Aktuelno 4

22.05.2024.

8:13

Holivudskom glumcu je ovo bila najteža uloga u karijeri: Bio je pod nadzorom lekara nakon snimanja

Glumac Met Dejmon je u karijeri igrao različite likove. Neke pripreme za ulogu bile su više, a neke manje zahtevne, ali glumac je za svaku ulogu morao detaljno da se priprema.

Izvor: Index.hr

Holivudskom glumcu je ovo bila najteža uloga u karijeri: Bio je pod nadzorom lekara nakon snimanja
EPA-EFE/CLEMENS BILAN

Podeli:

Međutim, za ulogu u jednom ratnom trileru iz 1996. godine otkrio je da je bila najizazovnija u njegovoj karijeri.

Reč je o ulozi u filmu "Hrabrost pod paljbom" iz 1996. godine, u kojem je Dejmon glumio vojnog lekara Andrua Ilarija.

Za ulogu u ovom trileru prošao je kroz drastičnu fizičku transformaciju. Toliko je smršao da je nakon snimanja završio pod nadzorom lekara.

Od snimanja filma se oporavljao čak dve godine, tokom kojih je morao da pije razne lekove kako bi ispravio štetu koju je naneo svom telu, prenosi Far Out Magazine.

"Morao sam jako da smršam, to je bila najzahtevnija stvar koju sam morao da učinim u životu. 63 kilograma nije prirodna težina za mene. Dijeta je bila teška, jeo sam samo pileća prsa. Nisam imao kuvara, sam sam sve pripremao i radio ono što sam mislio da moram. Sve je bilo neverovatno izazovno", komentarisao je glumac svoju drastičnu transformaciju, prenosi Far Out.

Radnja trilera, koji je nastao u režiji Edvarda Zvika, prati priču o oficiru američke vojske Natu Sterlingu (Denzel Vošington), koji je očajan zbog smrtonosne greške koju je napravio te istražuje da li je zapovednica Karen Valden dostojna za Medalju časti.

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Putine, ponižen si

Tri ruska sistema zemlja-vazduh koja je trebalo da štite Krim uništena su za svega nekoliko minuta u baražu projektila američke proizvodnje.

7:52

17.6.2024.

19 h

Kosovo

Otpriznaće tzv. Kosovo?

Nekadašnji ambasador Srbije u Mađarskoj Rade Drobac ocenio je da zvanična Budimpešta zna koliki značaj Srbija pridaje Kosovu i ukoliko joj se ukaže prilika - neće propustiti da povuče odluku o priznanju.

12:50

17.6.2024.

14 h

Podeli: