Aktuelno 10

17.03.2024.

15:28

Ko je navodna ljubavnica princa Vilijama?

Britanske i svetske medije ovih dana potresa nova kraljevska drama

Izvor: B92.net/dnevnik.hr

Ko je navodna ljubavnica princa Vilijama?
Profimedia

Podeli:

Nakon što se princeza od Velsa, Kejt Midlton, povukla iz javnosti posle operacije abdomena, pojavile su se različite teorije o njenom nestanku, koje je dodatno podgrejala njena fotošopirana fotografija sa decom.

Nakon toga su se pojavile fotografije princa Vilijama i navodno Kejt, u automobilu, koje su dale povoda za nove teorije, a jedna od njih se tiče prinčeve navodne ljubavnice.

Naime, mnogi sada sumnjaju da u autu sa Vilijamom nije bila Kejt, već markiza od Čolmondelija, Sara Rouz Hanburi, za koju se godinama priča da je prinčeva ljubavnica.

Rouz je stara poznanica britanske kraljevske porodice, koja se 2009. udala za sedmog markiza od Čamlija, Dejvida Roksevidža, koji je od nje stariji 23 godine. Njihovo venčanje obavljeno je samo dva dana nakon što je ona objavila da očekuju blizance i sve je organizovano u velikoj žurbi. Nakon deset godina braka i troje dece, Rouz i Dejvid su se razveli 2019. godine, baš kada su počele glasine o njenoj aferi sa princem Vilijamom.

Njih dvoje su zatim zajedno fotografisani na zabavi, nakon čega su se pojavile glasine da je princ bio neveran svojoj supruzi tokom njene treće trudnoće, a Kejt je zbog toga navodno tražila od Vilijama da ukloni Rouz iz kruga bliskih prijatelja.

Britanski mediji su pisali da je Kejt zabranila Rouz da prisustvuje kraljevskim događajima i strogo ograničila kontakt, iako su njih dve nekada bile poznate kao bliske prijateljice.

Navodni ljubavnik Kejt pronađen mrtav

Ali poslednjih dana priča se i o Kejtinom ljubavniku.

Čovek za koga se navodi da je bio ljubavnik Kejt Midlton, koji je nedavno tragično preminuo u 45. godini, bio je Tomas Kingston. Bio je uspešan finansijer i suprug lejdi Gabrijele, bliske rođake kralja Čarlsa i kraljice Elizabete.

Šira javnost je za njega saznala 25. februara, kada je objavljeno da je pronađen mrtav. Imao je 45 godina. Na sahrani, na privatnoj službi, princ Vilijam je bio među 140 ljudi.

Tomas je zatečen sa smrtonosnom povredom glave, a iako nije odmah utvrđen uzrok smrti, navedeno je da nema sumnjivih okolnosti. Zvanično saopštenje je tada bilo - samoubistvo, a pored njegovog tela pronađen je pištolj.

Podeli:

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: