- Komentari -
 1. se udavio dok je plivao...ovo je verovatno koliko I da je raspucin umro od davljenja...
  @reklamozder
  To je u stvari vrlo verovatno .. Ljudima sa odredjenim srcanim bolestima se preporucuje umerena fizicka aktivnost, kao npr. plivanje. Na zalost, ta fizicka aktivnost ne pomaze bas toliko,pa coveka strefi srcani udar u sred plivanja, sto se zavrsava smrcu davljenjem, jelte ..
  (a koje su boje te kantice i lopatice?, 5. septembar 2017 17:37)

  # Link komentara

 2. se udavio dok je plivao...ovo je verovatno koliko I da je raspucin umro od davljenja nakon sto se najeo otrovanih kolaca I nakon sto mu je pucano u glavu...deluje ipak da ga je neko nasao I zavrsio s njim,a ako bi slucajno I bilo tacno, sem ako nije plivao u Amazonu u delu reke gde postoji upozorenje a kome pise :"oprez pirane, I to ne obicne vec sa najostrijim zubima umocenim u kiselinu koje prvo grizu za oci I prepone,bez diskrimimacije u vezi sa mestom ugriza" - izvukao se covek kao najveci a nekaznjen zlocinac ikad.
  (anti-reklamozder, 5. septembar 2017 15:45)

  # Link komentara

 3. Da su Rusi okupirali celu Nemačku, ne bi bilo Mengelea do petog kolena. Ovako, najveći monstrum u istoriji ima potomke, a geni su čudo. I ne samo on - mnogi drugi zločinci su pred očima "demokratskih" saveznika pobegli u Južnu Ameriku i umrli od starosti.
  (Dragan, 5. septembar 2017 15:18)

  # Link komentara