- Komentari -
 1. @ Robert de Niro
  Ma, prošlo lito su mi se dva Kanađanina išli popet na krov od kuće, valjda im je bija bolji pogled na valu jer su tili slika at, a meni je skočija živac pa san in izbeštima i oca i mater i pridsidnika i teritorijalni integritet i ustavni poredak Kanade. Sad mi je malo žaj šta san tako reagira, a teže mi je reć oprosti nego glavon tuć od zid, pa ako si se već krenija ispričavat Kanađanima moga si se ispričat i u moje ime.
  Žaj mi je, ali šta se imaju verat po mojen krovu?
  Đava in odnija Komandanta Marka.
  (miro split, 12. jun 2018 20:44)

  # Link komentara

 2. Izvinio se tako što psovao Trampa kao kočijaš
  (Bender, 12. jun 2018 18:47)

  # Link komentara

 3. Većina građana Amerike i njihovih država slonodno i demokratski izglasa nekoga da bude predsednik i predstavnik, a nekakav klovn koga niko nike izabrao ni da čuva nacrtanu ovcu, niti bi, jer je kao i bećina njegovih kolega poluuračunljiv, nađe se da da sebi za pravo da se u nečike ime "izbinjava" što taj predsednik vodi politiku zbog koje su ga izabrali i tačno onakvu, za promen u odnosu na većinu profesionalnih političkih lažova, kakvu je obećavao u kampanji. Dakle, da smešni, neumesni i patetični De Niro ima mrvicu stida, srama i osećaja za proporcije, u čemu su, od prvog do poslednjeg, levičari deficitarni, sam bi propao u zemlju i nikad se više ne bi pojavio :))
   (EU Citizen, 12. jun 2018 17:49)

  # Link komentara

 4. Da ne zalazimo u Trampovu politiku. Koga vise postujete one koji otvoreno stave do znanja svoj stav i misljenje ili one koji bi se tamo femkali kao da ih zanima?
   (QA, 12. jun 2018 16:08)

  # Link komentara