Aktuelno 2

22.04.2024.

8:53

Poznata influenserka preminula u 29. godini

Eva Evans, TikTokerka i influenserka, umrla je u 29.

Izvor: B92

Poznata influenserka preminula u 29. godini
WickedKot/Shutterstock

Podeli:

Sestra kreatora Club Rata, Lila Džoj, objavila je tokom jučerašnjeg dana da je Evansova preminula.  Evansovu smrt u nedelju u odavanju počasti na Instagramu , podelivši fotografiju njenog pokojnog brata i sestre kako se smeje i pleše.

"Juče je moja porodica dobila vest da je umrla naša slatka, fantastična, kreativna, brižna, urnebesna Eva, moja prelepa sestra", napisala je ona.

"Posle 24 sata i dalje se nalazim u stalnom ciklusu poricanja i prihvatanja, tako da znam koliko će ova vest biti neverovatna i teška za obradu", dodala je Džoj.

Uzrok smrti nije otkriven.

@itsevaevans The show is called “CLUB RAT” and its a comedic series about dating in NYC. Cant wait to see your submissions! #newyorkcity #clubrattv #actor #filmmaker #director #castingcall #casting #nycactor ♬ original sound - Eva Evans | NYC 🤍

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: