Aktuelno 21

25.06.2024.

12:31

Karleuša pred meč odluke za "orlove": "On je Obilić koji večeras ubija Murata"

Srpski fudbaleri igraju odlučujuću utakmicu protiv Danske na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Izvor: B92.net

Karleuša pred meč odluke za "orlove": "On je Obilić koji večeras ubija Murata"
F.S./ATAImages

Podeli:

Našoj reprezentaciji bi po nekim proračunima za plasman u sledeću fazu na EURO 2024 odgovarao i remi, ali pobeda je svakako primarni cilj, pa je tako cela nacija prethodnih dana hipnotisana fudbalom i kalkulacijama.

Nije retkost da brojne poznate ličnosti podrže domaću reprezentaciju na nekom takmičenju, a ovog puta se oglasila Jelena Karleuša i dala svoje predviđanje za utakmicu koju Srbija iščekuje.

"Pružila bih svu podršku našoj fudbalskoj reprezentaciji i selektoru. Oni ovih dana prolaze kroz veliki pritisak, napade, što je sasvim normalno kad je reč o nama Srbima! Sebi sami smo najveći neprijatelji. Ali ja baš imam čudan osećaj da ćemo večeras potomcima Vikinga da pokazemo put Valhale ili da se izrazim srpski, da im j....o kevu", napisala je ona između ostalog.

Karleuša je navela i za koga smatra da može da donese prevagu u našoj igri.

"Ako mene pitate (iako se ne razumem i niko me ne pita, hahaha) trenutno samo energetski osećam (a sve je energija) da je onaj u kog su se najviše ogrešili i ko se vraća u polje dobijanja zapravo Luka Jović. Taj vam je Obilić koji ubija Murata na Kosovu večeras. On vam je energetska bomba, iskoristite to. I ima još jedan koji vuče jaku energiju, preziva se Pavlović. Svi su oni vrhunski fudbaleri, na čelu sa kapitenom koji je jaka kičma, ali nekada nije samo do talenta, nekada Univerzum plete čudne niti! A to Piksi najbolje zna! Napred momci! Srećno! Srbija", zaključila je pevačica.

Podeli:

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Putin dao odobrenje: Počinje

Ruski predsednik Vladimir Putin danas je, uoči Dana metalurga, putem video veze dao odobrenje za početak puštanja u rad niza metalurških objekata u raznim regionima te zemlje.

19:38

15.7.2024.

18 h

Podeli: