Aktuelno 4

11.03.2024.

12:12

Jokić sa ćerkom posetio izložbu, cela sala gledala u njih VIDEO

Najbitnije mesto u srcu Nikole Jokića, pored supruge, zauzima upravo ćerka Ognjena, sa kojom NBA zvezda provodi svaki slobodan trenutak.

Izvor: B92

Jokić sa ćerkom posetio izložbu, cela sala gledala u njih VIDEO
Profimedia

Podeli:

Svako od nas je odlično upoznat sa uspesima Nikole Jokića. Ipak, pored slave, i velikog uspeha na terenu, van istog je Nikola samo običan tata, koji uživa u slobodnom vremenu koje provodi sa ćerkom. Jedan takav trenutak ovekovečen je na izložbi dinosaurusa, koju je Nikola posetio sa Ognjenom.

Naime, Nikola i Natalija su ćerki priredili i više nego zanimljivo popodne, jer je izložba dinosaurusa bila i više nego interesantna maloj Ognjeni.

Kao što možete videti iz priloženog, Nikola je Ognjenu podigao na ramena i pomno posmatrao dešavanja na "pozornici, izvodeći pokrete rukom i prateći dinosaurusa.

Porodica Jokić je bila odlično raspoložena, Nikola se stalno smešio, a Ognjena je, čini se, još više uživala izložbi, i u tatinom i maminom društvu.

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Izbija novi rat? "To je jedino rešenje"

Dok je celi svet i dalje fokusiran na dešavanja u Ukrajini, ali i na područje Gaze, tenzije na severu Afrike, zbog teritorije Zapadne Sahare, i dalje su prisutne, a pripadnici pokreta za nezavisnost ističu kako je rat jedino rešenje.

11:06

23.7.2024.

1 d

Svet

Mađarska uzvraća udarac Evropskoj uniji

Mađarska će blokirati fondove Evropske unije za zemlje članice koje su poslale municiju u Ukrajinu dok Kijev ne dozvoli da nafta ruske kompanije Lukoil prođe kroz naftovod na njenoj teritoriji, saopštio je u utorak mađarski ministar spoljnih poslova.

21:43

23.7.2024.

1 d

Aktuelno

Uhapšen je

Južnokorejsko tužilaštvo saopštilo je da je uhapšen osnivač tehnološkog giganta Kakao.

13:20

23.7.2024.

1 d

Podeli: