- Komentari -
 1. Ludaci jedni, pa može svako da vas "izaziva", vaše je da li ćete i kako reagovati. Vaša reakcija na bilo šta pokazuje ko ste vi. Izazov svako shvata samo svojom glavom, nije baš da svaki izazov univerzalan i da će da svi ljudi tako shvatati.
   (Izazivanje, 3. januar 2018 15:36)

  # Link komentara

 2. @jabucilo

  Nisu primarna nego sekundarna..i smatraju se sexualnom karakteristikom u smislu pola a ne sexa.Neko napisa da se smatraju sexualnim simbolom, pa svaki deo tela se moze time proglasiti..Uostalom grudi sluze i za dojenje..Vi muskarci prestanite da dozivljavate zenske grudi nezrelo, samo kao sex.simbol i mi cemo moci da setamo bez brushaltera (koji su uzgred jako neudobni) i bez majce npr.bar na plazi:))
   (mira, 3. januar 2018 14:13)

  # Link komentara

 3. Зато што су женске груди примарна сексуална карактеристика, а мушке нису. Ко на тај начин изазива нека се после не пита ко је на шта имао право или не.
  (Јабучило, 03. januar 2018 09:51)

  Ovo nije istina pa makar kod 80% zena - svaka zena ce se izvinte ali napaliti ako vidi lepe i jako izvajane muske grudi i torzo. Za mene nema nista lepse nego da pogledam sjajno telo muskarca, a licno nikad nisam bila niti bih ikad bila s nekim debelim muskarcem ili pak mrsavim ali koji nema izvajano telo, jednostavno to me na prvi pogled seksualno privuce i to jako.. Sa druge strane, svaka zena ima grudi, ili male ili velike, ali svaka ih ima. Ovo je reakcija seljaka koji ocigledno nije seksualno sazreo i koji nikad nije video i pipnuo grudi, ili je slabo imao ljubavne kontakte sa zenama. Kao klinci kad hoce sladoled, na tom je mentalnom nivou..
   (Marija, 3. januar 2018 12:44)

  # Link komentara

 4. Ravnopravnost se, uglavnom, odnosi na to da ZA ISTI POSAO ŽENE DOBIJAJU ISTU PLATU, pošto sada rade isto ili više a dobijaju manje para. Ne mešajte ravnopravnost i jednakost.
  Ne sme niko nikoga da pipa. Molim lepo.
   (n, 3. januar 2018 11:03)

  # Link komentara

 5. Nisam odgledala video ne zanima me konkretna situacija vec imam pitanje... ako muskarci mogu da setaju bez majce zasto to ne bi mogle i zene? Vremena se menjaju... to sto je vazilo nekad vise ne mora... Ne kazem da sad svi treba da setamo goli, daleko od toga, ali ako je drustveno prihvatljivo da muskarci setaju bez majce sto ne bi mogle i zene... Samo postavljam pitanje:)..
  (mira, 02. januar 2018 23:59)

  Зато што су женске груди примарна сексуална карактеристика, а мушке нису. Ко на тај начин изазива нека се после не пита ко је на шта имао право или не.
   (Јабучило, 3. januar 2018 09:51)

  # Link komentara

 6. Nikad necemo biti ravnopravni. Na primer, ovo kad bi uradila zena muskarcu, svaki muskarac bi se nasmejao bez obzira kako ta zena izgledala ili koliko godina imala. E to je razlika izmedju nas u ovo situaciji.
  (toni, 3. januar 2018 07:20)

  # Link komentara

 7. Samo postavljam pitanje:)..
  (mira, 02. januar 2018 23:59)

  Zato sto gole muske grudi nisu ni u jednoj kulturi seksualni simbol.
   (samo dajem odgovor, 3. januar 2018 01:21)

  # Link komentara

 8. Nisam odgledala video ne zanima me konkretna situacija vec imam pitanje... ako muskarci mogu da setaju bez majce zasto to ne bi mogle i zene? Vremena se menjaju... to sto je vazilo nekad vise ne mora... Ne kazem da sad svi treba da setamo goli, daleko od toga, ali ako je drustveno prihvatljivo da muskarci setaju bez majce sto ne bi mogle i zene... Samo postavljam pitanje:)..
   (mira, 2. januar 2018 23:59)

  # Link komentara

 9. Samo zato što je žena polu-gola ili gola, ne znači da je svačija ili da je za pipanje, ako postoji, ne znači da se šminka, oblači ili skida za tudje oči ili zadovoljstvo. Ne okreće se čitav svet oko vas i vaših penisa, trebalo bi to već jednom da shvatite.
  (ime, 2. januar 2018 23:56)

  # Link komentara

 10. Zene treniraju i vaspitavaju muskarce da ne smeju da reaguju kada ih vide provokativno obucene ili bez odece.

  Onda, jednog dana, muskarci zaista prestanu da ih konstatuju. Zene ce biti presrecne zbog takve pobede zar ne?
  (Omen, 2. januar 2018 20:05)

  # Link komentara

 11. ... Uzgred, ako želite stvarnu ravnopravnost, sledeći put kada udarite muškarca prvi, čekajte da vam vrati isto kao što bi vratio muškarcu, dakle, promeni vam lični opis i gotovo sigurno slomi neku kost...
  (EU Citizen, 02. januar 2018 14:42)

  - ... a ona je muškarca udarila tek onako, naprasno, bez ikakvog povoda... Znate, njeno telo je njeno telo, kao što je vaše telo vaše. Svetinja za vas i za nju i za svakog normalnog. To kako se ko oblači ili ne oblači ne daje nikom za pravo da se ponaša kao napaljena svinja. Žao mi je jedino što ova jadna kreatura, ili “muškarac” kako ga zovete, nije prošao još gore. Čitajući vaš komentar, teško se oteti utisku da je nekad bolje... ali to je vaša stvar.
  (Zemljoradnik, 2. januar 2018 18:17)

  # Link komentara

 12. vazno da njena mama odobrava sto se ona ovako seta po koncertu, i da njegova mama odobrava sto on voli da pipne...
   (eXpert na kvadrat, 2. januar 2018 18:15)

  # Link komentara

 13. kakva je ovo vest......
   (tigres, 2. januar 2018 17:41)

  # Link komentara

 14. Ovakvim komentarima samo se izjednacavate sa onim frikovima koji u ime religije i boga ili već šta i koga maltretiraju žene da se pokrivaju od glave do pete, a posle ih zbog toga pljujete...ona ako hoće moze gola da ide (o tome se može posebno diskutovati) i ne sme niko da je pipne i da je tretira za zadovoljenje životinjskih nagona... šteta sto nije imala bezbol palicu....
  (sever, 2. januar 2018 17:40)

  # Link komentara

 15. interesantno je da ove IDENTICNE argumente koriste oni koji teraju zene da nose burke i hidzabe
  (Ivan, 2. januar 2018 17:38)

  # Link komentara

 16. u kojoj ja zemlji živim kad ovako šovinistički postovi imaju toliko pluseva. sramota!
   (ja, svim srcem, 2. januar 2018 17:35)

  # Link komentara

 17. Trebalo bi ga uhapsiti, najozbiljnije. Trebalo je prvo uljudno da pita
   (NikolaKG80, 2. januar 2018 17:17)

  # Link komentara

 18. Што се мене тиче, ако не уме да се одбрани нека га и пребије!
   (Лука Лабан, 2. januar 2018 17:01)

  # Link komentara

 19. Da je na mestu ove devojke bio neki muškarac i ovaj "junak" ga uhvatio za grudi ili ne daj bože zadnjicu završio bi u ozbiljnim batinama i to nikom nebi smetalo. Ali ne daj bože da devojka pokuša da se odbrani. Od žena se očekuje da ćute i trpe a ako neka ovako reaguje odmah je optuže da je feminaci i da hoće sve muškarce da pobije. A to što nju lik bez blama juri preko pola poljane ko da nikad s*se u životu nije video to je eto dozvoljeno, šta će jadan ne može da se obuzda,baš je muškarcima teško.
  (muškarcimajesvedozvoljeno, 2. januar 2018 16:42)

  # Link komentara

 20. seksualno zlostavljanje? muskarci mizda je vreme da setamo bez gaca ? kladim se da bi svaki bio uhapsen i proglasen za ludakom dok eto zebe mogu slobodno da seraju gole,polugole itd. jednakost? ??
  (parapapa, 02. januar 2018 12:09)

  Mi muskarci uvek setamo bez brusa leti. :) Ne mozes uporedjivati gace i brus.
   (Dag Kristi, 2. januar 2018 16:12)

  # Link komentara

 21. Bas me zanima kakvi bi bili komentari da je neka devojka uhvatila nekog zgodnog muskarca za zadnjicu a da je onda ovaj sustigne i udari tri cetiri puta u glavu...
  Mozemo mi da mislimo sta god zelimo, za dodirivanje grudi koje su na izvolte, udaranje pesnicom u glavu nije bas recipročan odgovor...
  (kiza, 2. januar 2018 11:51)

  A otkud tebi sumanuta ideja da su njene (ili bilo čije) gole grudi na izvol'te?!!

  Očigledno je isto pomislio i ovaj lik. Što se mene tiče, dobio je sasvim primeran odgovor i još je dobro prošao jer je devojka mogla biti i u muškom društvu koje sledi na par koraka iza nje.

  Možda nekoga sablažnjuju gole grudi na plaži, što je njegovo puno pravo. Ali onda neka prijavi policiji nepristojno ponašanje, pa neka policija to rapravlja, to joj je posao.

  Ali pipanje bez dozvole, NE SME, NI U KOM SLUČAJU, čak ni na plaži!

  I ja volim grudi (naročito kad su malo veće), ali pipam SAMO uz dozvolu vlasnice, kakve god da su prilike i okolnosti!

  Jer ako danas pipamo jer su gole i "na izvol'te", sutra ćemo pipati i obučene jer su "izazovne" i na kraju ćemo završiti tako što će žene morati na posebne plaže samo za žene ili će na plažu ići do obučene do grla i upakovane kao salame, uz pratnju bar troje muškaraca iz najbliže familije. Da li to želite?

  Uzgred, to već postoji u nekim delovima sveta i verujte mi, mnogo je "pristojno" i nema ničeg na izvol'te, ali iz nekog razloga, niko ne izgleda baš srećan s time!
  (Fidelio, 2. januar 2018 16:03)

  # Link komentara

 22. Nije ga maltene ni pipnula, a u tekstu piše da ga je pretukla. Bolje da mu bar nos slomila. Kad bi mene neko pipkao tako (kako god da sam obučen u tom trenutku) ne bi tako dobro prošao.
   (mozgarosh, 2. januar 2018 15:53)

  # Link komentara

 23. Da se oblacila slojevito ovako nesto joj se ne bi desilo
   (nije gledala prognozu za sutrasnji dan, 2. januar 2018 15:46)

  # Link komentara

 24. Nije imao pravo da je pipa, ali šta je očekivala? Hormoni i seksualni instikti su čudo... Žene nikako da shvate da su u muškarce usađeni nagoni da oplode što više ženki... Pošto smo svesna bića, u velikoj meri možemo kontrolisati svoje primarne nagone, ali se uvek nađe neka budala kome su nagoni jači od mozga. Šetajući polugola, ovo je bilo neizbežno...
   (Dexx, 2. januar 2018 15:42)

  # Link komentara

 25. Био бих на његовом месту
  Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Сканк дрогош, 2. januar 2018 13:07)

  Само је још требао да је поправи са друге стране !
  (Indica 100%, 2. januar 2018 14:57)

  # Link komentara

 26. Jako visoka doza provokativne agresije kod te ženske spodobe, koja bi se u nekoj malo manje poremećenoj kulturi opravdano završila mnogo gore po nju, u najmanju ruku boravkom u policiji zbog šetanja okolo u toplesu. Uzgred, ako želite stvarnu ravnopravnost, sledeći put kada udarite muškarca prvi, čekajte da vam vrati isto kao što bi vratio muškarcu, dakle, promeni vam lični opis i gotovo sigurno slomi neku kost, ili je možda, perfidne femnacističke licemerke, uopšte ne želite, već samo bezobrazno pokušavate da lažima, provokacijama i manipulacijama iskamčite razne privilegije za sebe?
   (EU Citizen, 2. januar 2018 14:42)

  # Link komentara

 27. Ima tome jedno trideset godina. Vozio sam se 23-ojkom i stajao do prozora i blenuo napolje dok u jednom trenutku osetim da me neko scepao za zadnjicu obema rukama. Okrenem se i vidim curetka od 17-18 godina(ja sam tada imao 30-ak i bio sam obucen u obicne farmerke i majicu), smeje se i govori na sav glas "nisam mogla da odolim". Ja stojim zbunjen a ceo autobus se smeje... I tu ti ja sav zblanut izadjem na prvoj stanici a trebalo je da se vozim ko zna koliko jos... i ne, nije mi palo na pamet da je izmlatim, ali nije mi bilo ni smesno. Ta cura je sad verovatno necija baba i mozda opravdava postupak ove zene, ali ne, problemi se ne resavaju fizickom silom, ne nikako... taj lik je mogao da bude i neki ludak i da je u bukvalno UNAKAZI jos posle prvog "samara"
  (ni babe bisu ono sto su nekada bile, 2. januar 2018 14:39)

  # Link komentara

 28. I pogled je dodir. Obuci se, ne izazivaj. Naletećeš na spremnijeg.
   (Jovan M., 2. januar 2018 14:31)

  # Link komentara

 29. Sta je trazila to je i dobila, da ima 2 grama mozga mozda bi zakljucila da nema smisla setati go medju tolikom masom. Debeli je kreten, ali je ona inicijator. Bolje neka obuce nesto nego sto se buni i glumi ludilo
  (Goku, 2. januar 2018 14:09)

  # Link komentara

 30. Svašta svašta... Žene baš i ne znaju šta će od sebe ovijeh dana...
   (boki milos, 2. januar 2018 13:52)

  # Link komentara

 31. Seta gola dakle zagovara ravnopravnost, sad zamislite potpuno obrnutu scenu.
  (urke, 2. januar 2018 13:45)

  # Link komentara

 32. Dvostruki standardi...
   (Sergej, 2. januar 2018 13:41)

  # Link komentara

 33. Worth it..
   (Boxer, 2. januar 2018 13:30)

  # Link komentara

 34. a ona se seta bez majice a grudi na izvolte,samo sto ne kaze "hoce neko da ih pipne?" to neka fina devojka hehe.

  inace lik je car i malo se nasalio,ustvari uradio je ono sto je ona zelela...sprdnja na njen racun,a ona ga posle kao krvnicki izudarala:)
  (tz, 2. januar 2018 13:16)

  # Link komentara

 35. Bliski susret, dva primitivca... u stvari, mislim da bi se lepo slagali.
  (balkanoid, 2. januar 2018 13:16)

  # Link komentara

 36. Sta je pa on sad kriv?
  Ko je terao da se skida i pokazuje g grudi?
  (Pa mi smo dosli njih da gledamo, 2. januar 2018 13:10)

  # Link komentara

 37. Video sam ovu vest juce-prekjuce na britanskim medijima. Prvo, ne vidi se da je on nju dirao, vidi se kao da joj nesto (pokusava da) izbija iz ruke.

  Drugo, gde su sada radikalne feministkinje i politicki korektni levicari da nas obaveste da nasilje nije resenje, i da nije proporcionalno nekog izubijati zato sto te je (mozda) dotakao.
  (Licemerje i dvostruki standardi, 2. januar 2018 13:10)

  # Link komentara

 38. Био бих на његовом месту
   (Сканк дрогош, 2. januar 2018 13:07)

  # Link komentara

 39. Batine? Ja očekivao da ga je patosirala :-)
   (Madjo, 2. januar 2018 12:43)

  # Link komentara

 40. za par decenija ona će sa nostalgijom premotavati ovaj video...
  (xhamster, 2. januar 2018 12:31)

  # Link komentara

 41. u Srbiji bi odgovarala zbog prekomerne upotrebe sile u samoodbrani časti , trebalo je neko od muškaraca sa plaže da ga propusti kroz šake
   (micko, 2. januar 2018 12:26)

  # Link komentara

 42. Јел жив?
   (милош, 2. januar 2018 12:22)

  # Link komentara

 43. Odlican trade, sto bi rekli gejmeri :p.
  (..., 2. januar 2018 12:13)

  # Link komentara

 44. seksualno zlostavljanje? muskarci mizda je vreme da setamo bez gaca ? kladim se da bi svaki bio uhapsen i proglasen za ludakom dok eto zebe mogu slobodno da seraju gole,polugole itd. jednakost? ??
   (parapapa, 2. januar 2018 12:09)

  # Link komentara

 45. ok, vredelo je.
  (sisojev, 2. januar 2018 12:04)

  # Link komentara

 46. Postena devojka, pa ne voli da je pipaju
   (milos, 2. januar 2018 12:02)

  # Link komentara

 47. Da je muskarac udarao tako devojku, razapeli bi ga na krst!
  Toliko o istim pravima
  (tako nekako, 2. januar 2018 11:59)

  # Link komentara

 48. Ne voli muskarce...
   (Heroj, 2. januar 2018 11:54)

  # Link komentara

 49. On je i 'teo batinanje, i to žešće.
   (Uljanov, 2. januar 2018 11:53)

  # Link komentara

 50. Posle ovoga više mu na um neće pasti da ovako nešto ne ponovi!
   (teške posledice ?, 2. januar 2018 11:52)

  # Link komentara

 51. Bas me zanima kakvi bi bili komentari da je neka devojka uhvatila nekog zgodnog muskarca za zadnjicu a da je onda ovaj sustigne i udari tri cetiri puta u glavu...
  Mozemo mi da mislimo sta god zelimo, za dodirivanje grudi koje su na izvolte, udaranje pesnicom u glavu nije bas recipročan odgovor...
  (kiza, 2. januar 2018 11:51)

  # Link komentara

 52. Kreten! A i ona..
   (jest, 2. januar 2018 11:34)

  # Link komentara

 53. Sad on nju treba da tuži za zlostavljanje ko one starlete što tuže
   (Taj vrli novi svet, 2. januar 2018 11:28)

  # Link komentara

 54. I tebi, egzibicionisticka sestro, zelim da celog zivota budes gledana, a ne dirana.
   (pfuj, 2. januar 2018 11:11)

  # Link komentara

 55. Poenta je sto su one potpuno u pravu ali isto tako njoj treba napisati kaznu za narusavanje javnog jera i mira. To nije plaza pa da bude u toplesu... Po njihovoj logici svi doticni muskarci su izlozeni sexualnoj torturi... takodje sexualne manjine homosexualci su verovatno dobili nagon za povracanjem i njihov bol tako uzasnom predstavom je verovatno dublji... ona brani svoja prava ali bezobzirno krasi sva druga....
   (F, 2. januar 2018 11:05)

  # Link komentara

 56. lezbo...
   (Nišlija, 2. januar 2018 11:02)

  # Link komentara

 57. Ali je zato dobio opkladu sa ortacima...
   (Jox, 2. januar 2018 11:00)

  # Link komentara

 58. Macura je izjavila da je njegovo stanje stabilno i van zivotne opasnosti.
   (vlada, 2. januar 2018 10:52)

  # Link komentara

 59. Takve ne treba ni gledati.
  (Beba, 2. januar 2018 10:50)

  # Link komentara

 60. Ujeeee ko kad te dete od 3 godine pomiluje po glavi
   (Džamba, 2. januar 2018 10:49)

  # Link komentara

 61. Poslati je u Berlin da prevaspitava ove što
  spoadaju žene.
   (Zoran Perić, 2. januar 2018 10:48)

  # Link komentara

 62. Kako li je preziveo ovakve batine, verovatno je u kriticnom stanju...
   (hehe, 2. januar 2018 10:30)

  # Link komentara