Aktuelno 4

26.05.2024.

11:18

Nikol Kidman zaprepastila poznatog voditelja: "Mislila sam da si gej" VIDEO

Voditelj prasnuo u smeh kada je čuo priču Nikol Kidman.

Izvor: 24sedam

Nikol Kidman zaprepastila poznatog voditelja: "Mislila sam da si gej" VIDEO
EPA-EFE/DAVID SWANSON

Podeli:

Glumica Nikol Kidman, koja je nedavno dobila nagradu AFI za životno delo, uživa već godinama u skladnom braku sa Kitom Urbanom, a poznato je i da je njen bivši muž Tom Kruz.

Kako se može primetiti, sviđaju joj se poznati muškarci, a još jedan se našao na njenoj listi, ali njega nije uspela da osvoji.

Gostujući, naime, kod voditelja Džimija Falona u njegovoj emisiji, glumica je priznala da joj se on dopadao, ali da ju je potpuno izignorisao, što ju je začudilo.

Na samom početku Džimi je rekao kako su se njih dvoje već mnogo ranije upoznali, pa je upitao Nikol da li se ona toga seća, što je ona potvrdila, a od tada, pa do gostovanja kod njega, oni se nisu videli. Džimi je tada ispričao kako je sve to izgledalo iz njegovog ugla.

"Idem ulicom i moj prijatelj Rik me je pozvao, pitao me šta radim i rekao je: Nikol Kidman je sa mnom i želela bi da te upozna, možda da budeš u "Bewitched" (filmu) ili tako nešto. Ja sam samo rekao okej, a on je odgovorio da može da bude kod mene u stanu za 10 minuta. Ja sam se zbunio, u fazonu "Dovešćeš Nikol Kidman u moj stan?!", nisam znao šta da radim, pitao sam ga, on je rekao da nabavim sir i krekere", pričao je voditelj Džimi Falon, što je sve nasmejalo.

Džimi je tada ispričao da nikada nije gostio nikoga, te da je u stanu imao samo video igrice i čokoladice, ali da je svratio u prodavnicu, iako nije imao pojma kakvu vrstu sira da kupi.

"Ja se sećam da si mi se sviđao, ne sada, tada, sad sam udata", rekla je Nikol Kidman kroz smeh, pa nastavila:

"Rik, naš zajednički prijatelj, mi je rekao: "Džimi bi voleo da te upozna, da odeš kod njega u stan. Ja sam tada bila slobodna, pa sam se složila.

"Šta", šokiran je bio Džimi:

"Jesmo mi bili na dejtu",  dodao je voditelj.

"Ti ništa nisi pričao, samo si mumlao, ja sam bila zbunjena, onda si uključio igricu i ja sam pomislila: "O, ovo je loše", rekla je glumica, a Džimi je od smeha pao pod sto.

"Nakon pola sata sam pomislila kako uopšte nisi zainteresovan za mene i da je sve prilično blamantno. Kao, nema hemije. Mislila sam da si možda gej", dodala je Nikol, što je publiku u studiju, ali i sve ostale bacilo u trans.

"Nisam imao predstavu o tome. Napravila si pravu odluku. Ne mogu da verujem da sam zamalo bio u vezi sa Nikol Kidman", rekao je Džimi, poprilično zbunjen zbog svega.

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: