Aktuelno 11

26.03.2024.

16:17

Dado Topić za B92.net: "Otišla je moja princeza"

Pevač Dado Topić rekao je za B92.net da mu je veoma teško zbog smrti bliske prijateljice Slađane Milošević, s kojom je snimio veliki hit “Princeza”.

Dado Topić za B92.net: "Otišla je moja princeza"
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

"Slađana mi je draga prijateljica, nije lako. Ostaće zauvek moja princeza. Jako će mi faliti druženje sa njom i stvari koje smo uradili, koje smo planirali. Otišla je moja drugarica, sa tim se mora živeti dalje", reka je Topić u izjavi za naš portal.

Kako je naveo, nedavno se čuo sa Slađanom Milošević povodom planova koje su imali.

"Čuli smo se ne tako davno, imali smo neke projekte i jedan koncert u Zatgrebu, koji je trebalo skoro da realizujemo, ali nećemo moći jer je Slađa otišla...", kazao je legendarni Dado Topić.

On je dodao i da su se često čuli i savetovali, te je ona uvek rado davala svoje sugestije.

"Često smo bili u kontaktu, razmenjivali planove, sa njom je bilo vrlo ugodno sarađivati, bila je jedna posebna žena, sa posebnim stavom prema životu, prema karijeri, prema umetnosti. Bila je uvek tu za neki savet, da kaže – to bi bilo lepo da uradiš, to nemoj, nije tvoj fah. Bila je sve ono što očekuješ od bliskog prijatelja, nije joj bilo ništa teško", istakao je Topić.

Podsetimo, pevačica Slađana Milošević preminula je u 69. godini života. Iza sebe je ostavila veliki broj hitova, kao što su "Amsterdam" i "Recept za ljubav", dok se posebno izdvaja upravo i vanvremenska ljubavna balada "Princeza" koju je na Jugoviziji otpevala sa Dadom Topićem.

Podeli:

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: