Aktuelno 5

17.03.2024.

10:21

Otkriveno zašto princ Vilijam ne nosi burmu

Brojne teorije o Kejt Midlton ne prestaju da se nižu, a fotografija koju je podelila za Dan Majki izazvala je posebnu pometnju u javnosti širom sveta.

Izvor: B92

Otkriveno zašto princ Vilijam ne nosi burmu
Profimedia

Podeli:

Sve oči su tada bile uprte u princezu Kejt, a mnogo se raspravljalo i o određenim detaljima. Princeza od Velsa (42) odlučila je da skine svoj kultni verenički prsten sa safirima i dijamantima i zlatnu burmu.

Na pitanja oko princezinog nedostatka prstenja odgovorili su njeni predstavnici, a Mirror je izvestio da je „Kejtina kancelarija jednostavno odgovorila na pitanja o njenom prstenu navodeći da je kraljevska porodica bila "kod kuće" kada je fotografija snimljena.


U javnosti, ona nikada nije viđena bez svog prstena, međutim, isto ne važi i za njenog muža. Mnogi su se pitali zašto princ Vilijam ne nosi svoj prsten, uprkos tome što njegov brat princ Hari uvek nosi svoj.

Odgovor je jednostavan, princ od Velsa ne voli nakit bilo koje vrste i to je oduvek bio slučaj. Mesec dana pre njihovog venčanja 2011. Palata Sent Džejms je objavila da Vilijamu neće dati prsten kada su on i njegova mlada razmenili zavete u Vestminsterskoj opatiji.


Insajder iz palate otkrio je u to vreme za Mirror da je Vilijamov izbor bio vezan za lični stil.

„On nije za nakit. Nikad nije nosio. Odlučio je da sada ne želi da je nosi. Sve se svodi na lične želje", “, objasnili su.

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: