- Komentari -
 1. Bolje da plati avionsku kartu i ode na 10km visine... a ni tamo nece nista videti...
  (Vanja, 22. novembar 2017 15:58)

  Avioni takodje ne postoje, to su NASA i CIA izmislile u Olivudu, obicna opticka varka, crtani film. A ovaj ce i to da dokaze, videcete sutra kad susrtene Boga na oblaku, na 500 metara visine.
  (Bane, 26. novembar 2017 06:48)

  # Link komentara

 2. Neka objasne ravnozemljaši Rusima i Kinezima da ih samo "percepcija" ograničava u daljini na kojoj mogu detektovati i precizno nanišaniti američke brodove, a ne neki izmišljeni horizont. Rusi su jadni potrošili decenije istraživanja i milijarde Rubalja da bi razvili opremu i taktike kako bi prevazišli ovaj problem ili ga iskoristili u svoju korist.
  (Dragoljub, 23. novembar 2017 22:53)

  # Link komentara

 3. Не мора да се лансира у небо...
  Нека оде у Аустралију (или било који део јужне хемисфере). Наравно, видеће да је тамо сунце на северу (с тим се слажу и "равноземљаши"). Али то није све. Нека размисли (и нацрта) каква би требала бити КРИВА кретања сунца у случају "Равне Земље", а каква у случају округле Земље. Нека упореди те две криве са оним што види на небу. Тада ће му све бити јасно.

  Али не вреди, то је сувише компликована геометрија за такве...
  (gradinar, 23. novembar 2017 22:19)

  # Link komentara

 4. Пре пар година сам налетео на ову тему на YouTube.
  Погледао сам њихове "доказе"...
  Боже ме сачувај колико тамо има убеђених људи, људи који немају елементарно знање о свету који нас окружује.
  (gradinar, 23. novembar 2017 21:54)

  # Link komentara

 5. Ako ovaj misli da za 20.000 dolara napravi raketu kojom će sam da upravlja, siguran sam da ćemo, ako na njegovu nesreću ta raketa poleti, naći njegovo ime u rubrici "Nominacija za Darvinovu nagradu 2018". Tako se obično stvar završava kad neko "ne veruje nauci", a ubeđen je da se "razume u aerodinamiku", koja je samo "formula".

  Ali ne razumem, zašto baš lično hoće da ide gore. Zar nije mnogo jednostavnije okačiti videokameru na balon i pokupiti snimak? Takve stvari danas rade ponegde čak i srednjoškolci u okviru školskih projekata!

  A da, zaboravih. Čovek pouzdano zna da su SVI proizvođači videokamera učesnici u svetskoj zaveri i da zato u svoje proizvode ugrađuju specijalan tajni softver koji, čim detektuje da kamera snima nešto s velike visine, automatski zakrivljuje sliku tako da RAVNA površina uvek izgleda zaobljeno na snimku.

  Zato on mora da ide gore da se lično uveri svojimo čima. Jadnik, još ne zna da mu je, pod maskom vakcinacije, vlada odavno ugradila u mozak isti čip kao u videokamerama...
  (Don Giovanni, 23. novembar 2017 18:57)

  # Link komentara

 6. Pa to moze i bez rakete. Neka samo odseta do ruba planete i napravi par selfija sa provalijom iza sebe.

  Nista lakse!
  (DEDA CVETKO, 23. novembar 2017 18:18)

  # Link komentara

 7. Sa ovakvima nema rasprave. Kaze "samo formula"...
  (djalek, 23. novembar 2017 17:06)

  # Link komentara

 8. Sigurno postoji mnogo lakši način da dokažeš da si glup..
   (boom92, 23. novembar 2017 16:59)

  # Link komentara

 9. Hm, mislim da sam skraćivanjem posta pogrešno napisao prečnik Zemlje 12756 metara. Naravno, to je u kilometrima.
  (Pundit, 23. novembar 2017 16:39)

  # Link komentara

 10. Време јесте физичка величина која је позната људској науци и која се мери од самог почетка цивилизације.
  (Камичак, 23. novembar 2017 14:20)
  Netačno. Ne može da se meri nešto čije se ni jedno svojstvo ne zna. Primereno temi, kao da tvrdiš da je prečnik Zemlje 12,756 km, a da ne znaš njen oblik. Mi ne znamo ni da li vreme teče kontinualno (kako satovima prikazujemo) pre svega zato što ne znamo da li uopšte teče jer "protok vremena" je po svemu jedinstveno da protok nečega ne izaziva odgovarajuće, odnosno nikakve talase.
  Zabluda u koju ti veruješ je nastala verovanjem da satovi mere vreme. Kada bi to bilo tačno, ne bi bilo potrebno satove sinhronizovati i svi bi bili tačni. Štaviše, ne bi mogla da napraviš sat koji radi sporije ili brže od "vremena".
  Sve ostale zablude iz TR su posledica fizičkog shvatanja vremena, do toga da slobodan pad uzrokuje ubrzanje (kao i brzina, derivat vremena) a ne privlačna sila. Pitanje i za tebe, da li magnet krivi prostor?

  I inače proveri, sve do Ajnštajna, svi filozofi su naprotiv insistirali da je vreme čist apstrakt, da reaalno ne postoji. To je čak i dokazano, naravno logičkim dokazom kako je jedino i moguće dokazati da nešto NE postoji. Tek od Ajnštajna (i Minkovskog, dobro) se bulazni o fizičkom vremenu koje može da se sažima, razvlači i radi slično kao sa prostorom, kada je i skovana metafizička sintagma vreme-prostora.

  Ne govorim ja o koristi od TR. Govorim o šteti kojom i druge besmislene teorije dobijaju pravo legitimiteta.
  (Pundit, 23. novembar 2017 16:31)

  # Link komentara

 11. ...
  Niko još nije pružio nikakav dokaz da vreme postoji kao bilo šta drugo osim naša uobrazilja, kao matematički apstrakt. Nije ni Ajnštajn koji je vreme ni iz čega proizveo u fizičku dimenziju.
  ...
  (Pundit, 23. novembar 2017 11:21)

  Види, морам да ти скренем пажњу да си изнео врло погрешну тврдњу.
  Време јесте физичка величина која је позната људској науци и која се мери од самог почетка цивилизације. Оно што тебе буни је то што је време скаларна величина, а не векторска. По твојој логици би могао да кажеш да је маса неког тела измишљена, али да постоји тежина јер је она векторска величина. Ајнштајн није измислио време као физичку величину. Ајнштајн је само употребио манифестацију брзине светлости за развој своје специјалне теорије релативитета на основу Лоренцових трансформација. Даље, он је на основу уочених астрономских аномалија дошао до закључка да маса, односно сила гравитације успорава и криви светлост у близини објеката велике масе. Отуд његова идеја да долази до зкривљења система простор-време. Многи научници виде недостатке те теорије, али Ајнштајнова теорија даје приближне одговоре за неке физичке појаве.
  (Камичак, 23. novembar 2017 14:20)

  # Link komentara

 12. Crkva je nekada tvrdila da je zemlja ravna ploca, a neki tamo da je zemlja lopta, pa ga spalise.
  (Rajko Rajkovic, 22. novembar 2017 18:32)
  Koga to spališe? Čak i kad spališe onog drugog, zbog nečeg drugog, i inkvizicija je znala da je Zemlja okrugla. Vi ste bre gluplji i neobrazovaniji od inkvizitora iz srednjeg veka.
  (Cinique, 23. novembar 2017 13:46)

  # Link komentara

 13. Poleti, i ne moraš da se vratiš, iskreno.. Biće to, beznačajan gubitak za vrstu, kojoj pripadaš.
   (Smuleco, 23. novembar 2017 13:32)

  # Link komentara

 14. Ima snimaka sa satelita dovoljno da se ne raymislja i dovodi u pitanje da li je zemlja okrugla? Medjutim,interesantno je npr. kada avion leti nekoliko sati, odnosno pet-sest hiljada kilometara,trebao bi stalno da koriguje visinu, inace odlete u vasionu. Znamo da piloti obicno ukljuce autopilot. Sta se desava?
  (Darko, 22. novembar 2017 17:24)

  Jel si cuo za gravitaciono polje Zemlje i kosmicke brzine? Mislis li da avioni mogu da postignu brzine dovoljne za napustanje gravitacionog polja Zemlje? Prva kosmicka brzina je oko 7,9km/s ili ti preko 23 puta brze od zvuka!!!
  Da, u pravu si da avioni koriguju visinu ali ne da ne bi odleteli u svemir nego da ne bi tresnuli o Zemlju.
  (romeo, 23. novembar 2017 12:40)

  # Link komentara

 15. Dirljivo glup primerak bica koje sebe svrstava medju ljude i "poznaje aerodinamiku - a koja nije nauka", ha, ha, ha. Nedostaje samo da nam kaze, da mu je sve to licno bog "sapnuo na uvce". Zasto li evoluciji trebaju ovakvi biloski eksperimenti i sta se time zeli dokazati/pokazati?.
  (Nostradamus, 23. novembar 2017 12:33)

  # Link komentara

 16. U stvari, sa 550 metara se moze sasvim lepo uveriti da je Zemlja zakrivljena, ali za to treba koristiti mozak, nesto sto je covek naucio pre mnogo hiljada godina, ali su u medjuvremenu neki to odbacili...
  Ako covek stoji, sa visine njegovih ociju recimo 1.8 m iznad tla, daljina horizonta je 5 km, ukljucujuci prelamanje svetlosti u atmosferi. Ako se popne na 550 m, daljina horizonta je cak 90 km. Dakle, ako vec hoce da se lansira, neka to ucini sa dna suvog slanog jezera Bristol u blizini, i neka na svakih 10 km udaljenosti od mesta lansiranja upali signalnu vatru. Pa neka kaze sta je video pre i tokom leta, ako se ne onesvesti od ubrzanja.
  Najsmesnije je sto hipoteza ravne Zemlje nije prosla ni anticke dokaze za zakrivljenost (sirenje vidika sa penjanjem u vis, pojavljivanje broda iza horizonta, razlicita sazvezdja se vide kako se putuje na jug itd.) a da ne govorimo o ravnozemljaskoj kosmologiji.
  Jedan kaze "ako se pogleda dovoljno jakim teleskopom, videce se ceo brod", drugi lupeta o Suncevim zracima kroz oblake, treci o mornaricama 52 zemlje sveta koje cuvaju prilaz Juznom Polu... Sajam ludosti i teskog neznanja o elementarnoj matematici i fizici.
   (BSN, 23. novembar 2017 12:10)

  # Link komentara

 17. Dakle put avionom od Tokia do zapadne obale Amerike ide preko Rusije,Evrope,Atlanskog okeana pa onda stizes u Ameriku.tako je to kad je zemlja ravna .
  (peki, 22. novembar 2017 17:11)

  Dakle prestani da izmisljas. Imas aplikaciju za telefon i sajt flightradar24 na kojem mozes da vidis sve komercijalne letove uzivo. Lepo se vidi da se iz Japana, Kine i ostalih Azijskih zemalja leti normalno i redovno prema istoku pretezno u USA. Mozes da vidis i letove iz Australije i Novog Zelanda prema Juznoj Americi, cak mozes da nadjes informacije na internetu o letovima preko juznog i severnog pola. Prema tvojoj izjavi neko iz Los Andjelesa ko zeli na Havaje, Fidzi ili Novi Zeland morao bi da preleti preko cele USA, preko Atlantika pa Evrope itd to destinacije. Ajde molim te nadji mi ta let !? A prvo i osnovno to sto ti govoris bi bio najduzi let na svetu ili bi imao bar dva stajanja.
  (markoc, 23. novembar 2017 11:49)

  # Link komentara

 18. Mi poznajemo 4 dimenzije, ali ko moze da tvrdi da ne postoje i 5. i 6. i n-ta dimenzija koje jos nismo dokucili.
  (Kim Tramp Sun, 22. novembar 2017 21:29)
  Ko može da tvrdi da postoji i ta četvrta, čak i da prihvatimo da postoje 3 kojima se definiše prostor?
  Niko još nije pružio nikakav dokaz da vreme postoji kao bilo šta drugo osim naša uobrazilja, kao matematički apstrakt. Nije ni Ajnštajn koji je vreme ni iz čega proizveo u fizičku dimenziju.
  Upravo je besmislenost Ajnštajnove teorije otvorila prostor i za sva ostala metafizička, pa i suluda bulažnjenja kakvo je ovo "flat earth". S druge strane, argument tih budala je da može da postoji svetska zavera kojom se neistina održava kao naučna i neupitna, kao dogma. Teorija relativiteta jeste takva dogma.
  Ako si inženjer elektrotehnike, molim te, kako magnet "krivi prostor"? Manifestacije gravitacije i magnetizma su (u tom pogledu) vrlo slične do identične, tako da je i pitanje legitimno. Naravno, ne krivi ga nikako, kao ni masa, odnosno gravitacija. Još tačnije, masa JESTE jedno od svojstava prostora, pa bi tako ispalo da prostor krivi sam sebe, što je nonsens.

  Znam da mnogi ne razumeju ni pta kažem, ali ako ste u stanju da verujete u teoriju relativnosti, zašto bi vam bilo teško da verujete u ravnu Zemlju? Ustalom, Zemlja teoretski jeste ravna, ali je prostor koji zauzima sferno "zakrivljen" oko centra njene mase. Šta, ovako zvuči smislenije? Pa ne, ne baš, samo komplikovanije. E to je moć i Ajnštajnove sulude teorije.
  (Pundit, 23. novembar 2017 11:21)

  # Link komentara

 19. Ne ulazim uopste u to da li je zemlja ravna ploca ili lopta, samo hocu da vam skrenem paznju na broj komentara na ovakvu vest.
  Svuda i na svakom mestu/sajtu.
  U 2017-oj godini.
  Neverovatno!
  (PS: ko jos misli da je zemlja ravna ploca predlazem mu samo da pogleda ostale planete, ili bar da objasni sta je na kraju 'ploce')

  Iz zemje lala, uvek Vas,
  (Dobro, 23. novembar 2017 10:53)

  # Link komentara

 20. Malo je pametnih-budala mnogo?
  (lepse je sa kulturom, 23. novembar 2017 10:10)

  # Link komentara

 21. ........Biblija kaže da je zemlja ravna ploča, a znamo da je Sveto pismo Božija reć. Bilo je i meni jako primitivno kad je neko spomenuo ravnu zemlju, a takvih je iz dana u dan više, od akademika do fizičara i pilota. Ima dosta materiala da se uverite u istinu; počnite na jutjubu.
  (Mihovil miš, 22. novembar 2017 18:37)

  .... и драга децо данас ћемо учити из јединог признатог научног предмета званог "YouTube" о томе како је земља равна.....
  (Брдовити Балкан, 23. novembar 2017 08:35)

  # Link komentara

 22. Odlicno. Tako treba. Samo napred. Podrzavam 100%.
  Da je srece da se svi lansiraju manje bih se nervirao.
  (Djordje, 23. novembar 2017 08:14)

  # Link komentara

 23. RešeRešenje tako što svakog od nas odvedu u svemir da se lično uverimo a ne da vode samo odabrane
   (Milan, 23. novembar 2017 08:12)

  # Link komentara

 24. Pozdravio ga Bora Dugić koji isto misli. Mogu zajedno da se lansiraju, a Bora da svira frulu usput.
  (pozdrav od istomišljenika, 23. novembar 2017 08:09)

  # Link komentara

 25. Bilo nam to smesno ili ne , od ovih gluposti i budalastina ljudi prave ozbiljan marketing i reklamu a danas se to basnoslovno placa tako da mislim danovaj burazer ipak nije tako glup
  (Todor, 23. novembar 2017 07:46)

  # Link komentara

 26. koja smo mi tuga od civilizacije,pa,mi ne znamo ni dan danas ko smo,sto smo a kamoli gde smo,,samo nemojte vi sa tri fakulteta mnogo da mutite, vi pogotvo morate da verujete,jer inace niks papir,karijera macku o rep
  (teorija teorije, 23. novembar 2017 07:28)

  # Link komentara

 27. empirija za budale.
   (neutralni felsh, 23. novembar 2017 07:22)

  # Link komentara

 28. @Lajavi krelac
  Sa visine od 10km ne moze se videti nista. To je MALA visina u odnosu na poluprecnik Zemlje.
  To bi bilo kao kada bi kosarkasku loptu posmatrao sa SAMO 0,6mm-0,7mm udaljenosti od njene povrsine (poigraj se razmerama). I ona bi ti se tada cinila ravnom povrsinom, ne bi mogao da vidis zakrivljenje obicne lopte.
  O 550m visine i totalnom neznanju ne zelim da raspravljam ...
   (Milanus, 23. novembar 2017 05:58)

  # Link komentara

 29. Covek je za site pare postao vest, pa vi razmislite da li je glup.
  (Cezar, 23. novembar 2017 03:46)

  # Link komentara

 30. @ Han @ kim Tramp sun Samo postojanje horizonta dokazuje da je Zemlja zaobljena. Da je ravna ploča, ne bi bilo horizonta. Jedino što bi te sprečilo da vidiš Mont Everest iz Beograda bi bilo zagađenje vazduha.
  (T, 23. novembar 2017 02:28)

  # Link komentara

 31. Svi vi sto verujete da je zemlja ravna idite do kraja i slikajte kraj i ponor koji treba da se vidi na kraju naravno.
  (Kolumbo, 23. novembar 2017 00:39)

  # Link komentara

 32. Najbolji su mi ovi što po komentarima na vesti traže naučne dokaze, ili očekuju da svako od nas ima kod kuće kompletnu opservatoriju i laboratoriju da izvede svaki mogući ogled ili posmatranje pa njima na brzinu prepriča.
  Dobri su i ovi što su imali dvojke iz fizike, a danas u malom prstu drže sve dokaze koji pobijaju savremenu nauku.
  (Milan, 22. novembar 2017 22:25)

  # Link komentara

 33. Za te teorije sam prvi put čuo pre neku godinu, i to od NBA košarkaša :)
  (Eldorado, 22. novembar 2017 22:06)

  # Link komentara

 34. (Mihovil miš, 22. novembar 2017 18:37)

  Prvo malo prelistas fiziku pa onda tek youtube. Klipove kaci ko god stigne, a ako vec ne znas nista i nemas ni malo izrazene sumnje u iznete tvrdnje tzv nekih tamo na internetu, jbg moze onda i biti ravna
   (ja, 22. novembar 2017 22:00)

  # Link komentara

 35. vec stari grci su znali da je zemlja okrugla prostim uvidom u priblizavanje brodova obali, kada se na velikim razdaljinama cini kao da brod ,izranja' iz mora.
  (singer, 22. novembar 2017 17:58)

  To je samo stvar percepcije. Idi na neki fudbalski teren i lezi na jedan kraj, a neki tvoj drugar neka krene od tebe prema drugom kraju terena. Izgledace kao da uranja u teren, iako nije stari grk. Ja rekoh da se razmislja svojom glavom a vi se uhvatili onoga sto ste nabubali u skoli a sto su i mene takodje ucili. Ima dokaza puno samo treba izbaciti sujetu iz sebe i te silne neistine kojima su nas zatrovali i videces i sam kog je oblika Zemlja.
  Pozdrav.
  (Božidar Soldatović, 22. novembar 2017 21:44)

  # Link komentara

 36. dvogled + Mesec = Eureka !!!
  (marko, 22. novembar 2017 21:30)

  # Link komentara

 37. Tako je, raskrinkaj ih. Hocu da gledam NBA u normalno vreme, a ne zlikovci da ga snimaju pa ga pustaju u po noci, kao postoji nekakva vremenska razlika. Zemlja je ravna ploca i sunce izlazi i zalazi svima u isto vreme.
  (yeti, 22. novembar 2017 21:29)

  # Link komentara

 38. Ne mislim da je zamlja ravna ploca, ali mislim da svi mi koji tvrdimo da je loptasta da to radimo na osnovu predubedjenja koje nam je servirano tokom skolovanja. Tako su nas ucili, pokazivali globuse, razne formule i sl.
  Ali ko je od nas stvarno bio visoko iznad horizonta da to moza svojim iskustvom da potvrdi?
  Meni je logicno da je zemlja sferasta, meni su jasni eratostenovi proracuni precnika te sfere od pre 2000 godina, meni je logicno da se dan i noc smenjuju zbog rotacije zemlje oko ose, meni je jasno da se godisanj doba smenjuju zbog zakrivljenosti ose rotacije od 23 stepena u odnosu na vertikalu na ravan ekliptike... Sve mi je to jeasno, obzirom da sam inzenjer elektrotehnike, ali i dalje ne mogu sa 100% sigurnosti da tvrdim da je sve onako kako smo ucili.

  Mi poznajemo 4 dimenzije, ali ko moze da tvrdi da ne postoje i 5. i 6. i n-ta dimenzija koje jos nismo dokucili.
  Bio je jednom jedan matematicar Lobacevski, on je krenuo od pretpostavke da se 2 paralane prave seku u beskonacnosti (sto je tada bio nonsens u odnosu na vazecu euklidovu geometriju), i na osnovu toga razvio kompletnu teoriju, sa raznim formulama (da sad ne zamaram) i to je dugo godina izgledalo kao besmisleno, dok se nije otkrilo da ta gemoetrija lobacevskog stvarno funkcionise u makrokossmosu, kada velike mase zakrivljuju prostor.

  Poenta moje price je da ko veruje u nauku, mora uvek sve da preispituje jer nikakve dogme ne postoje, uvek neko novo znanje moze da zameni staro.
  (Kim Tramp Sun, 22. novembar 2017 21:29)

  # Link komentara

 39. Okrugla je naravno. Fotografisali je sa Meseca, onda kad su bili tamo. Plava okrugla lopta
  (Astronom, 22. novembar 2017 20:42)

  # Link komentara

 40. Srecno, samo mislim da bi trebao da ide jos vise, ili da pristslice ove teorije ulazu u let avionom do ivice zemlje...
   (Ivan V, 22. novembar 2017 20:41)

  # Link komentara

 41. Ljudi koji imaju pare i moc tamo na zapadaom sa ovakvim skolskim sistemom bi da odlucuju o nasim zivotima. Nije on jedini ima ih koliko hocete sa jos glupljim ubedjenjima.
  (Maja, 22. novembar 2017 20:34)

  # Link komentara

 42. @ddd

  Kupi neki do jaja teleskop i prati senku i njen oblik. Usput pogledaj oblik planete i povrsinu pri rotaciji. Ako nemas bas toliko love, svrati do nekog funkcionalnog opservatorijuma i pljuni neku kintu da gledas kroz teleskop.
   (NoName, 22. novembar 2017 20:30)

  # Link komentara

 43. Kako razne teorije zavere mogu da okupiraju misli mnogih ljudi,tako da pocnu da veruju u nesto sto veze s mozgom nema!Zemlja ravna ploca je teorija za 13.vek.....Ali danas kada postoji toliko savrsenih uredjaja,satelita...ova tvrdnja one koji je zagovaraju predstavlja BUDALAMA!!!
  (i.j.kv, 22. novembar 2017 20:28)

  # Link komentara

 44. Ne treba to uopste da radi. Vidi se da je ravna i sa zemlje, treba samo da se pogleda oko sebe i razmisli svojom glavom. Da se izadje iz onoga cime su nas lagali i manipulisali nama od malih nogu.
  (Božidar Soldatović, 22. novembar 2017 15:48)

  izadji ti prvo malo iz svog dvorista, otvori oci, prosetaj, obidji malo svet, procitaj nesto.sto je izvan ranga treceg oka, prestani da verujes likovima poput jelene karleuse, zivot ce ti biti veseliji...
   (ja, 22. novembar 2017 20:12)

  # Link komentara

 45. Kakav crni avion pa ja sam tek poslje pogleda iz istog poceo sumnjati u 'kuglu'. Ravno da ravnije ne moze biti.
   (gzola, 22. novembar 2017 20:08)

  # Link komentara

 46. Или седнеш ко господин човек у авион, узмеш место до прозора и развалиш се од двосатног сликања. Ем прођеш јефтиније, ем попијеш и поједеш нешто и нико не сазна да си глуп човек јер си пре тога хтео да се лансираш.
  (Живчан_неки_лик, 22. novembar 2017 16:01)

  Garantuješ li da prozorsko staklo na avionu ne vrši distorziju geometrije slike (pravi zakrivljenje)??? Sem toga, drugar koji je leteo mi je slao slike sa 10.000M ii nisam video zakrivljenje...
   (Lajavi krelac, 22. novembar 2017 19:58)

  # Link komentara

 47. Dokaz da je Zemlja okrugla biće sledeći:
  Kad bude ljosnuo sa 500 m visine na površinu razviće se a neće se skotrljati.
  Zaključak Zemlja je okrugla!
   (banetu, 22. novembar 2017 19:51)

  # Link komentara

 48. Kako se oni dobro zabavljaju!
  (....., 22. novembar 2017 19:40)

  # Link komentara

 49. Jedno pitanje. Ako je Zemlja ravna ploca, dal su i Venera, Mars..(svi ostali planeti) ravne ploce? Dal su sva nebeska tela ravne ploce? Ili samo Zemlja a ostalo kugle? Sta kazu ovi sto misle da je Zemlja ploca ozbiljno me zanima?
  (uros, 22. novembar 2017 16:07)

  Venera je mrlja nacrtana na svodu, kao trumanov shou, ako si gledao.
   (rog, 22. novembar 2017 19:35)

  # Link komentara

 50. Ne tvrdim da je zemlja ravna, tvrdim da 95% ljudi ovde nema kapacitet da razmišlja svojom glavom
   (Random lik, 22. novembar 2017 19:33)

  # Link komentara

 51. Gledajući odnos pozitivnih i negativnih komentara pomislio sam da skoro 10% veruje da je zemlja ploča?!?! Da li je moguće? Na ovu temu je šteta trošiti reči.
  (Dušan, 22. novembar 2017 19:30)

  # Link komentara

 52. Ovaj je nas...
  (Tamni Vilajet, 22. novembar 2017 19:26)

  # Link komentara

 53. (Božidar Soldatović, 22. novembar 2017 15:48)

  Jel' vi to ozbiljno ili mala zezancija?
  Ako je ozbiljno ...

  Ma kada bi ovaj "pionir" mogao da napravi pokret da se za svakoga ko veruje u tako nesto lepo napravi po jedna raketa pa da se svi grupno lansiraju. Nepovratak je zagarantovan.
  (Vladimir, 22. novembar 2017 19:24)

  # Link komentara

 54. Kako je zemlja okrugla a oni se seksaju na svakom cosku ?
   (SASA, 22. novembar 2017 19:22)

  # Link komentara

 55. Koliko debila ima na ovoj planeti elipsoidnog oblika... ?
   (jeca, 22. novembar 2017 19:17)

  # Link komentara

 56. @ Božidar Soldatović pa da ima vas I medju nama, glupost nije rezervisana samo za amere
  (aurgh, 22. novembar 2017 19:15)

  # Link komentara

 57. Bolje da je te pare bačene na tu raketu potrošio na put oko planete i da dođe kući sa druge strane.
   (Wtf, 22. novembar 2017 19:13)

  # Link komentara

 58. Aj pa javi sta si vide'o ... ali sa 100 km
   (majvuk, 22. novembar 2017 19:13)

  # Link komentara

 59. Mogao je za 200$ da skoci iz aviona, umesto da pravi raketu
  (Amerikano, 22. novembar 2017 19:09)

  # Link komentara

 60. Otići će on u nebo. Na ovaj ili onaj način.
  (Duke, 22. novembar 2017 19:08)

  # Link komentara

 61. Ovde će prirodna selekcija da odradi svoje. Ovaj će sebe da lansira pravo u smrt.
   (partizan sns pink informer, 22. novembar 2017 19:08)

  # Link komentara

 62. Sreo sam skoro jednog i silom prilika bio prinudjena da provedem par dana sa njim koji veruje u isto. Ne vrede nikakva objasnjenja dokazi itd. Covek je uporan da sam na kraju odustao i izbegavao sveki razgovor na tu temu.
   (boki, 22. novembar 2017 19:05)

  # Link komentara

 63. Poslednje reči će mu biti: "O, ne, Zemlja je okrugla."
  (Sp, 22. novembar 2017 18:50)

  # Link komentara

 64. Ne treba to uopste da radi. Vidi se da je ravna i sa zemlje, treba samo da se pogleda oko sebe i razmisli svojom glavom. Da se izadje iz onoga cime su nas lagali i manipulisali nama od malih nogu.
  (Božidar Soldatović, 22. novembar 2017 15:48)

  Procitam komentar, i izadjem na ulicu , pogledam oko sebe, i stvarno... ravna. Ma zagledam malo bolje, pa i nije ravna, ima rupe, a i ulica ide nekako na gore, prema vrhu brda...hmmm. Ma nije ravna, ima planina i brdo i rupe, prema tome lazes....
   (mr.wolf, 22. novembar 2017 18:45)

  # Link komentara

 65. 550 m? Popni se na brdo majstore.
   (seksisto, 22. novembar 2017 18:45)

  # Link komentara

 66. Dakle ko sumnja da je zemlja okrugla, taj je idiot. Samo me interesuje zašto je NASA više puta uhvaćena u laži kad je tako lako dokazati "okruglu zemlju"
  Biblija kaže da je zemlja ravna ploča, a znamo da je Sveto pismo Božija reć. Bilo je i meni jako primitivno kad je neko spomenuo ravnu zemlju, a takvih je iz dana u dan više, od akademika do fizičara i pilota. Ima dosta materiala da se uverite u istinu; počnite na jutjubu.
  (Mihovil miš, 22. novembar 2017 18:37)

  # Link komentara

 67. Ne verujem sta sam procitao...
   (milos, 22. novembar 2017 18:35)

  # Link komentara

 68. Vi svi kao da ste videli iz kosmosa kog je oblika zemlja.I ja verujem da je zemlja lopta, ali tako su nas ucili.Crkva je nekada tvrdila da je zemlja ravna ploca, a neki tamo da je zemlja lopta, pa ga spalise.
  (Rajko Rajkovic, 22. novembar 2017 18:32)

  # Link komentara

 69. Ovaj je za Lazu Lazarevic. Prolupao covek. Zali boze para.
   (Dr. Beli, 22. novembar 2017 18:31)

  # Link komentara

 70. Moja puna podrška vozaču limuzina, koji se razume u aerodinamiku, u dokazivanju istine, kad već "naučnici" ne žele da se time bave. Još veći plus za cara jer sve finansira iz svog džepa a ne od sredstava poreskih obveznika.
  (Mica neverica, 22. novembar 2017 18:28)

  # Link komentara

 71. Čovek ima 61 godinu. Pitam se,kako ljudi dozvole sebi da ostare a da ništa ne nauče u životu...
  (Alex, 22. novembar 2017 18:27)

  # Link komentara

 72. Boze svasta
   (GanDra Šajkaš, 22. novembar 2017 18:27)

  # Link komentara

 73. pa ti stvarno verujes da avioni lete? Odavno je dokazano da ne lete vec su samop projekcije na nebu...
  (@dex, 22. novembar 2017 18:25)

  # Link komentara

 74. Ludak
  (dusan, 22. novembar 2017 18:24)

  # Link komentara

 75. Kakvih sve likova na ovoj planeti ima.
  (Siniša, 22. novembar 2017 16:03)

  Na ovoj ploci.
  (Ispravka, 22. novembar 2017 18:20)

  # Link komentara

 76. "Zasto ne sedne u avion?"

  Zato sto se svi avioni prave sa prozorima koji zakrivljuju zemlju.
  (miki, 22. novembar 2017 18:17)

  # Link komentara

 77. (uros, 22. novembar 2017 16:07)

  pa Zemlja nije nebesko telo. Zemlja je dole, a Venera, Mars, Jupiter, Sunce, Mesec... jesu nebeska tela i oni su gore.
   (Zeleni zmaj, 22. novembar 2017 18:17)

  # Link komentara

 78. Neka dodje do ivice i skoci...
   (Dr. Haus, 22. novembar 2017 18:16)

  # Link komentara

 79. mogao se popeti i na planinu, jeftinije je.
   (raci, 22. novembar 2017 18:13)

  # Link komentara

 80. Jedino čemu je internet doprineo je da se povežu raznorazni debili i idioti širom sveta i da razmene svoje prvorazredne idiotluke.
   (pan, 22. novembar 2017 18:12)

  # Link komentara

 81. Pa da je pametniji nebi bio vozac limuzina. Inace nemam nista protiv vozaca limuzina!!!
   (zoki71, 22. novembar 2017 18:12)

  # Link komentara

 82. ima ajvar od njega da ostane
   (sladoledsmesom, 22. novembar 2017 18:07)

  # Link komentara

 83. Jeftinije i višlje bi mu bilo da se provoza avionom...
  (Sa1e, 22. novembar 2017 18:05)

  # Link komentara

 84. Budala
  (yes how no, 22. novembar 2017 16:06)

  On je sigurno. A ti njegovi "sponzori" su jos vece budale. Mogao je da za manje pare iznajmi helikopter i da slika do mile volje.
  (Ha ha ha, 22. novembar 2017 18:05)

  # Link komentara

 85. Kako je njemu dobrooo!!! :)
  (XXX, 22. novembar 2017 18:04)

  # Link komentara

 86. vec stari grci su znali da je zemlja okrugla prostim uvidom u priblizavanje brodova obali, kada se na velikim razdaljinama cini kao da brod ,izranja' iz mora.
   (singer, 22. novembar 2017 17:58)

  # Link komentara

 87. obozavam ovakve vesti...komentari me nasmeju do suza i ponovo uvere da smo veoma duhovit narod
   (pozdrav iz Belgije, 22. novembar 2017 17:57)

  # Link komentara

 88. poslednji sprat Burz Kalife ima 580 metara
  (nemaja, 22. novembar 2017 17:52)

  # Link komentara

 89. Kad samo cujem ove sto kazu da je Zemlja okrugla. Ja sam radio kao mornar 6 godina, dva puta smo stigli do same ivice ploce, jer su nam se insytrumenti pokvarili pa smo putovali previse na zapad. Kako je to strasno bilo vi ne mozete da shvatite. Nas brod je bukvalno visio, pola je bio u vodi, pola u svemiru. Spasilo nas je to sto je bila zadnja vuca, pa su tockovi ostali na zemlji i nekako nas je izvuko nazad. Posle toga sam osedeo. Sledeci put kad smo opet upali, dao sam otkaz.
   (Milanko, 22. novembar 2017 17:52)

  # Link komentara

 90. Kako moze da ne veruje u nauku?! Evo njegov poduhvat se u nauci zove prirodna selekcija!
   (Deda Gligorije, 22. novembar 2017 17:42)

  # Link komentara

 91. Ja mu iskreno zelim da dostigne trecu kosmicku brzinu.
  (Igor, 22. novembar 2017 17:41)

  # Link komentara

 92. A šta ako nije bata Raka?!?

  Predlažem kolegama da mu sabotiraju padobran. Naučiće i dokazaće o istom trošku da je Zemlja u svakom slučaju tvrda.
  (padobranac, 22. novembar 2017 17:41)

  # Link komentara

 93. Kako je lepo biti glup.
  (Igor, 22. novembar 2017 17:36)

  # Link komentara

 94. @uros
  ? како не разумеш? венера, марс и остале планете су у облику палачинке.
   (.орг, 22. novembar 2017 17:34)

  # Link komentara

 95. pa na visini od 550m, efekat je isti kao da je skocio u vis toliko da mu mozes novine izvuci ispod nogu... i ustedeo bi 20.000$
  Dobro, dao bi dolar za te novine... ?
   (koča, 22. novembar 2017 17:33)

  # Link komentara

 96. paaaa, verovatno kazu da ostale planete ni ne postoje ili tako neku slicnu glupost.

  Jedno pitanje. Ako je Zemlja ravna ploca, dal su i Venera, Mars..(svi ostali planeti) ravne ploce? Dal su sva nebeska tela ravne ploce? Ili samo Zemlja a ostalo kugle? Sta kazu ovi sto misle da je Zemlja ploca ozbiljno me zanima?
  (uros, 22. novembar 2017 16:07)
   (qwwety, 22. novembar 2017 17:31)

  # Link komentara

 97. Burj Khalifa - Visina: 828 m

  Mislim da je to lakše... a kao i što većina predlaže u avionu se sve lakše vidi, plus je karta dosta jeftinija :D
  (dumbass, 22. novembar 2017 17:28)

  # Link komentara

 98. Svasta
   (mn, 22. novembar 2017 17:28)

  # Link komentara

 99. Iznajmi neki avion koji može da se popne do 20000 m, na primer MIG 29 koji to može i fotka do mile volje i videće da je na njegovu veliku žalost okruglasta.
   (nije nego, 22. novembar 2017 17:28)

  # Link komentara

 100. Pa da, to mu, po njemu, dodje jednostavnije nego da plati coveku da ga provoza u cesni pola sata. Cesna ide cak i vislje od 550m al koga briga, neznanje je blagoslov.
  (Samurai, 22. novembar 2017 17:28)

  # Link komentara

 101. Ima snimaka sa satelita dovoljno da se ne raymislja i dovodi u pitanje da li je zemlja okrugla? Medjutim,interesantno je npr. kada avion leti nekoliko sati, odnosno pet-sest hiljada kilometara,trebao bi stalno da koriguje visinu, inace odlete u vasionu. Znamo da piloti obicno ukljuce autopilot. Sta se desava?
  (Darko, 22. novembar 2017 17:24)

  # Link komentara

 102. vredan a budala, takvi su uvek bili najopasniji. Ako mu das lopatu u ruke, iskopace tunel do Kine
   (bozza, 22. novembar 2017 17:22)

  # Link komentara

 103. Neka ,... ima pravo da veruje !!!
  (Ma neeeeeeeee, 22. novembar 2017 17:20)

  # Link komentara

 104. Bozidare, a ti mislis da bi golim okom sa zemlje mogao da vidis da je zemlja okrugla? Nije to lopta za fudbal pa stanes na nju i vidis kako je to lepo okruglo. Raspitaj se koliki je precnik zemlje i koliko bi bilo potrebno tvoje oko da bude jako i da nema nekih predmeta da ti smetaju pa da mozes to jednostavno da vidis. Lepo je to sto si ti ubedjen u tu tepsija teoremu.
   (markooooOoOoOOOOOOOoOOoOOo, 22. novembar 2017 17:20)

  # Link komentara

 105. Jel ovaj klinicki slucaj cuo za avion?
  Mada, sto se mene tice, samo napred, sto ludje i opasnije budalastine rade sebi, to vise pomazu prirodnoj selekciji. Neka proba i one Pera Kojot egzibicije sa katapultom.
  (mil, 22. novembar 2017 17:19)

  # Link komentara

 106. Jeftinije bi ti bilo da si isao negde avionom. A i vislje bi odleteo. Za tebe je resenje da krenes peske na kraj te ploce pa se javi kad padnes sa litice.
   (markooooOoOoOOOOOOOoOOoOOo, 22. novembar 2017 17:16)

  # Link komentara

 107. Zemlja jest' ravna .
   (Ђорђе, 22. novembar 2017 17:12)

  # Link komentara

 108. Neka kupi balon. Letece i vise i bezbednije. Njemu je ipak zelja da sedne na mlazni motor. Dalabu.
  (CarloNS, 22. novembar 2017 17:11)

  # Link komentara

 109. Dakle put avionom od Tokia do zapadne obale Amerike ide preko Rusije,Evrope,Atlanskog okeana pa onda stizes u Ameriku.tako je to kad je zemlja ravna .
  (peki, 22. novembar 2017 17:11)

  # Link komentara

 110. Ne može ni iz današnjih aviona da se vidi zakrivljenost zemlje. To je moglo jedino iz Konkorda, sa 18km visine, i tada je kriva vrlo blaga, ima snimaka po netu. Bolje da puste balon, poput meteo balona, ako im je do "dokaza"...
  (Milos, 22. novembar 2017 17:10)

  # Link komentara

 111. ... недостаје ми је тих 20.000 долара, да се јавио пре него што их је бацио, лансирао бих га бесплатно ...
  (X, 22. novembar 2017 17:09)

  # Link komentara

 112. @ Jedno pitanje. Ako je Zemlja ravna ploca, dal su i Venera, Mars..(svi ostali planeti) ravne ploce? Dal su sva nebeska tela ravne ploce? Ili samo Zemlja a ostalo kugle? Sta kazu ovi sto misle da je Zemlja ploca ozbiljno me zanima?
  (uros, 22. novembar 2017 16:07)

  Dobro pitanje,sad me baci u razmisljanje. Koliko znam kas se verovalo da je zemlja ravna, ostala nebeska tela su kruzila oko zemlje,a zemlja bila centar svemira, i maravno bila na ledjima kornjaca,ili kako god zavisno od religije.. E sad dal su Mesec, Sunce,planete i zvezde ravne pitanje je...
   (ASOT, 22. novembar 2017 17:07)

  # Link komentara

 113. ja čvrsto verujem da ima ljudi koji u lobanji umesto mozga imaju pire krompir, ovaj lik je jedan od jačih dokaza za moju teoriju!
   (pečalbar, 22. novembar 2017 17:04)

  # Link komentara

 114. Ako ljudi veruju da covek moze da vaskrsne, zasto ne bi verovali u ovakvu glupost?
  (Petar, 22. novembar 2017 17:02)

  # Link komentara

 115. E da mi je njegova pamet na par dana da se malo odmorim.
  (Opet on, 22. novembar 2017 17:00)

  # Link komentara

 116. kakvih Sampiona ima!!
   (ill be back!, 22. novembar 2017 16:57)

  # Link komentara

 117. Bravo, uspeo si, novine pisu o tebi
  (Zaciorski, 22. novembar 2017 16:57)

  # Link komentara

 118. Jedno pitanje. Ako je Zemlja ravna ploca, dal su i Venera, Mars..(svi ostali planeti) ravne ploce? Dal su sva nebeska tela ravne ploce? Ili samo Zemlja a ostalo kugle? Sta kazu ovi sto misle da je Zemlja ploca ozbiljno me zanima?
  (uros, 22. novembar 2017 16:07)

  - Pa naravno da jesu. Ravni, pa zaokrugljeni. Kao dukati rasuti po nebeskoj ploči koja je takodje ravna... Jaoj ljudi preozbiljno ovo shvatate. I ovi što dokazuju ne veruju u to što dokazuju. Ali zbog ovoga i u Srbiji čitamo o Majku Hjudžisu. Malo medijske pažnje za nekog vozača limuzine za koga niko u životu ne bi čuo. To je u pitanju. Samo daj Bože da ne upadne u neku nevolju sa tom raketom koju je sklepao, ako ikad i pokuša to što je naumio.
  (Zemljoradnik, 22. novembar 2017 16:56)

  # Link komentara

 119. na 2550 metara bi bio siguran... probaj tako, Galileo.
   (Lee Van Cliff, 22. novembar 2017 16:54)

  # Link komentara

 120. Kakav besmisleni lik.
   (TDI, 22. novembar 2017 16:54)

  # Link komentara

 121. Ok slazem se da lik nije bas u vinklu al ajde ovako koje vi dokaze licno vase bez da vam je neko negde servirao imate da je "okugla", nauka i jeste 90% SF tj tih 90% se nauke se i zasniva na predpostavkama
   (Paul Banyan, 22. novembar 2017 16:52)

  # Link komentara

 122. Sima Kosmos iz dalekog svemira :-):-)...
   (Dacha, 22. novembar 2017 16:51)

  # Link komentara

 123. Božo, Božo, Božidare Soldatoviću, sedi jedan.
   (Bole, 22. novembar 2017 16:48)

  # Link komentara

 124. Zar nije bilo lakse i jeftijije da sedne na avion?
   (Oracal, 22. novembar 2017 16:48)

  # Link komentara

 125. (uros, 22. novembar 2017 16:07)
  Kazu da su to svetla i predmeti okaceni o kupolu koja natkriva Zemlju...

  Inace ovaj iz teksta ima odlicnu ideju, ako moze nek povede i istomisljenike
  (delimicna pravda, 22. novembar 2017 16:45)

  # Link komentara

 126. Ovi ravnozemljaši su gori od antivakcinaša!
   (zbunjeni, 22. novembar 2017 16:45)

  # Link komentara

 127. uzme lepo helijumski balon, malo veci, nakaci na njega neku digitalnu opremu , pusti ga da odleti u stratosferu i vidi da gresi...
   (lord, 22. novembar 2017 16:43)

  # Link komentara

 128. Brate ,malo ti je 5oo metra. Inače mislim da je lopta ali više verujem da je Zemlja ravna nego nekim glupostima kojim dosta ljudi veruje.
  (Pa mi smo dosli njih da gledamo, 22. novembar 2017 16:38)

  # Link komentara

 129. Ja bih ga za 20000 dolara lansirao u svemir ako treba. Ovde nam nije neophodan. :)
   (samo kazem..., 22. novembar 2017 16:37)

  # Link komentara

 130. jbt al' je tebi dobro :)
   (cotke, 22. novembar 2017 16:37)

  # Link komentara

 131. A što mora on da se lansira, zašto ne montiraju kameru na helijumski balon i puste ga?
   (mladen, 22. novembar 2017 16:34)

  # Link komentara

 132. ovi sto veruju u ravnu zemlju nikako da shvate da je zemlja prema nama ljudima ogromna,oni misle da zive na teniskoj lopti,najjaci mi bio neki klip jednog vernika koj se udaljio 50 kilometra od grada i kaze dokaz da je ravna zemlja je taj sto ne vidi na toj udaljenosti da su zgrade nakrivljene,o boze!i taj klip je bio veoma posecen gde se vecina komentatora slagalo sa njim,sta reci dalje...
  (bob, 22. novembar 2017 16:30)

  # Link komentara

 133. Hehe pa za 20 000 dolara se valjda nešto pametnije moglo smisliti. 550 metara je malo veće brdo, ili veća zgrada. Avionska karta možda je nešto pametnije. Jeftinije ispadne da je iznajmio balon i kupio odjeću i opremu s kiseonikom, pa napravio ozbiljno istraživanje. Ali eto, tako nebi ispao dovoljno glup da se o njemu piše, i da besposličari pišu komentare :)
  (Logikar, 22. novembar 2017 16:30)

  # Link komentara

 134. Napokon prava stvar. Bilo bi mnogo bolje kad bi svi koji imaju neke ideje ili teorije rizikovali zivot da ih dokazu ili bar malo se bavili dokazivanjem u praksi. Cestitam!

  Tako ce videti da nije u pravu, ali mu i na tome cestitam.
  (Pera, 22. novembar 2017 16:29)

  # Link komentara

 135. @uros, zasto mislis da su venera mars... kugle?
  (ddd, 22. novembar 2017 16:23)

  # Link komentara

 136. Nemoj, taman ste u lepoj seriji. A i Hejvord je povređen.
   (Car, 22. novembar 2017 16:22)

  # Link komentara

 137. Pošteno!!
  (kole, 22. novembar 2017 16:22)

  # Link komentara

 138. Padobran je ovde potpuni visak.
   (na tarabi svasta pise, 22. novembar 2017 16:22)

  # Link komentara

 139. "Nažalost, Majkovo lansiranje nije dovoljno visoko da bi mogao da pribavi i foto-dokaze da je Zemlja zaista ravna, ali to je ono što planiraju svakako da urade u budućnosti. "

  Planiraju da urade u budućnosti, ali po svemu sudeći bez Majkija. Majki je previše gledao Peru kojota.

  ;-)
  (Boki, 22. novembar 2017 16:20)

  # Link komentara

 140. Pa dovoljno je da pogleda u mesec,nema šta da se lansira... (550m haha) .. bože kakvi mozgovi
  (Dugi, 22. novembar 2017 16:17)

  # Link komentara

 141. Bolje mu je da dođe onda do ivice ploče(Zemlje) i zakorači u bezdan ili pažljivo siđe kornjači na leđa?
   (Džoni, 22. novembar 2017 16:15)

  # Link komentara

 142. Super je Majk-nemojte da ga odgovarate i da mu se smejete da se ne predomisli...
  (Nikola S, 22. novembar 2017 16:11)

  # Link komentara

 143. Ovakve treba lansirati u jednom pravcu.
   (kale, 22. novembar 2017 16:08)

  # Link komentara

 144. Planira da se lansira do visine gde Zemlja i izgleda ravna... Ne treba mu mnogo novca da dokaže zakrivljenost planete. Dovoljan mu je brodić, malo jači dvogled i neka se postepeno udaljava od obale. Drugi posmatrač neka sve vreme posmatra brodić i u jednom momentu brodić će bukvalno nestati iza linije zakrivljenosti...
  (Saul Goodman, 22. novembar 2017 16:08)

  # Link komentara

 145. Za sve koji veruju u ove gluposti, uzmite metalni novčić, uperite na primer lampicu na njega, a zatim uzmite kliker ili lopticu, i istu tu lampu uperite. U prvom slučaju svuda je dan ili je svuda noć u isto vreme.... Pametnome dosta.
   (realno, 22. novembar 2017 16:08)

  # Link komentara

 146. Jedno pitanje. Ako je Zemlja ravna ploca, dal su i Venera, Mars..(svi ostali planeti) ravne ploce? Dal su sva nebeska tela ravne ploce? Ili samo Zemlja a ostalo kugle? Sta kazu ovi sto misle da je Zemlja ploca ozbiljno me zanima?
  (uros, 22. novembar 2017 16:07)

  # Link komentara

 147. Budala
  (yes how no, 22. novembar 2017 16:06)

  # Link komentara

 148. prvo na psijijatrijsko posmatranje ...
   (mika, 22. novembar 2017 16:04)

  # Link komentara

 149. Kakvih sve likova na ovoj planeti ima.
  (Siniša, 22. novembar 2017 16:03)

  # Link komentara

 150. A, pa 550 metara je zaista dovoljno za dokaz ove idiotske tvrdnje. Neslucene visine. Zasto ne sedne u avion?
   (dex, 22. novembar 2017 16:03)

  # Link komentara

 151. Ma sta 500 metara,do Marsa bre ako treba.
  (dusan, 22. novembar 2017 16:02)

  # Link komentara

 152. Или седнеш ко господин човек у авион, узмеш место до прозора и развалиш се од двосатног сликања. Ем прођеш јефтиније, ем попијеш и поједеш нешто и нико не сазна да си глуп човек јер си пре тога хтео да се лансираш.
   (Живчан_неки_лик, 22. novembar 2017 16:01)

  # Link komentara

 153. Tako je sefe, razgolimo masonske lazi

  Iz zemlje sunca

  Vas Zoran
  (Zoran, 22. novembar 2017 16:01)

  # Link komentara

 154. AAhhahaha,

  550 metara, pa nek se popne na neku vislju zgradu.
  odatle nece nista videti.

  na 10 km se jedva vidi da je horizont kriv.

  Sve vise mislim da ovim glupostima pokusavaju da skrenu samo paznju na sebe.
  (Han, 22. novembar 2017 16:01)

  # Link komentara

 155. blago njemu
   (Miloš, 22. novembar 2017 16:00)

  # Link komentara

 156. That's the spirit.
  (SsaSa, 22. novembar 2017 16:00)

  # Link komentara

 157. Hahahahahaha, koji idiotizam!
   (Alexis, 22. novembar 2017 15:59)

  # Link komentara

 158. vec vidim komsija dule taksista pocinje da prikuplja kes za isti poduhvat
   (..., 22. novembar 2017 15:59)

  # Link komentara

 159. Oprez! Populacija idiota koji na prvi pogled izgledaju sasvim normalno je sve veća. Oprez, imaju novac, pazite da vas ne uvuku u projekte koji mogu biti opasni po vaše mentalno i fizičko zdravlje.
  (2+2=10, 22. novembar 2017 15:59)

  # Link komentara

 160. Kak'i idioti
  (sks, 22. novembar 2017 15:58)

  # Link komentara

 161. Ooo budale, pa na 550m nece nista videti. Bolje da plati avionsku kartu i ode na 10km visine... a ni tamo nece nista videti...
  (Vanja, 22. novembar 2017 15:58)

  # Link komentara

 162. a kad vidi i kitove.
   (Salerno, 22. novembar 2017 15:57)

  # Link komentara

 163. Njegova izjava je apsolutni pokazatelj stanja društva danas. Ljudi koji "veruju" ili "ne veruju" u nauku....
   (krol, 22. novembar 2017 15:56)

  # Link komentara

 164. Samo nek’ izvoli, jedna bud*la manje.
  (Beli, 22. novembar 2017 15:56)

  # Link komentara

 165. 550 metara moze,al' krene li dalje ima da ga skinu ko glinenog goluba;)
  (garant, 22. novembar 2017 15:55)

  # Link komentara

 166. E dokonih ljudi Boze mili!
   (BU, 22. novembar 2017 15:54)

  # Link komentara

 167. Hahhahahhhaaa :D Pa ja jedva cekam da se ovaj lansira da bude vatromet :D
  (uhh.., 22. novembar 2017 15:52)

  # Link komentara

 168. Ovo je ozbiljna dijagnoza, treba sprečiti čoveka... Povrediće se.
   (Željko, 22. novembar 2017 15:49)

  # Link komentara

 169. Ne treba to uopste da radi. Vidi se da je ravna i sa zemlje, treba samo da se pogleda oko sebe i razmisli svojom glavom. Da se izadje iz onoga cime su nas lagali i manipulisali nama od malih nogu.
  (Božidar Soldatović, 22. novembar 2017 15:48)

  # Link komentara

 170. Zaustavice ga NASA. Pa nece valjda da dopuste da se otkrije najstrozije cuvana tajna...
   (očigledno, 22. novembar 2017 15:44)

  # Link komentara

 171. Neka na nebu i ostane
   (Denny Crane, 22. novembar 2017 15:40)

  # Link komentara