Aktuelno 1

21.03.2024.

13:07

"Nigde u Evropi nije postojala ovakva serija": Najavljeno još 1000 epizoda "Igre sudbine" VIDEO

Sinoć je emitovana 1000. epizoda najdugovečnije serije na ovim prostorima “Igre sudbine”, a tim povodom na splavu Kopernikus 610 priređena je gala proslava na kojoj su prisustvovale brojne zvanice.

Izvor: B92.net/TV Prva

"Nigde u Evropi nije postojala ovakva serija": Najavljeno još 1000 epizoda "Igre sudbine" VIDEO
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

Serija koja se emituje na TV Prva svakoga dana privlači veliku pažnju publike, a nakon 1000. epizode, mogu još mnogo da očekuju, jer je najavljen novi veliki cilj.

Producenti Danijel Đurić i Nikola Burovac obratili su se na žurci pred iznošenje torte i zahvalili se svima koji su deo ovog velikog uspeha, uz najavu da je sledeći cilj 2.000. epizoda.

"Mislim da nismo svesni da je ova serija obeležila jedno vreme, televiziju i sve nas koji smo njen deo. Prisustvujemo istorijskom trenutku. Nigde u Evropi nije postojala serija koja ima ovako imponzantan broj epizoda, a da je snimljena u rekordnom vremenu. To je serija koja se emituje svakog dana. To je jako intezivno, često i naporno, ali uz zajedničku energiju i kreativnost uspeli smo", rekao je producent serije Nikola Burovac za Prvu i dodao koja je "tajna" ovog uspeha.

Kako je dodao, veruje je da za sve važno okružiti se dobrim ljudima.

„Na osnovu svog iskustva, kao neko ko ima decu i braku je, verujem da se sve u životu zasniva na međuljudskim odnosima. Ako imamo tu sreću da se okružimo dobrim ljudima, koji imaju ideju i koji rade za istu stvar onda je moguće uraditi nešto veliko", istakao je Burovac i najavio da će serija trajati još dugo i da postoje veliki planovi za budućnost.

Glumac Vuk Saletović, koji glumi popularnog Debeljka, je priznao da je zbunjen zbog cifre 1000. epizoda jer to nije uobičajena praksa u našoj kinematografiji i igranom programu uopšte, a još zbunjeniji što će epizoda biti još.

Proslavu su uveličale sve zvezde ove serije, a dodatno je atmosferu podigao Dado Topić, legendarni pevač koji izvodi i naslovnu numeru serije.

Izvor: TV Prva

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: