Muzika 1

09.04.2024.

15:56

Belgrade Beer Fest najavljuje prve headlinere za spektakularno izdanje 2024.

Na jednom mestu Beogradski sindikat, Dubioza kolektiv, S.A.R.S, SMAK Plus, Goblini i mnogi drugi

Izvor: B92.net

Belgrade Beer Fest najavljuje prve headlinere za spektakularno izdanje 2024.
Belgrade beer fest

Podeli:

Najveći festival muzike i piva danas je demantovao sve skeptike i "neverne Tome", potvrđujući line up-om da domaća i regionalna scena i te kako živi, te da r'n'r muzika, uprkos svemu, i dalje ima zavidnu fan bazu i svoje mesto pod suncem

Tvrdokorni zaljubljenici u rokenrol imaće priliku da tokom četiri festivalska dana – od 20. do 23. juna na Ušću, uživaju u energičnim nastupima prvih headlinera Belgrade Beer Festa -  Beogradskog sindikata, Dubioza Kolektiva, S.A.R.S.-a, Smak Plus-a i Goblina - legendarnih imena koja su obeležila muzičku scenu ovih prostora.

Iz Skymusic-a, u čijoj organizaciji je Belgrade Beer Fest, rečeno je da je cilj da festival ostane jedan od vodećih muzičkih događaja na ovim prostorima, te da će se potruditi da se ove godine svi veliki bendovi regiona nađu na Ušću, na main stage-u.

Kako je najavljeno, publiku očekuje još mnogo iznenađenja i odlične svirke, a do 19.30h tokom četiri festivalska dana ulaz će biti slobodan. Nakon naznačenog vremena ulaz će se naplaćivati, a ulaznice se već danas mogu nabaviti putem sajta efinity.rs, aplikacije eFinity, na blagajnama Štark Arene i Doma omladine Beograda, kao i u TC Rajićeva (I sprat) i na više od 1000 Moj kiosk objekata širom zemlje.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: