Utorak, 02.01.2018.

10:15

Gledaj, ali ne diraj: Muškarac dobio batine od "toples" devojke

Izvor: B92

Gledaj, ali ne diraj: Muškarac dobio batine od "toples" devojke IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

62 Komentari

Sortiraj po:

Izazivanje

pre 6 godina

Ludaci jedni, pa može svako da vas "izaziva", vaše je da li ćete i kako reagovati. Vaša reakcija na bilo šta pokazuje ko ste vi. Izazov svako shvata samo svojom glavom, nije baš da svaki izazov univerzalan i da će da svi ljudi tako shvatati.

mira

pre 6 godina

@jabucilo

Nisu primarna nego sekundarna..i smatraju se sexualnom karakteristikom u smislu pola a ne sexa.Neko napisa da se smatraju sexualnim simbolom, pa svaki deo tela se moze time proglasiti..Uostalom grudi sluze i za dojenje..Vi muskarci prestanite da dozivljavate zenske grudi nezrelo, samo kao sex.simbol i mi cemo moci da setamo bez brushaltera (koji su uzgred jako neudobni) i bez majce npr.bar na plazi:))

Marija

pre 6 godina

Зато што су женске груди примарна сексуална карактеристика, а мушке нису. Ко на тај начин изазива нека се после не пита ко је на шта имао право или не.
(Јабучило, 03. januar 2018 09:51)

Ovo nije istina pa makar kod 80% zena - svaka zena ce se izvinte ali napaliti ako vidi lepe i jako izvajane muske grudi i torzo. Za mene nema nista lepse nego da pogledam sjajno telo muskarca, a licno nikad nisam bila niti bih ikad bila s nekim debelim muskarcem ili pak mrsavim ali koji nema izvajano telo, jednostavno to me na prvi pogled seksualno privuce i to jako.. Sa druge strane, svaka zena ima grudi, ili male ili velike, ali svaka ih ima. Ovo je reakcija seljaka koji ocigledno nije seksualno sazreo i koji nikad nije video i pipnuo grudi, ili je slabo imao ljubavne kontakte sa zenama. Kao klinci kad hoce sladoled, na tom je mentalnom nivou..

n

pre 6 godina

Ravnopravnost se, uglavnom, odnosi na to da ZA ISTI POSAO ŽENE DOBIJAJU ISTU PLATU, pošto sada rade isto ili više a dobijaju manje para. Ne mešajte ravnopravnost i jednakost.
Ne sme niko nikoga da pipa. Molim lepo.

Јабучило

pre 6 godina

Nisam odgledala video ne zanima me konkretna situacija vec imam pitanje... ako muskarci mogu da setaju bez majce zasto to ne bi mogle i zene? Vremena se menjaju... to sto je vazilo nekad vise ne mora... Ne kazem da sad svi treba da setamo goli, daleko od toga, ali ako je drustveno prihvatljivo da muskarci setaju bez majce sto ne bi mogle i zene... Samo postavljam pitanje:)..
(mira, 02. januar 2018 23:59)

Зато што су женске груди примарна сексуална карактеристика, а мушке нису. Ко на тај начин изазива нека се после не пита ко је на шта имао право или не.

toni

pre 6 godina

Nikad necemo biti ravnopravni. Na primer, ovo kad bi uradila zena muskarcu, svaki muskarac bi se nasmejao bez obzira kako ta zena izgledala ili koliko godina imala. E to je razlika izmedju nas u ovo situaciji.

samo dajem odgovor

pre 6 godina

Samo postavljam pitanje:)..
(mira, 02. januar 2018 23:59)

Zato sto gole muske grudi nisu ni u jednoj kulturi seksualni simbol.

mira

pre 6 godina

Nisam odgledala video ne zanima me konkretna situacija vec imam pitanje... ako muskarci mogu da setaju bez majce zasto to ne bi mogle i zene? Vremena se menjaju... to sto je vazilo nekad vise ne mora... Ne kazem da sad svi treba da setamo goli, daleko od toga, ali ako je drustveno prihvatljivo da muskarci setaju bez majce sto ne bi mogle i zene... Samo postavljam pitanje:)..

ime

pre 6 godina

Samo zato što je žena polu-gola ili gola, ne znači da je svačija ili da je za pipanje, ako postoji, ne znači da se šminka, oblači ili skida za tudje oči ili zadovoljstvo. Ne okreće se čitav svet oko vas i vaših penisa, trebalo bi to već jednom da shvatite.

Omen

pre 6 godina

Zene treniraju i vaspitavaju muskarce da ne smeju da reaguju kada ih vide provokativno obucene ili bez odece.

Onda, jednog dana, muskarci zaista prestanu da ih konstatuju. Zene ce biti presrecne zbog takve pobede zar ne?

Zemljoradnik

pre 6 godina

... Uzgred, ako želite stvarnu ravnopravnost, sledeći put kada udarite muškarca prvi, čekajte da vam vrati isto kao što bi vratio muškarcu, dakle, promeni vam lični opis i gotovo sigurno slomi neku kost...
(EU Citizen, 02. januar 2018 14:42)

- ... a ona je muškarca udarila tek onako, naprasno, bez ikakvog povoda... Znate, njeno telo je njeno telo, kao što je vaše telo vaše. Svetinja za vas i za nju i za svakog normalnog. To kako se ko oblači ili ne oblači ne daje nikom za pravo da se ponaša kao napaljena svinja. Žao mi je jedino što ova jadna kreatura, ili “muškarac” kako ga zovete, nije prošao još gore. Čitajući vaš komentar, teško se oteti utisku da je nekad bolje... ali to je vaša stvar.

sever

pre 6 godina

Ovakvim komentarima samo se izjednacavate sa onim frikovima koji u ime religije i boga ili već šta i koga maltretiraju žene da se pokrivaju od glave do pete, a posle ih zbog toga pljujete...ona ako hoće moze gola da ide (o tome se može posebno diskutovati) i ne sme niko da je pipne i da je tretira za zadovoljenje životinjskih nagona... šteta sto nije imala bezbol palicu....

muškarcimajesvedozvoljeno

pre 6 godina

Da je na mestu ove devojke bio neki muškarac i ovaj "junak" ga uhvatio za grudi ili ne daj bože zadnjicu završio bi u ozbiljnim batinama i to nikom nebi smetalo. Ali ne daj bože da devojka pokuša da se odbrani. Od žena se očekuje da ćute i trpe a ako neka ovako reaguje odmah je optuže da je feminaci i da hoće sve muškarce da pobije. A to što nju lik bez blama juri preko pola poljane ko da nikad s*se u životu nije video to je eto dozvoljeno, šta će jadan ne može da se obuzda,baš je muškarcima teško.

Dag Kristi

pre 6 godina

seksualno zlostavljanje? muskarci mizda je vreme da setamo bez gaca ? kladim se da bi svaki bio uhapsen i proglasen za ludakom dok eto zebe mogu slobodno da seraju gole,polugole itd. jednakost? ??
(parapapa, 02. januar 2018 12:09)

Mi muskarci uvek setamo bez brusa leti. :) Ne mozes uporedjivati gace i brus.

Fidelio

pre 6 godina

Bas me zanima kakvi bi bili komentari da je neka devojka uhvatila nekog zgodnog muskarca za zadnjicu a da je onda ovaj sustigne i udari tri cetiri puta u glavu...
Mozemo mi da mislimo sta god zelimo, za dodirivanje grudi koje su na izvolte, udaranje pesnicom u glavu nije bas recipročan odgovor...
(kiza, 2. januar 2018 11:51)

A otkud tebi sumanuta ideja da su njene (ili bilo čije) gole grudi na izvol'te?!!

Očigledno je isto pomislio i ovaj lik. Što se mene tiče, dobio je sasvim primeran odgovor i još je dobro prošao jer je devojka mogla biti i u muškom društvu koje sledi na par koraka iza nje.

Možda nekoga sablažnjuju gole grudi na plaži, što je njegovo puno pravo. Ali onda neka prijavi policiji nepristojno ponašanje, pa neka policija to rapravlja, to joj je posao.

Ali pipanje bez dozvole, NE SME, NI U KOM SLUČAJU, čak ni na plaži!

I ja volim grudi (naročito kad su malo veće), ali pipam SAMO uz dozvolu vlasnice, kakve god da su prilike i okolnosti!

Jer ako danas pipamo jer su gole i "na izvol'te", sutra ćemo pipati i obučene jer su "izazovne" i na kraju ćemo završiti tako što će žene morati na posebne plaže samo za žene ili će na plažu ići do obučene do grla i upakovane kao salame, uz pratnju bar troje muškaraca iz najbliže familije. Da li to želite?

Uzgred, to već postoji u nekim delovima sveta i verujte mi, mnogo je "pristojno" i nema ničeg na izvol'te, ali iz nekog razloga, niko ne izgleda baš srećan s time!

mozgarosh

pre 6 godina

Nije ga maltene ni pipnula, a u tekstu piše da ga je pretukla. Bolje da mu bar nos slomila. Kad bi mene neko pipkao tako (kako god da sam obučen u tom trenutku) ne bi tako dobro prošao.

Dexx

pre 6 godina

Nije imao pravo da je pipa, ali šta je očekivala? Hormoni i seksualni instikti su čudo... Žene nikako da shvate da su u muškarce usađeni nagoni da oplode što više ženki... Pošto smo svesna bića, u velikoj meri možemo kontrolisati svoje primarne nagone, ali se uvek nađe neka budala kome su nagoni jači od mozga. Šetajući polugola, ovo je bilo neizbežno...

Goku

pre 6 godina

Sta je trazila to je i dobila, da ima 2 grama mozga mozda bi zakljucila da nema smisla setati go medju tolikom masom. Debeli je kreten, ali je ona inicijator. Bolje neka obuce nesto nego sto se buni i glumi ludilo

EU Citizen

pre 6 godina

Jako visoka doza provokativne agresije kod te ženske spodobe, koja bi se u nekoj malo manje poremećenoj kulturi opravdano završila mnogo gore po nju, u najmanju ruku boravkom u policiji zbog šetanja okolo u toplesu. Uzgred, ako želite stvarnu ravnopravnost, sledeći put kada udarite muškarca prvi, čekajte da vam vrati isto kao što bi vratio muškarcu, dakle, promeni vam lični opis i gotovo sigurno slomi neku kost, ili je možda, perfidne femnacističke licemerke, uopšte ne želite, već samo bezobrazno pokušavate da lažima, provokacijama i manipulacijama iskamčite razne privilegije za sebe?

ni babe bisu ono sto su nekada bile

pre 6 godina

Ima tome jedno trideset godina. Vozio sam se 23-ojkom i stajao do prozora i blenuo napolje dok u jednom trenutku osetim da me neko scepao za zadnjicu obema rukama. Okrenem se i vidim curetka od 17-18 godina(ja sam tada imao 30-ak i bio sam obucen u obicne farmerke i majicu), smeje se i govori na sav glas "nisam mogla da odolim". Ja stojim zbunjen a ceo autobus se smeje... I tu ti ja sav zblanut izadjem na prvoj stanici a trebalo je da se vozim ko zna koliko jos... i ne, nije mi palo na pamet da je izmlatim, ali nije mi bilo ni smesno. Ta cura je sad verovatno necija baba i mozda opravdava postupak ove zene, ali ne, problemi se ne resavaju fizickom silom, ne nikako... taj lik je mogao da bude i neki ludak i da je u bukvalno UNAKAZI jos posle prvog "samara"

Indica 100%

pre 6 godina

Био бих на његовом месту
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Сканк дрогош, 2. januar 2018 13:07)

Само је још требао да је поправи са друге стране !

tz

pre 6 godina

a ona se seta bez majice a grudi na izvolte,samo sto ne kaze "hoce neko da ih pipne?" to neka fina devojka hehe.

inace lik je car i malo se nasalio,ustvari uradio je ono sto je ona zelela...sprdnja na njen racun,a ona ga posle kao krvnicki izudarala:)

Licemerje i dvostruki standardi

pre 6 godina

Video sam ovu vest juce-prekjuce na britanskim medijima. Prvo, ne vidi se da je on nju dirao, vidi se kao da joj nesto (pokusava da) izbija iz ruke.

Drugo, gde su sada radikalne feministkinje i politicki korektni levicari da nas obaveste da nasilje nije resenje, i da nije proporcionalno nekog izubijati zato sto te je (mozda) dotakao.

micko

pre 6 godina

u Srbiji bi odgovarala zbog prekomerne upotrebe sile u samoodbrani časti , trebalo je neko od muškaraca sa plaže da ga propusti kroz šake

parapapa

pre 6 godina

seksualno zlostavljanje? muskarci mizda je vreme da setamo bez gaca ? kladim se da bi svaki bio uhapsen i proglasen za ludakom dok eto zebe mogu slobodno da seraju gole,polugole itd. jednakost? ??

F

pre 6 godina

Poenta je sto su one potpuno u pravu ali isto tako njoj treba napisati kaznu za narusavanje javnog jera i mira. To nije plaza pa da bude u toplesu... Po njihovoj logici svi doticni muskarci su izlozeni sexualnoj torturi... takodje sexualne manjine homosexualci su verovatno dobili nagon za povracanjem i njihov bol tako uzasnom predstavom je verovatno dublji... ona brani svoja prava ali bezobzirno krasi sva druga....

kiza

pre 6 godina

Bas me zanima kakvi bi bili komentari da je neka devojka uhvatila nekog zgodnog muskarca za zadnjicu a da je onda ovaj sustigne i udari tri cetiri puta u glavu...
Mozemo mi da mislimo sta god zelimo, za dodirivanje grudi koje su na izvolte, udaranje pesnicom u glavu nije bas recipročan odgovor...

kiza

pre 6 godina

Bas me zanima kakvi bi bili komentari da je neka devojka uhvatila nekog zgodnog muskarca za zadnjicu a da je onda ovaj sustigne i udari tri cetiri puta u glavu...
Mozemo mi da mislimo sta god zelimo, za dodirivanje grudi koje su na izvolte, udaranje pesnicom u glavu nije bas recipročan odgovor...

Licemerje i dvostruki standardi

pre 6 godina

Video sam ovu vest juce-prekjuce na britanskim medijima. Prvo, ne vidi se da je on nju dirao, vidi se kao da joj nesto (pokusava da) izbija iz ruke.

Drugo, gde su sada radikalne feministkinje i politicki korektni levicari da nas obaveste da nasilje nije resenje, i da nije proporcionalno nekog izubijati zato sto te je (mozda) dotakao.

Dexx

pre 6 godina

Nije imao pravo da je pipa, ali šta je očekivala? Hormoni i seksualni instikti su čudo... Žene nikako da shvate da su u muškarce usađeni nagoni da oplode što više ženki... Pošto smo svesna bića, u velikoj meri možemo kontrolisati svoje primarne nagone, ali se uvek nađe neka budala kome su nagoni jači od mozga. Šetajući polugola, ovo je bilo neizbežno...

parapapa

pre 6 godina

seksualno zlostavljanje? muskarci mizda je vreme da setamo bez gaca ? kladim se da bi svaki bio uhapsen i proglasen za ludakom dok eto zebe mogu slobodno da seraju gole,polugole itd. jednakost? ??

tz

pre 6 godina

a ona se seta bez majice a grudi na izvolte,samo sto ne kaze "hoce neko da ih pipne?" to neka fina devojka hehe.

inace lik je car i malo se nasalio,ustvari uradio je ono sto je ona zelela...sprdnja na njen racun,a ona ga posle kao krvnicki izudarala:)

F

pre 6 godina

Poenta je sto su one potpuno u pravu ali isto tako njoj treba napisati kaznu za narusavanje javnog jera i mira. To nije plaza pa da bude u toplesu... Po njihovoj logici svi doticni muskarci su izlozeni sexualnoj torturi... takodje sexualne manjine homosexualci su verovatno dobili nagon za povracanjem i njihov bol tako uzasnom predstavom je verovatno dublji... ona brani svoja prava ali bezobzirno krasi sva druga....

ni babe bisu ono sto su nekada bile

pre 6 godina

Ima tome jedno trideset godina. Vozio sam se 23-ojkom i stajao do prozora i blenuo napolje dok u jednom trenutku osetim da me neko scepao za zadnjicu obema rukama. Okrenem se i vidim curetka od 17-18 godina(ja sam tada imao 30-ak i bio sam obucen u obicne farmerke i majicu), smeje se i govori na sav glas "nisam mogla da odolim". Ja stojim zbunjen a ceo autobus se smeje... I tu ti ja sav zblanut izadjem na prvoj stanici a trebalo je da se vozim ko zna koliko jos... i ne, nije mi palo na pamet da je izmlatim, ali nije mi bilo ni smesno. Ta cura je sad verovatno necija baba i mozda opravdava postupak ove zene, ali ne, problemi se ne resavaju fizickom silom, ne nikako... taj lik je mogao da bude i neki ludak i da je u bukvalno UNAKAZI jos posle prvog "samara"

EU Citizen

pre 6 godina

Jako visoka doza provokativne agresije kod te ženske spodobe, koja bi se u nekoj malo manje poremećenoj kulturi opravdano završila mnogo gore po nju, u najmanju ruku boravkom u policiji zbog šetanja okolo u toplesu. Uzgred, ako želite stvarnu ravnopravnost, sledeći put kada udarite muškarca prvi, čekajte da vam vrati isto kao što bi vratio muškarcu, dakle, promeni vam lični opis i gotovo sigurno slomi neku kost, ili je možda, perfidne femnacističke licemerke, uopšte ne želite, već samo bezobrazno pokušavate da lažima, provokacijama i manipulacijama iskamčite razne privilegije za sebe?

Goku

pre 6 godina

Sta je trazila to je i dobila, da ima 2 grama mozga mozda bi zakljucila da nema smisla setati go medju tolikom masom. Debeli je kreten, ali je ona inicijator. Bolje neka obuce nesto nego sto se buni i glumi ludilo

Indica 100%

pre 6 godina

Био бих на његовом месту
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Сканк дрогош, 2. januar 2018 13:07)

Само је још требао да је поправи са друге стране !

micko

pre 6 godina

u Srbiji bi odgovarala zbog prekomerne upotrebe sile u samoodbrani časti , trebalo je neko od muškaraca sa plaže da ga propusti kroz šake

ime

pre 6 godina

Samo zato što je žena polu-gola ili gola, ne znači da je svačija ili da je za pipanje, ako postoji, ne znači da se šminka, oblači ili skida za tudje oči ili zadovoljstvo. Ne okreće se čitav svet oko vas i vaših penisa, trebalo bi to već jednom da shvatite.

Fidelio

pre 6 godina

Bas me zanima kakvi bi bili komentari da je neka devojka uhvatila nekog zgodnog muskarca za zadnjicu a da je onda ovaj sustigne i udari tri cetiri puta u glavu...
Mozemo mi da mislimo sta god zelimo, za dodirivanje grudi koje su na izvolte, udaranje pesnicom u glavu nije bas recipročan odgovor...
(kiza, 2. januar 2018 11:51)

A otkud tebi sumanuta ideja da su njene (ili bilo čije) gole grudi na izvol'te?!!

Očigledno je isto pomislio i ovaj lik. Što se mene tiče, dobio je sasvim primeran odgovor i još je dobro prošao jer je devojka mogla biti i u muškom društvu koje sledi na par koraka iza nje.

Možda nekoga sablažnjuju gole grudi na plaži, što je njegovo puno pravo. Ali onda neka prijavi policiji nepristojno ponašanje, pa neka policija to rapravlja, to joj je posao.

Ali pipanje bez dozvole, NE SME, NI U KOM SLUČAJU, čak ni na plaži!

I ja volim grudi (naročito kad su malo veće), ali pipam SAMO uz dozvolu vlasnice, kakve god da su prilike i okolnosti!

Jer ako danas pipamo jer su gole i "na izvol'te", sutra ćemo pipati i obučene jer su "izazovne" i na kraju ćemo završiti tako što će žene morati na posebne plaže samo za žene ili će na plažu ići do obučene do grla i upakovane kao salame, uz pratnju bar troje muškaraca iz najbliže familije. Da li to želite?

Uzgred, to već postoji u nekim delovima sveta i verujte mi, mnogo je "pristojno" i nema ničeg na izvol'te, ali iz nekog razloga, niko ne izgleda baš srećan s time!

muškarcimajesvedozvoljeno

pre 6 godina

Da je na mestu ove devojke bio neki muškarac i ovaj "junak" ga uhvatio za grudi ili ne daj bože zadnjicu završio bi u ozbiljnim batinama i to nikom nebi smetalo. Ali ne daj bože da devojka pokuša da se odbrani. Od žena se očekuje da ćute i trpe a ako neka ovako reaguje odmah je optuže da je feminaci i da hoće sve muškarce da pobije. A to što nju lik bez blama juri preko pola poljane ko da nikad s*se u životu nije video to je eto dozvoljeno, šta će jadan ne može da se obuzda,baš je muškarcima teško.

sever

pre 6 godina

Ovakvim komentarima samo se izjednacavate sa onim frikovima koji u ime religije i boga ili već šta i koga maltretiraju žene da se pokrivaju od glave do pete, a posle ih zbog toga pljujete...ona ako hoće moze gola da ide (o tome se može posebno diskutovati) i ne sme niko da je pipne i da je tretira za zadovoljenje životinjskih nagona... šteta sto nije imala bezbol palicu....

Zemljoradnik

pre 6 godina

... Uzgred, ako želite stvarnu ravnopravnost, sledeći put kada udarite muškarca prvi, čekajte da vam vrati isto kao što bi vratio muškarcu, dakle, promeni vam lični opis i gotovo sigurno slomi neku kost...
(EU Citizen, 02. januar 2018 14:42)

- ... a ona je muškarca udarila tek onako, naprasno, bez ikakvog povoda... Znate, njeno telo je njeno telo, kao što je vaše telo vaše. Svetinja za vas i za nju i za svakog normalnog. To kako se ko oblači ili ne oblači ne daje nikom za pravo da se ponaša kao napaljena svinja. Žao mi je jedino što ova jadna kreatura, ili “muškarac” kako ga zovete, nije prošao još gore. Čitajući vaš komentar, teško se oteti utisku da je nekad bolje... ali to je vaša stvar.

mira

pre 6 godina

Nisam odgledala video ne zanima me konkretna situacija vec imam pitanje... ako muskarci mogu da setaju bez majce zasto to ne bi mogle i zene? Vremena se menjaju... to sto je vazilo nekad vise ne mora... Ne kazem da sad svi treba da setamo goli, daleko od toga, ali ako je drustveno prihvatljivo da muskarci setaju bez majce sto ne bi mogle i zene... Samo postavljam pitanje:)..

Omen

pre 6 godina

Zene treniraju i vaspitavaju muskarce da ne smeju da reaguju kada ih vide provokativno obucene ili bez odece.

Onda, jednog dana, muskarci zaista prestanu da ih konstatuju. Zene ce biti presrecne zbog takve pobede zar ne?

Dag Kristi

pre 6 godina

seksualno zlostavljanje? muskarci mizda je vreme da setamo bez gaca ? kladim se da bi svaki bio uhapsen i proglasen za ludakom dok eto zebe mogu slobodno da seraju gole,polugole itd. jednakost? ??
(parapapa, 02. januar 2018 12:09)

Mi muskarci uvek setamo bez brusa leti. :) Ne mozes uporedjivati gace i brus.

mozgarosh

pre 6 godina

Nije ga maltene ni pipnula, a u tekstu piše da ga je pretukla. Bolje da mu bar nos slomila. Kad bi mene neko pipkao tako (kako god da sam obučen u tom trenutku) ne bi tako dobro prošao.

Marija

pre 6 godina

Зато што су женске груди примарна сексуална карактеристика, а мушке нису. Ко на тај начин изазива нека се после не пита ко је на шта имао право или не.
(Јабучило, 03. januar 2018 09:51)

Ovo nije istina pa makar kod 80% zena - svaka zena ce se izvinte ali napaliti ako vidi lepe i jako izvajane muske grudi i torzo. Za mene nema nista lepse nego da pogledam sjajno telo muskarca, a licno nikad nisam bila niti bih ikad bila s nekim debelim muskarcem ili pak mrsavim ali koji nema izvajano telo, jednostavno to me na prvi pogled seksualno privuce i to jako.. Sa druge strane, svaka zena ima grudi, ili male ili velike, ali svaka ih ima. Ovo je reakcija seljaka koji ocigledno nije seksualno sazreo i koji nikad nije video i pipnuo grudi, ili je slabo imao ljubavne kontakte sa zenama. Kao klinci kad hoce sladoled, na tom je mentalnom nivou..

n

pre 6 godina

Ravnopravnost se, uglavnom, odnosi na to da ZA ISTI POSAO ŽENE DOBIJAJU ISTU PLATU, pošto sada rade isto ili više a dobijaju manje para. Ne mešajte ravnopravnost i jednakost.
Ne sme niko nikoga da pipa. Molim lepo.

mira

pre 6 godina

@jabucilo

Nisu primarna nego sekundarna..i smatraju se sexualnom karakteristikom u smislu pola a ne sexa.Neko napisa da se smatraju sexualnim simbolom, pa svaki deo tela se moze time proglasiti..Uostalom grudi sluze i za dojenje..Vi muskarci prestanite da dozivljavate zenske grudi nezrelo, samo kao sex.simbol i mi cemo moci da setamo bez brushaltera (koji su uzgred jako neudobni) i bez majce npr.bar na plazi:))

Izazivanje

pre 6 godina

Ludaci jedni, pa može svako da vas "izaziva", vaše je da li ćete i kako reagovati. Vaša reakcija na bilo šta pokazuje ko ste vi. Izazov svako shvata samo svojom glavom, nije baš da svaki izazov univerzalan i da će da svi ljudi tako shvatati.

samo dajem odgovor

pre 6 godina

Samo postavljam pitanje:)..
(mira, 02. januar 2018 23:59)

Zato sto gole muske grudi nisu ni u jednoj kulturi seksualni simbol.

Јабучило

pre 6 godina

Nisam odgledala video ne zanima me konkretna situacija vec imam pitanje... ako muskarci mogu da setaju bez majce zasto to ne bi mogle i zene? Vremena se menjaju... to sto je vazilo nekad vise ne mora... Ne kazem da sad svi treba da setamo goli, daleko od toga, ali ako je drustveno prihvatljivo da muskarci setaju bez majce sto ne bi mogle i zene... Samo postavljam pitanje:)..
(mira, 02. januar 2018 23:59)

Зато што су женске груди примарна сексуална карактеристика, а мушке нису. Ко на тај начин изазива нека се после не пита ко је на шта имао право или не.

toni

pre 6 godina

Nikad necemo biti ravnopravni. Na primer, ovo kad bi uradila zena muskarcu, svaki muskarac bi se nasmejao bez obzira kako ta zena izgledala ili koliko godina imala. E to je razlika izmedju nas u ovo situaciji.

micko

pre 6 godina

u Srbiji bi odgovarala zbog prekomerne upotrebe sile u samoodbrani časti , trebalo je neko od muškaraca sa plaže da ga propusti kroz šake

tz

pre 6 godina

a ona se seta bez majice a grudi na izvolte,samo sto ne kaze "hoce neko da ih pipne?" to neka fina devojka hehe.

inace lik je car i malo se nasalio,ustvari uradio je ono sto je ona zelela...sprdnja na njen racun,a ona ga posle kao krvnicki izudarala:)

EU Citizen

pre 6 godina

Jako visoka doza provokativne agresije kod te ženske spodobe, koja bi se u nekoj malo manje poremećenoj kulturi opravdano završila mnogo gore po nju, u najmanju ruku boravkom u policiji zbog šetanja okolo u toplesu. Uzgred, ako želite stvarnu ravnopravnost, sledeći put kada udarite muškarca prvi, čekajte da vam vrati isto kao što bi vratio muškarcu, dakle, promeni vam lični opis i gotovo sigurno slomi neku kost, ili je možda, perfidne femnacističke licemerke, uopšte ne želite, već samo bezobrazno pokušavate da lažima, provokacijama i manipulacijama iskamčite razne privilegije za sebe?

Dexx

pre 6 godina

Nije imao pravo da je pipa, ali šta je očekivala? Hormoni i seksualni instikti su čudo... Žene nikako da shvate da su u muškarce usađeni nagoni da oplode što više ženki... Pošto smo svesna bića, u velikoj meri možemo kontrolisati svoje primarne nagone, ali se uvek nađe neka budala kome su nagoni jači od mozga. Šetajući polugola, ovo je bilo neizbežno...

kiza

pre 6 godina

Bas me zanima kakvi bi bili komentari da je neka devojka uhvatila nekog zgodnog muskarca za zadnjicu a da je onda ovaj sustigne i udari tri cetiri puta u glavu...
Mozemo mi da mislimo sta god zelimo, za dodirivanje grudi koje su na izvolte, udaranje pesnicom u glavu nije bas recipročan odgovor...

parapapa

pre 6 godina

seksualno zlostavljanje? muskarci mizda je vreme da setamo bez gaca ? kladim se da bi svaki bio uhapsen i proglasen za ludakom dok eto zebe mogu slobodno da seraju gole,polugole itd. jednakost? ??

Licemerje i dvostruki standardi

pre 6 godina

Video sam ovu vest juce-prekjuce na britanskim medijima. Prvo, ne vidi se da je on nju dirao, vidi se kao da joj nesto (pokusava da) izbija iz ruke.

Drugo, gde su sada radikalne feministkinje i politicki korektni levicari da nas obaveste da nasilje nije resenje, i da nije proporcionalno nekog izubijati zato sto te je (mozda) dotakao.

Goku

pre 6 godina

Sta je trazila to je i dobila, da ima 2 grama mozga mozda bi zakljucila da nema smisla setati go medju tolikom masom. Debeli je kreten, ali je ona inicijator. Bolje neka obuce nesto nego sto se buni i glumi ludilo

F

pre 6 godina

Poenta je sto su one potpuno u pravu ali isto tako njoj treba napisati kaznu za narusavanje javnog jera i mira. To nije plaza pa da bude u toplesu... Po njihovoj logici svi doticni muskarci su izlozeni sexualnoj torturi... takodje sexualne manjine homosexualci su verovatno dobili nagon za povracanjem i njihov bol tako uzasnom predstavom je verovatno dublji... ona brani svoja prava ali bezobzirno krasi sva druga....

ni babe bisu ono sto su nekada bile

pre 6 godina

Ima tome jedno trideset godina. Vozio sam se 23-ojkom i stajao do prozora i blenuo napolje dok u jednom trenutku osetim da me neko scepao za zadnjicu obema rukama. Okrenem se i vidim curetka od 17-18 godina(ja sam tada imao 30-ak i bio sam obucen u obicne farmerke i majicu), smeje se i govori na sav glas "nisam mogla da odolim". Ja stojim zbunjen a ceo autobus se smeje... I tu ti ja sav zblanut izadjem na prvoj stanici a trebalo je da se vozim ko zna koliko jos... i ne, nije mi palo na pamet da je izmlatim, ali nije mi bilo ni smesno. Ta cura je sad verovatno necija baba i mozda opravdava postupak ove zene, ali ne, problemi se ne resavaju fizickom silom, ne nikako... taj lik je mogao da bude i neki ludak i da je u bukvalno UNAKAZI jos posle prvog "samara"

Omen

pre 6 godina

Zene treniraju i vaspitavaju muskarce da ne smeju da reaguju kada ih vide provokativno obucene ili bez odece.

Onda, jednog dana, muskarci zaista prestanu da ih konstatuju. Zene ce biti presrecne zbog takve pobede zar ne?

mira

pre 6 godina

Nisam odgledala video ne zanima me konkretna situacija vec imam pitanje... ako muskarci mogu da setaju bez majce zasto to ne bi mogle i zene? Vremena se menjaju... to sto je vazilo nekad vise ne mora... Ne kazem da sad svi treba da setamo goli, daleko od toga, ali ako je drustveno prihvatljivo da muskarci setaju bez majce sto ne bi mogle i zene... Samo postavljam pitanje:)..

ime

pre 6 godina

Samo zato što je žena polu-gola ili gola, ne znači da je svačija ili da je za pipanje, ako postoji, ne znači da se šminka, oblači ili skida za tudje oči ili zadovoljstvo. Ne okreće se čitav svet oko vas i vaših penisa, trebalo bi to već jednom da shvatite.

Indica 100%

pre 6 godina

Био бих на његовом месту
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Сканк дрогош, 2. januar 2018 13:07)

Само је још требао да је поправи са друге стране !

muškarcimajesvedozvoljeno

pre 6 godina

Da je na mestu ove devojke bio neki muškarac i ovaj "junak" ga uhvatio za grudi ili ne daj bože zadnjicu završio bi u ozbiljnim batinama i to nikom nebi smetalo. Ali ne daj bože da devojka pokuša da se odbrani. Od žena se očekuje da ćute i trpe a ako neka ovako reaguje odmah je optuže da je feminaci i da hoće sve muškarce da pobije. A to što nju lik bez blama juri preko pola poljane ko da nikad s*se u životu nije video to je eto dozvoljeno, šta će jadan ne može da se obuzda,baš je muškarcima teško.

sever

pre 6 godina

Ovakvim komentarima samo se izjednacavate sa onim frikovima koji u ime religije i boga ili već šta i koga maltretiraju žene da se pokrivaju od glave do pete, a posle ih zbog toga pljujete...ona ako hoće moze gola da ide (o tome se može posebno diskutovati) i ne sme niko da je pipne i da je tretira za zadovoljenje životinjskih nagona... šteta sto nije imala bezbol palicu....

Јабучило

pre 6 godina

Nisam odgledala video ne zanima me konkretna situacija vec imam pitanje... ako muskarci mogu da setaju bez majce zasto to ne bi mogle i zene? Vremena se menjaju... to sto je vazilo nekad vise ne mora... Ne kazem da sad svi treba da setamo goli, daleko od toga, ali ako je drustveno prihvatljivo da muskarci setaju bez majce sto ne bi mogle i zene... Samo postavljam pitanje:)..
(mira, 02. januar 2018 23:59)

Зато што су женске груди примарна сексуална карактеристика, а мушке нису. Ко на тај начин изазива нека се после не пита ко је на шта имао право или не.

Zemljoradnik

pre 6 godina

... Uzgred, ako želite stvarnu ravnopravnost, sledeći put kada udarite muškarca prvi, čekajte da vam vrati isto kao što bi vratio muškarcu, dakle, promeni vam lični opis i gotovo sigurno slomi neku kost...
(EU Citizen, 02. januar 2018 14:42)

- ... a ona je muškarca udarila tek onako, naprasno, bez ikakvog povoda... Znate, njeno telo je njeno telo, kao što je vaše telo vaše. Svetinja za vas i za nju i za svakog normalnog. To kako se ko oblači ili ne oblači ne daje nikom za pravo da se ponaša kao napaljena svinja. Žao mi je jedino što ova jadna kreatura, ili “muškarac” kako ga zovete, nije prošao još gore. Čitajući vaš komentar, teško se oteti utisku da je nekad bolje... ali to je vaša stvar.

Fidelio

pre 6 godina

Bas me zanima kakvi bi bili komentari da je neka devojka uhvatila nekog zgodnog muskarca za zadnjicu a da je onda ovaj sustigne i udari tri cetiri puta u glavu...
Mozemo mi da mislimo sta god zelimo, za dodirivanje grudi koje su na izvolte, udaranje pesnicom u glavu nije bas recipročan odgovor...
(kiza, 2. januar 2018 11:51)

A otkud tebi sumanuta ideja da su njene (ili bilo čije) gole grudi na izvol'te?!!

Očigledno je isto pomislio i ovaj lik. Što se mene tiče, dobio je sasvim primeran odgovor i još je dobro prošao jer je devojka mogla biti i u muškom društvu koje sledi na par koraka iza nje.

Možda nekoga sablažnjuju gole grudi na plaži, što je njegovo puno pravo. Ali onda neka prijavi policiji nepristojno ponašanje, pa neka policija to rapravlja, to joj je posao.

Ali pipanje bez dozvole, NE SME, NI U KOM SLUČAJU, čak ni na plaži!

I ja volim grudi (naročito kad su malo veće), ali pipam SAMO uz dozvolu vlasnice, kakve god da su prilike i okolnosti!

Jer ako danas pipamo jer su gole i "na izvol'te", sutra ćemo pipati i obučene jer su "izazovne" i na kraju ćemo završiti tako što će žene morati na posebne plaže samo za žene ili će na plažu ići do obučene do grla i upakovane kao salame, uz pratnju bar troje muškaraca iz najbliže familije. Da li to želite?

Uzgred, to već postoji u nekim delovima sveta i verujte mi, mnogo je "pristojno" i nema ničeg na izvol'te, ali iz nekog razloga, niko ne izgleda baš srećan s time!

toni

pre 6 godina

Nikad necemo biti ravnopravni. Na primer, ovo kad bi uradila zena muskarcu, svaki muskarac bi se nasmejao bez obzira kako ta zena izgledala ili koliko godina imala. E to je razlika izmedju nas u ovo situaciji.

samo dajem odgovor

pre 6 godina

Samo postavljam pitanje:)..
(mira, 02. januar 2018 23:59)

Zato sto gole muske grudi nisu ni u jednoj kulturi seksualni simbol.

Dag Kristi

pre 6 godina

seksualno zlostavljanje? muskarci mizda je vreme da setamo bez gaca ? kladim se da bi svaki bio uhapsen i proglasen za ludakom dok eto zebe mogu slobodno da seraju gole,polugole itd. jednakost? ??
(parapapa, 02. januar 2018 12:09)

Mi muskarci uvek setamo bez brusa leti. :) Ne mozes uporedjivati gace i brus.

mira

pre 6 godina

@jabucilo

Nisu primarna nego sekundarna..i smatraju se sexualnom karakteristikom u smislu pola a ne sexa.Neko napisa da se smatraju sexualnim simbolom, pa svaki deo tela se moze time proglasiti..Uostalom grudi sluze i za dojenje..Vi muskarci prestanite da dozivljavate zenske grudi nezrelo, samo kao sex.simbol i mi cemo moci da setamo bez brushaltera (koji su uzgred jako neudobni) i bez majce npr.bar na plazi:))

Izazivanje

pre 6 godina

Ludaci jedni, pa može svako da vas "izaziva", vaše je da li ćete i kako reagovati. Vaša reakcija na bilo šta pokazuje ko ste vi. Izazov svako shvata samo svojom glavom, nije baš da svaki izazov univerzalan i da će da svi ljudi tako shvatati.

mozgarosh

pre 6 godina

Nije ga maltene ni pipnula, a u tekstu piše da ga je pretukla. Bolje da mu bar nos slomila. Kad bi mene neko pipkao tako (kako god da sam obučen u tom trenutku) ne bi tako dobro prošao.

n

pre 6 godina

Ravnopravnost se, uglavnom, odnosi na to da ZA ISTI POSAO ŽENE DOBIJAJU ISTU PLATU, pošto sada rade isto ili više a dobijaju manje para. Ne mešajte ravnopravnost i jednakost.
Ne sme niko nikoga da pipa. Molim lepo.

Marija

pre 6 godina

Зато што су женске груди примарна сексуална карактеристика, а мушке нису. Ко на тај начин изазива нека се после не пита ко је на шта имао право или не.
(Јабучило, 03. januar 2018 09:51)

Ovo nije istina pa makar kod 80% zena - svaka zena ce se izvinte ali napaliti ako vidi lepe i jako izvajane muske grudi i torzo. Za mene nema nista lepse nego da pogledam sjajno telo muskarca, a licno nikad nisam bila niti bih ikad bila s nekim debelim muskarcem ili pak mrsavim ali koji nema izvajano telo, jednostavno to me na prvi pogled seksualno privuce i to jako.. Sa druge strane, svaka zena ima grudi, ili male ili velike, ali svaka ih ima. Ovo je reakcija seljaka koji ocigledno nije seksualno sazreo i koji nikad nije video i pipnuo grudi, ili je slabo imao ljubavne kontakte sa zenama. Kao klinci kad hoce sladoled, na tom je mentalnom nivou..