Aktuelno 1

22.04.2024.

15:44

Belgrade beer fest objavio poziv za volontere: Budi deo priče

Prijave za volontiranje na festivalu otvorene su do 26. maja.

Izvor: B92.net

Belgrade beer fest objavio poziv za volontere: Budi deo priče
Belgrade beer fest

Podeli:

Belgrade Beer Fest, najveći festival muzike i piva u regionu, objavio je poziv za entuzijastične pojedince koji žele da se pridruže timu i doprinesu uspehu ovog nezaobilaznog događaja. Sa više od dve decenije tradicije, BBF predstavlja ne samo vrhunsku pivsku manifestaciju, već i omiljeni muzički spektakl koji važi za jedan od centralnih događaja regionalne scene i šire.

Volontiranje na Belgrade Beer Festu pruža izuzetnu priliku za sve pojedince da postanu deo organizacije jednog od najznačajnijih Skymusic festivala u ovom delu sveta. Kako se navodi u pozivu, volonteri će imati šansu da steknu korisna radna iskustva, upoznaju profesionalce iz sveta muzike i entertainment-a, i, što je najvažnije, da dožive nezaboravno iskustvo koje će ih obogatiti kako lično, tako i profesionalno.

Uslovi za učešće su jednostavni: potrebno je da kandidat bude punoletan, bez krivičnih prijava i da prođe proces selekcije. Period volontiranja će obuhvatiti period od 15. do 24. juna, što uključuje pripreme pre početka i tokom samog festivala. Prijave traju do 26. maja.

Kako se navodi na sajtu Belgrade Beer Festa, nakon završetka volontiranja, svaki učesnik će dobiti zvaničan dokument koji potvrđuje njegovo angažovanje i doprinos festivalu.

Više informacija pronađite na SAJTU FESTIVALA.

Podsetimo, Belgrade Beer Fest održaće se na Ušću od 20. Do 23. juna, a prvi najavljeni headlineri su Beogradski sindikat, Dubioza kolektiv, Sunshine, S.A.R.S, Smak Plus. Kao i prethodne godine, ulaz na festival biće slobodan do 19.30 časova svakog festivalskog dana. Ulaznice se mogu nabaviti putem sajta efinity.rs, aplikacije eFinity, na blagajnama Beogradske Arene i Doma omladine Beograda, kao i u TC Rajićeva (I sprat) i na više od 1000 Moj kiosk objekata širom zemlje.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Hitno saopštenje vojske: Preuzeli smo kontrolu

Državna granična služba Azerbejdžana preuzela je danas kontrolu nad četiri sela na granici sa Jermenijom, saopštila je pres služba zamenika premijera Azerbejdžana Šahina Mustafajeva koji je na čelu komisije za razgraničenje.

11:22

24.5.2024.

1 d

Svet

"Čeka nas najgori scenario"

Predsednik i izvršni direktor kompanije JPMorgan Chase Džejmi Dajmon kaže da bi američka privreda mogla da doživi "teško sletanje".

19:36

24.5.2024.

1 d

Podeli: