Aktuelno 0

31.03.2024.

8:09

Opraštala mu preljube i poroke, ali sada je presekla: Razvodi se Tori Speling

Glumica i zvezda filma "Beverly Hils 90210", Tori Speling, razvodi se od supruga Dina Mekdermota posle 18 godina braka.

Izvor: b92.net/Večernji.hr

Opraštala mu preljube i poroke, ali sada je presekla: Razvodi se Tori Speling
Shutterstock/Kathy Hutchins

Podeli:

U sudskim dokumentima do kojih je došao magazin People, Spelingova je podnela zahtev za razvod od kanadskog glumca, navodeći nepomirljive razlike kao razlog.

Glumica je od suda zatražila potpuno starateljstvo nad njihovo petoro maloletne dece - Lijamom Aronom Mekdermotom (17), Stelom Dorin (15), Heti Margaret (12), Finom Dejvijem (11) i Bo Din (7), a da ih Din može posetiti danima koje odredi sud.

Možda vas zanima

Iz sudskih podnesaka nije jasno da li je par imao predbračni ugovor ili ne, a Spelingova je rekla da obim njihove imovine tek treba da se utvrdi.

Istog dana koji je naveden kao datum razdvajanja, McDermott (57) je na Instagramu objavio izjavu da su on i Tori odlučili da idu svojim putem, a kasnije je izbrisao objavu.

"Sa velikom tugom i teška srca, nakon 18 godina provedenih zajedno i petoro divne dece koju smo dobili, Tori Seling i ja smo odlučili da se razdvojimo i krenemo na novo putovanje", napisao je tada.

Možda vas zanima

Nakon ovog sada obrisanog posta, Spelingova je fotografisana kako nosi majicu sa natpisom "Dečaci lažu".


Glumica je inače imala velikih finansijskih problema tokom poslednjih meseci. U septembru prošle godine saznalo se da ona i njeno petoro dece spavaju u motelu u kome noćenje košta nešto više od 90 evra, a nakon toga je živela sa decom u kamperu u Kaliforniji. Kasnije je uspela da nađe kuću u koju se uselila sa decom, i počela da plaća kiriju.

Nakon raskida, Tori i Din su pronašli nove partnere. On se viđa sa novom devojkom Lili Calo, dok je glumica u novembru viđena kako se ljubi sa Rajanom Kramerom, izvršnim direktorom agencije Neuron Syndicate Inc. iz Santa Monike. 

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

19 h

Podeli: