Aktuelno 20

09.03.2024.

12:50

Breskvica se oglasila o najavljenom okupljanju: "I treba da se protestuje..."

Fanovi Anđele Ignjatović Breskvice, nezadovoljni izborom predstavnika na Pesmi Evrovizije, na društvenim mrežama danima unazad najavljuju okupljanje ispred zgrade RTS-a,

Autor: B92

B92
Breskvica se oglasila o najavljenom okupljanju: "I treba da se protestuje..."
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

Nakon što je, uprkos manjem broju glasova publike Teya Dora pobedila, fanovi Breskvice su svoje nezadovoljstvo prelili na društvene mreže, gde danima unazad najavljuju protest ispred zgrade RTS-a.

Breskvica je izjavila za Kurir da "neće ništa nikome da brani" kada su je upitali o protestu koji je najavljen za danas u 18 časove.

"Prvo, neću nikome ništa da branim, treba da se protestuje", rekla je mlada pevačica.

Breskvica je dodala i da nema ništa protiv Teya Dora, već da se poštuju i podržavaju:
 

"Ne znam zašto javnost ima takvu sliku, mi smo se podržavale od samog početka, to su naši fanovi koji se podele, to tako funkcioniše, ali smatram da je očigledno koliko se podržavamo i gotivimo Od početka moje karijere, kada god objavim ili kažem nešto, pojave se ljudi koji me podržavaju, kao i oni koji me ne podržavaju. To mi nije ništa strano".

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

22 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: