Aktuelno 80

24.03.2024.

8:45

Ona je pobednica prvog srpskog "MasterChefa": Pogledajte kako je takmičarka reagovala i šta je prvo uradila

Tanja Simić je pobednica prvog srpskog "MasterChefa"! Njena pastrmka sa zelenom salatom je jedino jelo koje je ocenjeno čistim desetkama sudija, zahvaljujući kom je ponela laskavu titulu pobednika!

Izvor: B92.net

Ona je pobednica prvog srpskog "MasterChefa": Pogledajte kako je takmičarka reagovala i šta je prvo uradila
Aleksandar Krstović/Prva TV

Podeli:

Tokom cele finalne epizode i Tanja i Anamaria su briljirale svojim kulinarskim veštinama i zbog toga su zaslužile mnogo pohvala od sudija. Borba je tokom cele večeri bila "tesna".

Budući da su finalistkinje morale da pripreme predjelo, glavno jelo i dezert, za svaki specijalitet dobile su određeni broj glasova. Zbir svih glasova samo jednu odveo je do laskave titule prvog srpskog MasterChefa!

U poslednoj fazi glasanja, sudije su dale svoje poslednje glasove za dezerte i samo jedan glas je prevagnuo u Tanjinu korist! Dok je Anamaria tokom 28. epizode osvojila 84 glasa sudija, Tanja je odnela pobedu sa 85 glasova!

Pastrmka sa zelenom salatom ocenjeno je kao najbolje MasterChef jelo prve sezone, jedino koje su sudije ocenile sa čistim desetkama i automatski Tanju odvelo do titule pobednika i novčane nagrade od 50.000 evra!

Pogledajte kako je izgledalo proglašenje pobednika i Tanjinu prvu reakciju... OVDE.

Podeli:

80 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

14 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

19 h

Podeli: