Aktuelno 2

31.03.2024.

7:59

Kristin Kvin ponovo prijavila supruga policiji

Rijaliti zvezda Kristin Kvin (35) ponovo je pozvala policiju zbog svog supruga Kristijana Ričarda, koji je nedavno uhapšen zbog nasilja u porodici.

Izvor: 24sata.hr

Kristin Kvin ponovo prijavila supruga policiji
EPA-EFE/ALLISON DINNER

Podeli:

Kako Kristin tvrdi, plašila se da je njen muž tajno špijunira, prenosi Page Six. Portparol odeljenja šerifa okruga Los Anđeles rekao je da ih je Kvin zvala nešto pre ponoći u utorak i rekla da ju je Kristijan prisluškivao u njenoj hotelskoj sobi.

Policajci su ubrzo stigli u hotel Vest Holivud i nisu našli nikakve dokaze kriminalne aktivnosti. Zato nisu napisali zvaničan izveštaj.

Rijaliti zvezda je pozvala policiju zbog istorije koju ima sa suprugom. Nedavno je podnela zahtev za zabranu prilaska navodeći da se Ričard bori sa "ekstremnom paranojom". Tvrdi i da ju je suprug više puta sprečavao da napusti imanje zbog posla ili kada je htela da ode negde sa njihovim sinom.

"On čini sve da izoluje mene i našeg sina, uključujući i zaključavanje ulazne kapije kako ne bismo fizički mogli da napustimo imanje", navela je ona u zahtevu.

Kristijan je uhapšen nakon što je navodno staklenom flašom udario njihovog dvogodišnjeg sina.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

1 d

Podeli: