Aktuelno 1

29.03.2024.

9:53

Bivša devojka poznatog repera iznela stravične optužbe: "Nisi više moj mučitelj" FOTO

Reper 50 Cent i njegova bivša devojka Dafni Džoj vode pravnu bitku.

Izvor: B92

Bivša devojka poznatog repera iznela stravične optužbe: "Nisi više moj mučitelj" FOTO
Profimedia

Podeli:

Nakon tužbe koju je podneo Rod Džons protiv repera Didija Kombsa, u kojoj je baš Dafne navedena kao seksualna radnica, ona se oglasila povodom tih optužbi.

"Duboko sam povređena zbog laži u tužbi Rodnija Džonsa. Tvrdnja da sam seksualna radnica je 100% netačna i atentat na moj karakter. Angažovala sam advokata", napisala je ona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daphne Joy (@daphnejoy)

Posle izlaska tih optužbi, 50 Cent je to iskoristio kako bi javno ismejao svoju bivšu devojku.

"Nisam znao da si seksualna radnica. Ti mala seksualna radnice. Lol. Ovo s**nje je postalo film", napisao je on.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 50 Cent (@50cent)

Kako se navodi u medijima, reper se bori za samostalno starateljstvo nad zajedničkim sinom. Tu se nije zaustavio, pa je Dafne njega optužila za silovanje.

"Kurtis Džejms Džekson. Tebi je sve šala dok tvoja sigurnost nije ugrožena, što se sada događa. Unosiš bes i haos u živote ljudi. Kako bi se osećao da je Sire bio u lisicama zbog ničega? Preselili smo se u Njujork kako bismo ti pružili priliku da budeš otac svom sinu i video si ga 10 puta od dve godine koliko smo živeli blizu tebe. Umorna sam od podupiranja i zaštite tvog imidža pred našim sinom jer to nikad nisi zaslužio.Stavimo fokus na tvoje zle radnje silovanja i fizičkog zlostavljanja mene. Ti nisi više moj mučitelj, moj Bog će se pobrinuti za tebe od ovog trenutka nadalje. Poslednjim lažnim napadima na mene trajno si oštetio poslednju nadu koju sam imala za tebe kao oca da sačuvaš našu porodicu. Slomio si nam srca poslednji put", napisala je ona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daphne Joy (@daphnejoy)

Reper je sve optužbe demantovao.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Podeli: