Aktuelno 2

22.04.2024.

8:04

Rajan Gosling i Džulija Roberts kao Brižit i Emanuel Makron u novoj seriji?

Rajan Gosling i Džulija Roberts su predloženi da igraju Emanuela Makrona i njegovu suprugu Brižit u televizijskoj dramatizaciji njihove veze.

Izvor: B92.net

Rajan Gosling i Džulija Roberts kao Brižit i Emanuel Makron u novoj seriji?
EPA-EFE/CLEMENS BILAN

Podeli:


Glumci tek treba da budu izabrani, ali tokom diskusije o produkciji Rozelin Bašelot, bivša francuska ministarka kulture, predložila je glumce koje bi volela da vidi u seriji, piše telegraph.co.uk.

"Odmah sam pomislila na Rajana Goslinga, jer smatram da postoji fizička sličnost između Emanuela Makrona i Rajana Goslinga", rekla je ona. "A takođe sam pomislila i na Džuliju Roberts", dodala je.


Gomon nije objavio datum kada će serija biti prikazana, ali ističu da se radi na drami koja će pratiti "knjige priča" odnosa gospodina i gospođe Makron.

Napisaće je francuski scenaristi Benedikt Šarl i Olivije Pupono, a svaka epizoda će trajati 45 minuta.

"Brižit Makron je fascinantan lik, želeli smo da joj priđemo na romantičan, skoro melodramatičan način, zbog romantičnog daha njene sudbine", rekla je Čarls u intervjuu za Le Figaro.

Priča će početi 1992. godine, kada je 15-godišnji Makron upoznao svoju buduću suprugu, koja je tada imala 39 godina.
 

2 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

9 h

Podeli: