Aktuelno 1

19.03.2024.

14:01

Otkrivena još jedna fotošopirana fotografija iza koje stoji Kejt Midlton FOTO

Fotografija pokojne kraljice Elizabete II sa unucima i praunucima je fotošopirana, otkrio je Getty Images.

Izvor: Index.hr

Otkrivena još jedna fotošopirana fotografija iza koje stoji Kejt Midlton FOTO
Profimedia

Podeli:

Slikana u Balmoralu u avgustu 2022. godine, fotografija prikazuje pokojnu kraljicu kako pozira sa osmoro od svojih 12 unuka, a slikala ju je Kejt Midlton samo nekoliko nedelja pre Elizabetine smrti.

Fotografiju je objavila Bakingemska palata 21. aprila prošle godine kako bi obeležila kraljičin 97. rođendan. Nakon fotografije objavljene povodom britanskog Dana majki, poznata fotografska agencija počela je da istražuje ranije fotografije koje je snimila Kejt Midlton i otkrila sumnjive detalje i na ovoj.

Loša obrada primećena je u predelu zelene sofe, ali i na licima prinčeva Džordža i Luja. Getty Images je pregledao predmetnu sliku i stavio na nju napomenu urednika, navodeći da je slika "digitalno uređena“, saopštila je agencija.

Sumnje u vezi sa fotografijom je prošle godine prvi izazvao Kristofer Buzi, koji je rekao kako veruje da je u pitanju montirana fotografija.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Podeli: