Aktuelno 42

22.03.2024.

19:05

Kejt Midlton priznala da ima rak VIDEO

Kejt Midlton objavila je danas video-snimak u kojem govori da ima kancer.

Izvor: b92.net/dailymail

Kejt Midlton priznala da ima rak VIDEO
Profimedia

Podeli:

Princeza od Velsa objavila je večeras da joj je u 42. godini dijagnostikovan rak i da je pod "preventivnom" hemioterapijom.

U duboko emotivnoj video-poruci, snimljenoj u Vindzoru u sredu, ona je otkrila da je vest došla kao "veliki šok" i da su ona i Vilijam "činili sve što mogu da obrade i reše ovo privatno za dobrobit njihove porodice".

Dijagnoza je došla nekoliko dana nakon što je viđena kako se smeje sa princom Vilijamom dok su napuštali svoju omiljenu farmu u blizini njihove kuće u Vindzoru.
 
 
Govoreći sa klupe okružene cvećem rekla je: "Trebalo nam je vremena da sve objasnimo Džordžu, Šarlot i Luisu na način koji im odgovara i da ih uverimo da ću biti dobro. Kao što sam im rekla, dobro sam i svakim danom postajem sve jača fokusirajući se na stvari koje će mi pomoći da se izlečim; u mom umu, telu i duhu. Imati Vilijama pored mene takođe je veliki izvor utehe. Kao i ljubav, podrška i dobrota koju su pokazali mnogi od vas. To nam oboma znači mnogo", rekla je Kejt Midlton.
 
 
 
Rak joj je otkriven tek nakon što je u januaru podvrgnuta velikoj operaciji abdomena na Londonskoj klinici. Kensingtonska palata je saopštila da neće deliti detalje o tome kakvu vrstu raka princeza ima, niti u kojoj je fazi raka i zamolila je ljude da ne spekulišu.
 
Princeza je sada na "putu oporavka" nakon što je započela da prima hemioterapiju krajem februara.
 
Kensingtonska palata je zamolila ljude da ne spekulišu o tome koji rak princeza ima. Kažu da je ona "dobre volje i fokusirana na oporavak".
 
"Veoma je zahvalna medicinskom timu na nezi koju joj pružaju", rekao je portparol.
 
"Sada joj je potrebno vreme, prostor i privatnost da završi lečenje i potpuno se oporavi."
 

42 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

"Srbija je suštinski postala članica EU"

Srbija je, potpisivanjem Memoranduma o strateškom partnerstvu sa EU o održivim sirovinama, lancima proizvodnje baterija i električnim vozilima - suštinski postala članica EU, poručio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić.

13:03

21.7.2024.

1 d

Podeli: