Aktuelno 0

14.03.2024.

21:12

Branko totalno sludio Martina: "Bio mi je omiljeni sudija, ali onda..."

Martin se totalno zbunio kada mu je tokom pripreme jela prišao sudija Branko.

Autor: B92

B92
Branko totalno sludio Martina: "Bio mi je omiljeni sudija, ali onda..."
Printscreen/TV Prva

Podeli:

On ga je sve vreme začuđeno gledao i ispitivao, dok je Martin sa nesigurnošću odgovarao na pitanja.

- Branko je bio moj omiljeni sudija u početku. I dalje mi je drag, ali baš zbog toga što me je ranije dosta hvalio, mislio sam da sam dobar i dao mi je vetar u leđa. I na audiciji je bio oduševljen mojim jelom, ali onda sam ga verovatno par puta razočarao - rekao je Martin, a kako je to izgledalo, kao i zbog čega je Tanja 20 minuta pred kraj, deo jela bacila u sudoperu, saznajte u videu OVDE.

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

18 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

23 h

Podeli: