Aktuelno 12

23.04.2024.

18:13

Kanje Vest otkrio sa kojom ženom bi on i supruga voleli da imaju trojku VIDEO

Kontroverzni reper Kanje Vest je u najnovijem intervjuu otkrio sa kojom slavnom ličnosti bi on i supruga Bjanka Sensori voleli da imaju trojku.

Izvor: B92.net

Kanje Vest otkrio sa kojom ženom bi on i supruga voleli da imaju trojku VIDEO
Profimedia

Podeli:

Kanje Vest je opušteno razgovarao, a na pitanje voditelja sa kojom poznatom ženom bi voleo da ima trojku, kao iz topa je odgovorio: "Mišel Obama", a onda je izjavio još šokantniju stvar: "Jednostavno moraš da po****š predsenikovu ženu".

"Ne prestaje da ponižava unesrećenu Bjanku", "Meni je njegove žene žao", "On ima ozbiljan poremećaj", "Stamora šta ovaj priča", samo su neki od negativnih komentara na njegov odgovor.

Inače, ovo je bilo Kanjeovo prvo javno pojavljivanje je reper optužen da je udario muškarca u lice nakon što je navodno seksualno napao i neprikladno dodirivao njegovu suprugu Bjanku Sensori u Los Anđelesu.

Vest je navodno udario neimenovanog muškarca, za kojeg je policija Los Anđelesa navela u izveštaju da je on "gurnuo ili zgrabio" njegovu suprugu Bjanku Sensori. Ali reperov pravni tim je za Dejli Mejl rekao da Bjanka nije bila samo gurnuta. Umesto toga, oni tvrde da ju je muškarac seksualno napao, tačnije, da je stavio ruke ispod njene haljine, uhvatio je za struk i slao joj poljupce.

Podeli:

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Dobili su naređenje: Zatvarajte sve

Kanada je naredila da dve tehnološke kanadske kompanije Bluvec Technologies i Pegauni Technology obustave poslovanje, zbog zabrinutosti za nacionalnu bezbednost, saopštilo je kanadsko ministarstvo za inovacije.

9:53

25.5.2024.

1 d

Svet

"Brže, gomilajte dok EU ne odreaguje"

Evropa gomila zalihe kafe kako bi izbegla teškoće koje bi mogle izbiti početkom naredne godine stupanjem na snagu uredbe Evropske unije o suzbijanju krčenja šuma, objavila je Međunarodna organizacija za kafu (ICO).

13:19

25.5.2024.

1 d

Podeli: