Aktuelno 1

25.03.2024.

12:58

Pobednica MasterChefa govorila o sudijama i protivnici Anamariji: "Strepela sam" VIDEO

Prvi MasterChef Srbije, Tanja Simić, otkrila je kako se osećala tokom takmičenja i šta poručuje onima koji razmišljaju o prijavi za novu sezonu najpopularnijeg takmičarskog šou programa.

Izvor: B92.net/TV Prva

Pobednica MasterChefa govorila o sudijama i protivnici Anamariji: "Strepela sam" VIDEO
Printscreen/TV Prva

Podeli:

Kako je rekla, do sada je kuvala samo u svojoj kuhinji i za drage ljude, a sada je morala da stane pred sudije.

"Morala sam da odem dalje od onoga što sam znala, ali su nas ohrabrili na to. Ja sam uvek strepela kad je trebalo da predstavim tanjir sudijama, strepela sam od te njihove ocene, da li dobre ili loše. Kad sam dobijala loše trudila sam se da ih ispravim, kao svaki dobar đak. Ohrabrivalo me je kada su davali dobre komentare, kada su hvalili moju hrabrost i sve ukuse i taj balans koji se traži. Na kraju su to i nagradili", rekla je Tanja, pobednica prvog MasterChefa.

Tanja je priznala da se raduje novim prijateljstvima sa kolegama iz najpopularnijeg kulinarskog takmičenja.

"Tome se radujem i to sam rekla pre nego što sam tamo otišla. Uvek se radujem novim poznanstvima, a mnoga ta poznanstva su prerasla u prijateljstva i srećna sam zbog toga", navela je Tanja.

Posebno je istakla drugu finalistkinju, Anamariju.

"Anamaria mi je jedna od najbližih prijateljica koje sam tamo stekla i želim da joj čestitam, nije bilo prilike do sada. Mi jesmo čestitale jedna drugoj još za vreme boravka u Masterchef kuhinji, ali sada kada su se slegli utisci njoj i meni, zaista je bila fantastičan takmičar i sjajna osoba ", kazala je Tanja u "Jutru", a zatim pozdravila Anamarijinu porodicu.

Ona je imala poruku i za one koji razmišljaju da se prijave za novu sezonu ovog takmičenja.

"Ukoliko imaju mali strah, kako razmišljaju strah će se povećavati. Moj savet je da ne razmišljaju, već da se odmah prijave", rekla je ona i dodala da je imala veliku podršku prijatelja, bez koje se ovo ne bi ostvarilo", rekla je pobednica MasterChefa.

Kako je dodala, u pitanju je jedan sjajan program, koji rado gledaju sve generacije.

"Sjajan je šou, emisija ima jedan divan karakter, porodičan, veseo. Moja ćerka i njeni drugari su gledali sa nestrpljenjem, nisu hteli da odu na spavanje dok se ne završi", istakla je Tanja.

Celo gostovanje pogledajte u videu:

Izvor: Prva tv

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: