada bi šuše prevarantske trebalo da zaglave tešku robiju, pa da u zatvoru sa lezbejkama od sto kila koje ne izlaze iz teretane razjasne sebi i toksičnim neomarskističko-feminističkim demagozima koji potkopavaju osnove pravne sigurnosti, principa nevinosti dokaznog postupka razjasne definiciju pojma silovanja...
   (EU Citizen, 4. avgust 2018 17:47)

  # Link komentara

 11. Pitam se samo šta da je njihova majka/sestra/žena/ćerka u pitanju?
  (John, 4. avgust 2018 17:07)

  Da je moja ćerka/sestra/žena u pitanju pitao bih je šta si do sada čekala, zašto si se baš sad nakon x godina odlučila to prijaviti?! Nisi primjetio pravilo, ta navodna zlostavljanja i sliovanja prijavljuju uglavnom neke koje su nekad bile super slavne a sad kad više nisu onda pričaju kako ih je neko prije 2, 5, 10 ili 20 godina neko seksualno zlostavljao i silovao, a neke od tih priča su toliko debilne da ni petogodišnje dijete ne bi povjerovalo.
  (Pretorijanac, 4. avgust 2018 17:28)

  # Link komentara

 12. @Dragan: "Da li ste svesni da ni jedna zena ne bi pristajala na takve odnose da ne mora" - baš je nezgodno kad se rodiš kao neko ko "mora" da bude holivudska zvezda. Ekonomija, pravo, informatika, psihologija, medicina, ... ništa od toga ti ne paše jer si rođen samo za Holivud a tamo te čeka zli čika... a ti toga postaneš svestan 20 godina kasnije.
  (phreak, 4. avgust 2018 17:21)

  # Link komentara

 13. @bruder jakob

  1. Gde je maister jakob?
  2. Ti i on imate priča za milion godina. Čovek bi pomislio da volite malo da... izmisljate.
  (zvezdarac, 4. avgust 2018 13:18)

  Kad kliknem odmah mi je na vrhu Bruder Jakob. Ti si misli šta hoćeš, ja sam se toliko naskitao bijelim svijetom, doživio stvari i sreo likove koje nijedan pisac ne bi smislio, imam ja još gomilu priča koje mi tu ni slučajno nikad ne bi objavili!
  (Bruder Jakob, 4. avgust 2018 17:20)

  # Link komentara

 14. (-21g, 4. avgust 2018 13:53)

  Ma nije bolesno, već je Srbija većinski izuzetno mizogino društvo:
  - Žena "izaziva"
  - žena je kriva što je silovana
  - žena je to sama tražila
  - žene zlostavljaju muškarce i onda su oni prinuđeni da uzvrate
  - razvedena žena se naziva "raspuštenica", a ne postoji isti/sličan naziv za razvedenog muškarca

  I, naravno, ono najomiljenije, a primenljivo na sve sfere života - "Nije to baš tako, ima tu još nešto što ne znamo pa zato to nije onako kao što tvrde"

  Pitam se samo šta da je njihova majka/sestra/žena/ćerka u pitanju?
  (John, 4. avgust 2018 17:07)

  # Link komentara

 15. Svetlana,pa da je bog hteo da svi budemo isti,stvorio bi ili samo muskarce ili samo zene. Pa ni tada ne bi bili isti,i uvek bi se neko bunio i bio nezadovoljan.
  (Boris, 4. avgust 2018 16:37)

  # Link komentara

 16. Vecina je spavala sa njim radi koristi, uloga, beneficija, to se ne razlikuje od standardnih musko-zenskih odnosa u kojima je sponzorisanje pravilo, samo se koristi razna, politicki korektna terminologija.

  Sex je roba, muskarci to placaju na,ovaj ili onaj nacin, manipulacije su obostrane a deca su najgori oblik, decom se reklamiramo pred zajednicom, deca opravdavaju SVAKI postupak majke ili oca. Porodica je postala odvratna zajednica.

  Weinstein je samo koristio ono sto mu je pruzeno, ostalo je samo dolazilo.
   (gargleblaster, 4. avgust 2018 16:27)

  # Link komentara

 17. pise,kad napiše cia,onda sve pise ,u porukama
   (hu, 4. avgust 2018 16:04)

  # Link komentara

 18. Spavaš li mirno, Željko Mitroviću ?
   (Žak, 4. avgust 2018 15:37)

  # Link komentara

 19. Da li vecina komentatora uopste zna sta je silovanje; odnos na koji zena pristaje bez volje i zelje; odnos na koji je primorana svojom neravnopravnoscu, nego mora da se ponizava, jer cak i da je postojala razmena usluga, to jeste ponizavajuce za zene, a i za takve muskarce, jer je degradacija ljudskosti i vracanje na nize stupnjeve razvoja?! Da li ste svesni da ni jedna zena ne bi pristajala na takve odnose da ne mora, da li mislite da to vole sto rade, koliki je muski ego?! Tako je vekovima, zato sto muskarci "drze novac", a zene nemaju nista do svoje telo, kao robovi...samo se radi o ceni, bices bolje ili mizerno "nagradjena", u zavisnosti koliko " vredis"... Dzabe zenama lepota, obrazovanje, intelekt, jasno je kako sistem funkcionise, jaki su oni koji su ekonomski jaki, i oni diktiraju pravila. Muskarcima to odgovara jer je ekonomska snaga u njihovim rukama, ali nezasluzeno potpuno, jer zene nikada u istoriji tzv. civilizacije nisu imale ista prava kao muskarci, pocevsi od opismenjavanja pa na dalje, da ne pricamo skolovanju. Cak i ako uspeju da donekle savladaju hijerarhijske prepreke to je zato sto usvajaju muskobanjasto ponasanje, agresivnost i slicne strategije. Zalosno je to i veoma realno. A takvi muskarci( svaka cast izuzecima), su drustvene crvotocine, jer postavljaju i koriste sistem koji je pristrasan i jednoobrazan, i tako vekovima. Tu je na muci svako slabiji (zene, bolesni, siromasni, neravnopravni po bilo kom pitanju), i eto i u tome potvrde Darvinove teorije da opstaju samo bolje prilagodjene jedinke. Pa sto se bune komentatori, svako moze da se prilagodi sistemu vrednosti, ukljucujuci tu i pomenute zene, ali onda bez osude! Zivotinjsko carstvo( zverinjak), a ne ljudsko, osvesceno, dobronamerno i progresivno drustvo.
   (Dragan, 4. avgust 2018 15:16)

  # Link komentara

 20. Hashtag MI-TU OMG Fail
  (srbijasine, 4. avgust 2018 14:22)

  # Link komentara

 21. Bash je bolesno koliko ljudi ovde staje direktno ili indirektno na stranu ovog monstruma..Chovek je bre opasan, mrak te pojede samo tako, ili kao izvrshish samoubistvo u nekoj hotelskoj sobi, pa ti josh dodje i na sahranu. Imao je i zashtitu njegovih pajtosa klintonovih i njima slichnih bolesnika zadnjih 20-30 godina. Imao je dozvolu za ubistvo, jednostavno. Svaki normalan chovek koji ima majku (naravno), sestru ili prijateljicu ne moze da opravdava ovog debila, sve drugo je za ispitivanje.
  (-21g, 4. avgust 2018 13:53)

  # Link komentara

 22. Oduševljava me način na koji većina prezire žene. Oh, one žele novac, slavu, štagod. A muškarci, jelte, monah do monaha, sve puca od skromnosti, poštenja, čednosti, milosrđa. Važi se. Zbog takvih ljudi, pomalo mi je žao što se muškarcima ne dešavaju silovanja malo češće, pa da i vama neko priča: "ne bi nosio takvu majcu da nisi hteo da mu daš", ili " a šta si očekivao kad si šetao sam naveče", ili "a što si išao kod drugara u kuću kad znaš da to znači da će da te...".
  (Gh, 4. avgust 2018 13:29)

  # Link komentara

 23. @johnsson
  Najgora stvar u celoj toj istini je da su pare upropastile svet. Pa ti vidi sta smo mi muškarci uradili.
   (zvezdarac, 4. avgust 2018 13:20)

  # Link komentara

 24. @bruder jakob

  1. Gde je maister jakob?
  2. Ti i on imate priča za milion godina. Čovek bi pomislio da volite malo da... izmisljate.
   (zvezdarac, 4. avgust 2018 13:18)

  # Link komentara

 25. Sad treba on njih sve da tuzi..
   (majki, 4. avgust 2018 13:17)

  # Link komentara

 26. A zašto bi žene po- želele da budu silovane? Po nekima ovde, ispade da je to kul. Ili?
   (Kjerkegora, 4. avgust 2018 13:13)

  # Link komentara

 27. Nema obrta u vezi njega. Može da zvuči neobično, ali postoji puno različitih načina da se bude žrtva. Sačekaćemo kraj suđenja, naravno. Obrt je samo u slučaju da će svet početi da razume ono što žene znaju vekovima.
  (Svetlana, 04. avgust 2018 09:47)
  Da se do uspeha stize preko kreveta, jesi na to mislila?
  (Neinformisan, 4. avgust 2018 13:10)

  # Link komentara

 28. Sve su zelele to sto su dobile...
  (Etika, 04. avgust 2018 09:38)
  Sram te bilo!
   (Crossroads, 4. avgust 2018 13:07)

  # Link komentara

 29. Na žalost ima žena koje je zaista silovao i ovo je samo pozorište da bi se bacila sumnja na takve slučajeve.
  (Pametnjaković, 4. avgust 2018 12:59)

  # Link komentara

 30. Ako ne donese nalaz ne stariji od pola godine,slabe sanse za pare :)
   (cvrko, 4. avgust 2018 12:47)

  # Link komentara

 31. Njih nekolko su dobile nešto da bi uništile ovu aždaju, a ne zato što smeta njima nekolko koje se pojavljuju kao zečice, nego nekim drugim zercovima
   (Toma, 4. avgust 2018 12:33)

  # Link komentara

 32. Namešteno - jevrejski lobi je najmoćniji na svetu. Pravda je uvek na strani love.
   (para vrti gde burgija neće, 4. avgust 2018 12:20)

  # Link komentara

 33. Dok su dobijale oskare i mlatile pare bio im je Ok....
  (sasa jokic, 4. avgust 2018 11:48)

  # Link komentara

 34. a sto se tice glumica koje su mislile da ce dobiti oskara odlaskom kod njega u sitne sate..zene moraju postati iskrene konacno ,same sa sobom,ides kod vuka u brlog i mislis da se nece nista desiti..zelis da uzmes sve..shatro nesto nudis a zapravo zelis sve a ako moze bez da das ista..ajmo sad trezveno zene..da li je moguca takva razmena..ali ne iskreno prema nama..mi znamo sta zelite i kako zelite..iskrene prema sebi i ostalim zenama jer u svetu i postavci sveta ..celi..ali bas celi marerijalni svet ukljucujuci taj hollywoodcsu stvorili muskarci..sva lova ovog sveta u nasim rukama..a i onaj mali procenat od 0.01% ste stekle skupim razvodima ..nasledjem od bogatog tate ili smrcu supruznika koji je bio stariji od vas bar 30 godina,a tako ste ga volele:):):) zar ne:):)
   (johnson, 4. avgust 2018 10:54)

  # Link komentara

 35. ovo je samo bussines..neko se namerio na njegovu kompaniju i jedini nacin je da ga optuze da je komunista ili siledzija..Trumbo stil;)
   (johnson, 4. avgust 2018 10:46)

  # Link komentara

 36. Covek ce biti oslobodjen, a i treba da bude. Ne zato sto nije kriv, vec zato sto su se sve pomamile da mu uzmu novac, zbog kojeg su i legle s njim u krevet. Htele ste novac? Nasle ste djavola. Sad uzivajte.

  Mrzim te koje trce za parama vise nego bilo sta.
  [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (SofronijeTheGreat, 4. avgust 2018 09:49)

  I da ga oslobode njegova karijera i firma su propale, kao i firma njegove zene. Spinovanje je najveca napast danasnjice.
  A covek je napravio Miramax, 90-tih i pocetkom 2000-tih to je za mene bila garancija da je ispred mene dobar film (npr Fargo itd)
  (kraj za njega, 4. avgust 2018 10:45)

  # Link komentara

 37. Probudila se i shvatila da je silovana.
  (Sasa, 4. avgust 2018 10:44)

  # Link komentara

 38. Uvijek me je čudilo kako u Americi stavljaju lisice otraga, iz iskustva znam da u Austriji i Hrvatskoj ti stave lisice napred!
  (Bruder Jakob, 4. avgust 2018 10:20)

  # Link komentara

 39. "Još te volim. Ali mrzim osećaj da ti služim samo za krevet"

  I onda se desilo sta se desilo... Ali koga briga sada, coveku unisten zivot, unistena karijera. Ko ce u ovom ludom svetu da zastiti ljude od laznih optuzbi nakon kojih ne mogu do kraja zivota da se oslobode, bez obzira na krivicu ili ne...
  (lol, 4. avgust 2018 10:09)

  # Link komentara

 40. Gade mi se i one i on isti su.
   (Hari Haler, 4. avgust 2018 09:52)

  # Link komentara

 41. Covek ce biti oslobodjen, a i treba da bude. Ne zato sto nije kriv, vec zato sto su se sve pomamile da mu uzmu novac, zbog kojeg su i legle s njim u krevet. Htele ste novac? Nasle ste djavola. Sad uzivajte.

  Mrzim te koje trce za parama vise nego bilo sta.
   (SofronijeTheGreat, 4. avgust 2018 09:49)

  # Link komentara

 42. Nema obrta u vezi njega. Može da zvuči neobično, ali postoji puno različitih načina da se bude žrtva. Sačekaćemo kraj suđenja, naravno. Obrt je samo u slučaju da će svet početi da razume ono što žene znaju vekovima.
   (Svetlana, 4. avgust 2018 09:47)

  # Link komentara

 43. Ova ga, bar tako pise, volela, ostale su ga samo koristile da dobiju uloge, a onda se naprasno setile da su silovane. Ceo zenski Holivud je znao sta se desava u njegovom hotelu i sve su odreda tamo isle, logicno, na silovanje.
  (Alta, 4. avgust 2018 09:44)

  # Link komentara

 44. Sve su zelele to sto su dobile...
   (Etika, 4. avgust 2018 09:38)

  # Link komentara