Aktuelno 16

18.03.2024.

16:01

Šta se dešava sa kraljem? Nova objava izazvala haos FOTO

Poslednjih nedelja glasine o kralju Čarslu kao i Kejt Midlton sve su glasnije, ali i jezivije.

Izvor: B92

Šta se dešava sa kraljem? Nova objava izazvala haos FOTO
Profimedia

Podeli:

Od toga da je Kejt preminula, stižemo do nagađanja da je kralj navodno preminuo od raka. Mnogi je onih koji na društvenoj mreži X iznose brojne pretpostavke, ubeđeni da Bakingemska palata nešto krije, navodi Newsweek.

Neki idu toliko daleko da čak rade i retrospektivu događaja, te tako pišu sve ono što je do sada poznato, ili servirano javnosti.

U moru postova, pretpostavki i nagađanja, jedan je zapao za oko gotovo svima. Isti je pregledan 1,5 miliona puta, a glasi: "BBC je navodno obavešten da pazi na "izuzetno važno" kraljevsko saopštenje".

"Prema izveštajima, produkcijska jedinica BBC Events-a je obaveštena da pazi na 'veliku najavu' kraljevske porodice u svetlu trenutne zdravstvene krize", navodi se.

Isti ovaj post neke je naveo na spekulacije da je kralj Čarls preminuo.

Nakon što su mnogi oštro kritikovali ovakve navode, utvrđeno je da je informacija o pripremanju za "izuzetno važno kraljevsko saopštenje" bila lažna, a da je crna slika koju je BBC držao na profilu tu već mesec dana te da nije signal za tugovanje povodom bilo čije smrti.

Sve u svemu, činjenica je da se preteruje, kako sa pričama o kejt Midlton, tako i sa pričama o kralju Čarlsu.

U pitanju su neosnovane sumnje, sve dok se ne dokaže suprotno, bar nekim zvaničnim saopštenjem.

Podeli:

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: