Aktuelno 3

14.05.2024.

8:02

Nemo ne može da dođe sebi od sreće nakon pobede: Oglasio se i zaludeo internet VIDEO

Na 68. Evroviziji održanoj u subotu, u Švedskoj, pobedu je odneo predstavnik Švajcarske - nebinarni Nemo, sa pesmom "The Code".

Izvor: B92.net

Nemo ne može da dođe sebi od sreće nakon pobede: Oglasio se i zaludeo internet VIDEO
EPA-EFE/WALTER BIERI

Podeli:

Ubrzo po osvojenom trofeju, pevač se oglasio na Instagarmu i to zanimljivim videom, kako trči po livadi i evidentno se raduje pobedi. U opis videa stavio je samo emotikon srca.

Ovaj njegov post privukao je mnogo pažnje, skoro 100 hiljada lajkova i brojne komentare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nemo (@nemothings)

Njegovi brojni fanovi ali i fanovi Evrovizije čestitali su mu na pobedi u komentarima:

"Čestitam, zaslužio si pobedu", "Nemo, najbolji si", "Volimo te", "Potpuno zasluženo", "Tako smo ponosni na tebe i uverenja koja zastupaš", "Pronašao si raj", "Pobedila je dobra strana" i "Čestitke, zaslužena pobeda. Odlična pesma i izvedba, predivno ljudsko biće", tek su neki od komentara.

Inače, danas su na društvenim mrežama osvanuli i snimci dočeka Nema u Cirihu. Na aerodromu ga je dočekalo nekoliko stotina fanova, mašući zastavama i transparentima i skandirajući ime ovog 24-godišnjaka. Neki od njih su mahali transparentima na kojima je pisalo: "Binarnost postoji" i "Mi postojimo, insistiramo, istrajni smo".

EPA-EFE/WALTER BIERI

Na konferenciji za novinare koja je usledila, Nemo je najavio da planira da provede neko vreme opuštajući se u bašti.

"Idem da legnem i pokušam da se malo smirim. Uopšte se ne osećam stvarnim", izjavio je on, dok je već najavljen njegov nastup na Prajdu u Cirihu.

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: