Aktuelno 8

23.04.2024.

11:01

Alek Boldvin napao ženu: Tražila od njega da izgovori dve reči VIDEO

Video-snimak sukoba glumca Aleka Boldvina sa propalestinskom protestantkinjom postao je viralan na društvenim mrežama.

Izvor: B92.net

Alek Boldvin napao ženu: Tražila od njega da izgovori dve reči VIDEO
Profimedia

Podeli:

Snimak koji prikazuje Boldvina u kafiću objavljen je na X-u, a dosad je pregledana preko 3 miliona puta. Na snimku se vidi Boldvin, koji plaća svoju porudžbinu, dok razgovara preko mobilnog telefona. 

Za to vreme osoba koja je snimala više je puta zatražila od glumca da kaže "Oslobodite Palestinu" kako bi ga ostavila na miru.

"Alek, možeš li molim te jednom reći 'Oslobodite Palestinu'?" vikala je žena koja je snimala glumca u inače tihom kafiću.

"Zašto si ubio tu ženu? Ubio si tu ženu i nisi dobio zatvorsku kaznu? Nema zatvora, Alek" nastavila je, misleći na smrt Haline Hačins na setu filma "Rust".

"Oslobodite Palestinu, Alek. Samo jednom i ostaviću te na miru. Ostaviću te na miru, kunem se. Samo jednom reci 'Oslobodite Palestinu'", vikala je protestantkinja.

Boldvin, koji je otišao do vrata kafića i izbegao kontakt sa ženom koja je snimala, tada je viđen kako savetuje člana osoblja da nazove policiju, tvrdeći da ga ta osoba uznemirava.

"Znaš da je on kriminalac", rekla je žena koja je snimala čoveku koji je ranije neuspešno pokušao da ih izvede odatle. 

"Hajde, Alek, samo jednom reci 'Oslobodite Palestinu', molim te... i ostaviću te na miru. Oslobodite Palestinu. Jebeni Izrael. Jebeni cionizam. Molim te, reci to. Jednom", nastavila je osoba. Na kraju snimka, Boldvin ju je upitao: "Možete li mi učiniti jednu brzu uslugu?" a zatim joj izbio mobilni telefon iz ruke.

Podeli:

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: