Aktuelno 23

17.04.2024.

18:14

Jelena Karleuša otkriva: "Kanje se naljutio i blokirao me"

Jelena Karleuša je pred brojnim medijima otkrila da ju je poznati reper Kanje Vest blokirao na Instagramu iz njoj nepoznatih razloga.

Izvor: B92

Jelena Karleuša otkriva: "Kanje se naljutio i blokirao me"
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

Jelena Karleuša je povodom koncerta koji će održati u Nišu razgovarala sa medijima, te je tokom razgovora otkrila do sada nepoznate detalje o njenom odnosu sa Kanjeom Vestom.

"Evo jedna ekskluziva. Kada sam se pojavila na Vetements reviji u Parizu, Kanje se jako naljutio na mene, a ne znam zašto i blokiro me ne Instagramu, iako sam ga pozvala da dođe. On je imao neki problem. Balensijaga i Vetements imaju svoje klanove, tako da kada sam se pojavila tamo, više mi nije drug, nisam znala zašto", ispričala je pevačica.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Dobili su naređenje: Zatvarajte sve

Kanada je naredila da dve tehnološke kanadske kompanije Bluvec Technologies i Pegauni Technology obustave poslovanje, zbog zabrinutosti za nacionalnu bezbednost, saopštilo je kanadsko ministarstvo za inovacije.

9:53

25.5.2024.

1 d

Svet

"Brže, gomilajte dok EU ne odreaguje"

Evropa gomila zalihe kafe kako bi izbegla teškoće koje bi mogle izbiti početkom naredne godine stupanjem na snagu uredbe Evropske unije o suzbijanju krčenja šuma, objavila je Međunarodna organizacija za kafu (ICO).

13:19

25.5.2024.

1 d

Podeli: