Aktuelno 2

21.03.2024.

18:11

Iva Štrljić: "Volim da radim i da nemam vremena" VIDEO

Glumica Iva Štrljić, koju gledaoci vole u ulozi Dijane Erski u seriji “Igra sudbine” istakla je da je najvažnije to što je publika mnogo zavolela ovu serije.

Izvor: B92.net

Iva Štrljić: "Volim da radim i da nemam vremena" VIDEO
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

Kako je navela, veliki je uspeh serije koja je stigla do 1000. epizode.

"To su godine snimanje, podelili smo jedan mali život jedni sa drugima na tom sminanju, bilo je lepih i manje lepih trenutaka, ali sve smo delili", navela je ona i rekla da se niko nije nadao ovolikom uspehu i trajanju serije.

"Snimali smo sezon po sezonu, po završetku jedne misliš kraj je, međutim, ispostavilo se da je publika toliko voli Igru sudbine, da tu kraja nema", navela je Iva u emisiji 150 minuta.

Kako kaže, to je ozbiljan uspeh, a kao glumici joj je najvažnije to što je pbulika toliko zavolela seriju.

"To je ozbljan uspeh, potvrda kvaliteta, a i glumcu je najvažniej da ga publika, voli prihvati, da to želi i to mi je važnije od bilo koje druge filozofije u profesiji. Publika nas voli I želi u svojim domovima i na tome im se zahvaljujem", kazala je Iva.

Ona je rekla da se u telenovelama vidi ko je koliko vešt glumac jer se mnogo snima tokom dana i dosta toga moraju sami da pripreme.

"Dijana Erski konkretno ima puno teksta, stalno sam imala neke monologe, krivo mi je što nisam izračunala koliko sam to teksta izgovorila jer ona je žena koja puno priča, svašta kaže", navela je Iva i dodala šta je što što ona ima slično sa svojim likom.

"Slične smo po temperamentu, ja brzo pričam, imam energije i snage sa sve. Volim da radim, volim da nemam vremena, mislim da se sve može postići ako nešto volite, umete i ako vas to raduje. Razlika je što ja razmišlja, ona je ipak površna, ali je ta površnost za nju lekovita, jer je ne brinu neke stvari koje brinu mene", rekla je glumica kroz smeh.

Ona je dodala da joj je ova uloga mnogo toga donela, a posebno joj je drago to što je publika voli. "Nadopunila mi je samopouzdanje. Najviše volim da igram komediju, a ova uloga mi je omogućila da pokažem kakva sam komičarka".

Opširnije pogledajte u videu:

Izvor: Prva

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

22 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: