Aktuelno 0

14.03.2024.

17:24

Hari i Megan se oglasili o skandalu Kejt Midlton

Princ Hari i Megan Markl prekinuli su ćutanje o skandalu sa uređivanjem fotografija Kejt Midlton preko svog portparola.

Izvor: Jutarnji.hr

Hari i Megan se oglasili o skandalu Kejt Midlton
Profimedia

Podeli:

"Ovo nije greška koju bi Megan ikada napravila... Ona ima oštro oko i neverovatnu pažnju za detalje", rekli su oni za Pejdž siks (Page Six).

Sada se oglasio i portparol fondacije bračnog para Arčevel. On je za Njuzvik rekao da te izjave koje je objavio Pejdž siks nisu potekle od njih. Dodali su da su izjave možda došle od "nekoga povezanog sa Saseksima ko je izrazio svoje mišljenje i nije bio zvanično ovlašćen da govori u njihovo ime".

Princeza Kejt je nedavno bila predmet spekulacija, a mnogi korisnici društvenih mreža zabrinuti su za nju jer nije u javnosti viđena od Božića. Naime, ona je nedavno na mreži Iks objavila fotografiju koju je, kako kaže, sama obradila u Fotošopu, a kojom je htela da čestita Dan majki i zahvali se javnosti na podršci dok nastavlja da se oporavlja od abdominalne operacije. 

Nakon što se izvinila javno za svoju grešku u obrađivanju fotografije, Saseksi su gurnuti u centar pažnje kada se tvrdilo da su prethodno izmenili sliku koju su podelili kako bi najavili Kejtinu drugu trudnoću. Smatra se da je Misan, fotograf, prijatelj para, dodao drvo na pozadinu slike.

Misan Hariman je o tome govorio na mreži Iks.

"Nijedno drvo ili livada nisu pomereni ili zamenjeni, ovo je direktna slika kamere. Takođe, to je drvo džakaranda, a ne vrba", prokomentarisao je on.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: