Aktuelno 0

30.03.2024.

12:02

Glumica o borbi sa bolešću: "Imam rane po mozgu, najveća je iza desnog oka" VIDEO

Glumica Kristina Eplgejt je 2021. godine saopštila da se bori sa multiplom sklerozom.

Izvor: B92

Glumica o borbi sa bolešću: "Imam rane po mozgu, najveća je iza desnog oka" VIDEO
EPA-EFE/DAVID SWANSON

Podeli:

Kristina Eplgejt je nakon suočavanja sa teškom dijagnozom, često govorila o svojoj borbi. Ona je ovog puta gostovala u podkastu Daksa Šeparda, te otkrila strašne detalje svoje borbe.

"Imam rane po mom mozgu. Najveća je iza desnog oka, tako da me desno oko jako boli. Nisam baš srećna zbog svega u mom mozgu. Ako mislite da samo sedim ovde sa 30 lezija na mom mozgu… Nije zabavno družiti se sa njima", rekla je glumica.

Kristina je otkrila da koliko god joj bilo teško, ipak želi da nastavi sa glumom, barem da pozajmljuje glas.

"Ovo je najgora stvar koja mi se ikada dogodila u životu. Toliko to mrzim, i tako sam ljuta zbog toga. Ne možete to prevazići. Sve dok mogu da govorim, volela bih to da radim. To bi bilo zabavno. Mama mora nešto da uradi", zaključila je ona.

@pagesix

Christina Applegate called MS the “worst thing that’s happened” in her “entire life” during her appearance on Dax Shepard’s “Armchair Expert” podcast Monday ♬ original sound - Pagesix | Celebrity Gossip

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

20 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: