Aktuelno 9

27.03.2024.

21:38

Bogatstvo Dragane Mirković procenjeno na 100 miliona

Bogatstvo folk zvezde Dragane Mirković i njenog sad već bivšeg supruga Tonija Bijelića tema je javnosti već godinama unazad.

Izvor: Telegraf.rs

Bogatstvo Dragane Mirković procenjeno na 100 miliona
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

Toni je stekao pravo bogatstvo u Austriji, vlasnik je fabrike pogona Majbah Kupe, vlasnik auto kuće, kao i građevinskih firmi i televizije DM SAT.

Televiziju, koja nosi inicijale imena i prezimena Dragane Mirković, pevačica i njen bivši suprug osnovali su 2005. godine u Požarevcu. Brzo su došli do lista najgledanijih kanala, izborivši se za prestižno mestu u moru komercijalnih televizijskih stanica.

Par takođe poseduje i firmu za prodaju luksuznih automobila, a među njihovim mušterijama je i veliki broj njenih kolega.

Dragana i Toni poseduju brojne nekretnine, kao i ogroman dvorac koji su zakupili na 100 godina i koji je uređen po poslednjem stilu, a detalji enterijera i eksterijera obaraju s nogu.

Jednom prilikom je otkrio je da pevačici prepisao svu svoju imovinu - kao razlog naveo je: "Zato što sam to hteo".

Ipak, daleko značajniji izvori prihoda jesu oni koje stvaraju zajednički poslovni potezi nje i njenog bivšeg supruga Tonija. Na prvom mestu, to je televizija na čijem čelu se nalazi pevačica, prenosi Telegraf.

Jednu od najvećih balkanskih zvezda, Draganu Mirković, često možete naći na spiskovima i listama jedne od najbogatijiih javnih ličnosti sa ovih prostora, a i šire.

Prema poslednjoj proceni sajta "Net Worth Celebrities", njeno bogatstvo iznosi 100 miliona dolara.

Bijelić vuče korene iz sela Šimići u Bosni i Hercegovini, koje je nedavno posetio sa sinom Markom, gde Bijelić ima skromnu kuću i okućnicu, okruženu čistom i netaknutom prirodom.

Brojne poznate ličnosti su gledale Bijelićevu ponudu, pa je tako Lepa Brena 2016. godine kupila Majbah S500 u vrednosti od 150.000 eura, Boban Rajović Bentlija po ceni od 200.000 eura, Jelena Karleuša BMW X6, koji je bio oko 100.000 eura, Dari Bubamari se svidio novi Mercedes od 130.000 eura, a Maya Berović je uzela Hamera koji vredi oko 200.000 eura.

Kako pišu domaći mediji, svi automobili su uzeti na lizing od Bijelića uzeti, a tako tvrdi i Dragana.

"Moj suprug je vlasnik brenda Majbah Kupe, a ja kolegama pomažem da do željenih automobila dođu na najlakši način i manje plate. Ako neko od kolega ima potrebu, a realno, nije lako iskeširati toliko para za dobar auto, moji prijatelji im automobile daju na rate. Plus dobiju popust zahvaljujući nama. Toni i ja zamolimo prijatelje i to se sprovede u delo. Ja sam srećna kad kolege voze dobra auta, pa kad im već mogu pomoći, zašto da ne. Nisam tašta", izjavila je svojevremeno Dragana.

Automobili kupljeni kod Dragane Mirković na estradi se prepoznaju tako što svi imaju tablice koje počinju slovima DON.

Mediji, takođe, navode da je spisak dužnika poduži, te da pevačica ne mora ništa da radi do kraja života. Može živeti samo od kamate koju joj plaćaju za automobile koje su zadužili.

Podeli:

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Izbija novi rat? "To je jedino rešenje"

Dok je celi svet i dalje fokusiran na dešavanja u Ukrajini, ali i na područje Gaze, tenzije na severu Afrike, zbog teritorije Zapadne Sahare, i dalje su prisutne, a pripadnici pokreta za nezavisnost ističu kako je rat jedino rešenje.

11:06

23.7.2024.

1 d

Svet

Mađarska uzvraća udarac Evropskoj uniji

Mađarska će blokirati fondove Evropske unije za zemlje članice koje su poslale municiju u Ukrajinu dok Kijev ne dozvoli da nafta ruske kompanije Lukoil prođe kroz naftovod na njenoj teritoriji, saopštio je u utorak mađarski ministar spoljnih poslova.

21:43

23.7.2024.

1 d

Podeli: