Aktuelno 0

05.03.2024.

19:00

Fanovi Breskvice se okupljaju iz svih gradova: Planiraju da protestom blokiraju Beograd? FOTO

Bura posle srpskog izbora pesme za Evroviziju se ne stišava ni nakon tri dana.

Izvor: B92.net

Autor: Marija Mitić

Marija Mitić
Fanovi Breskvice se okupljaju iz svih gradova: Planiraju da protestom blokiraju Beograd? FOTO
ATAImages/A.A.

Podeli:

Nezadovoljni fanovi Anđele Ignjatović Breskvice, koja je osvojila drugo mesto, osim što prave peticije, najavili su i protest ispred RTS. Oni su otišli malo dalje te se tako spekuliše da će ovi protesti biti ogromni, da se fanovi skupljaju iz svih delova Srbije i dolaze u Beograd u organizovanim turama, kao i da će blokirati određene delove prestonice, poput mosta Gazela i Slavije ukoliko se ne ponište rezultati glasanja.

"Dana 02. marta "stručni RTS-ov žiri" je učinio najveću krađu 21. veka, kad su pokrali Breskvicu i poslali tamo neku Teya Doru, umesto Breskvicu, koja je očigledno bila favorit iz naroda. Naš glas se mora čuti", stoji u objavi na Tiktoku, koja je postala viralna.
 
Osim TikToka i na drugim društvenim mrežama se prave stranice podrške za Breskvicu gde se dele detalji okupljanja (Pravda za Breskvicu, Podrška za Breskvicu itd.)
 
Podsećanja radi, Breskvica je imala njaviše glasova od strane publike na izboru Pesma za Evroviziju, dok je Teya Dora imala najviše od strane žirija, zbog čega i jeste nastala polemika.
 
Fanovi su ubeđeni da bi trebalo da se na Evroviziju pošalje pevač kojeg odabere narod te zemlje, bez obzira što su pravila drugačija, a žiri stručan.

Takođe, danas su, prema navodima na društvenim mrežama, i fanovi Teye Dore najavili takođe skup u isto vreme i na istom mestu (9. marta u 18h ispred zgrade RTS), kako bi joj dali podršku.

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

20 h

Podeli: