Aktuelno 2

12.03.2024.

10:54

Oglasio se Al Paćino nakon fijaska na dodeli Oskara VIDEO

Jedna od najsmešnijih ali i najviše komentarisanih stvari na 96. dodeli Oskara bila je najava Ala Paćina i njegovo preskakanje nominovanih za kategoriju najbolji film.

Izvor: B92

Oglasio se Al Paćino nakon fijaska na dodeli Oskara VIDEO
Profimedia

Podeli:

Ono što je svima zasmetalo jeste činjenica da je Paćino preskočio svih 10 nominovanih i odmah proglasio pobednika. 

"Vau. Šta... hvala. Oh, prijatelji moji. Hvala, hvala. Ne znam. Da li da sada odglumim Šekspira? To je u redu, zar ne? Da budem – ne, neću da glumim. Izvinite. Pa, vreme je za poslednju nagradu večeri. I čast mi je da je uručim."

Zatim je nastavio.

"Nominovano je deset divnih filmova, ali samo jedan će dobiti nagradu za najbolji film. I za to moram da idem do koverte. I hoću. Evo ga. I moje oči vide Openhajmera, da", izjavio je glumac.

Nakon mnogo komentara i čitave ujdurme, Al Paćino odlučio je da se oglasi za TMZ.

"Bila mi je čast da budem deo večeri i odlučio sam da pratim način na koji su želeli da se ova nagrada dodeli", rekao je i dodao da se oseća loše zbog nominovanih koji nisu spomenuti pre nego što je proglasio pobednika.

"Shvatam da je nominacija velika prekretnica u nečijem životu i da ne bude u potpunosti priznat zato je uvredljivo i štetno. Ovo govorim kao neko ko ima duboke odnose sa filmskim stvaraocima, glumcima i producentima, tako da duboko saosećam sa onima koji su omalovaženi ovim previdom i zato sam smatrao da je potrebno da dam ovu izjavu."

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Kosovo

Otpriznaće tzv. Kosovo?

Nekadašnji ambasador Srbije u Mađarskoj Rade Drobac ocenio je da zvanična Budimpešta zna koliki značaj Srbija pridaje Kosovu i ukoliko joj se ukaže prilika - neće propustiti da povuče odluku o priznanju.

12:50

17.6.2024.

1 d

Podeli: