Aktuelno 2

20.04.2024.

8:42

Poznate ličnosti se sa tugom i nevericom opraštaju od Bojane Janković

Poznata srpska voditeljka Bojana Janković preminula je sinoć, 19. aprila, a njeno beživotno telo pronađeno je oko 19 časova u jednom stanu u Beogradu.

Izvor: B92.net

Poznate ličnosti se sa tugom i nevericom opraštaju od Bojane Janković
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

Poznate lilčnosti se sa nevericom i tugom opraštaju od Bojane koja je imala 47 godina.

Bojanina koleginica Biljana Obradović, koja je i kuma Bojanine sestre bliznakinje Ivane, nije mogla da zadrži suze povodom ove tragične vesti.

"Nama se svima duša cepa. Ja sam Ivanu i Bojanu upoznala na Fakultetu političkih nauka. Nakon toga sam Ivanu venčala kada se udala za Edina Škorića. Družili smo se, vodile zajedno Siti klub, Siti i ono po čemu mogu da pamtim Bojanu jeste da pozitivnije osobe od nje nema i da je uvek bila spremna da pomogne. Čula sam da je teško podnela šta joj se dešavalo i ne mogu da opišem bol koji imam. Ne mogu da verujem da je nema. Izjavljujem saučešće porodici i verujte da ne znam šta da kažem", rekla je voditeljka za Kurir.

Nekadašnja voditeljka Saška Veselinov Đoković oglasila se na Instagramu nakon tužne vesti i uputila emotivnu poslednju poruku Bojani Janković.

"Ostala si mi u sećanju još od prvog susreta i jako me rastužila vest koju sam pročitala danas. Imala si tako nežnu i dobroćudnu narav, umirujuću energiju i zračila si posebnim sjajem. Hvala na kolegijalnosti i podršci koju si mi ukazala. Počivaj u miru", napisala je ona.

Na vest o tragičnom događaju, oglasila se još jedna Bojanina nekadašnja koleginica, Ivana Baltić, koja je bila šokirana ovom informacijom.

"Nisam čula to. Vodile smo u nekom periodu...Bojana Janković?! Šta, mrtvu su je našli?! Bože, bukvalno sam dobila aritmiju, bile smo u super odnosima, ne mogu da kažem da smo bile bliske, ali smo bile super koleginice. Apsolutno ništa ne znam za nju, srela sam je pre par godina... Šokirana sam", rekla je Ivana Baltić za "Pink".

Bivšu voditeljku volele su kolege, a jedna od njih je bila i Dušica Jakovljević, koju su potresle tužne vesti.

"Ne mogu sebi da dođem. Mi se znamo dugo, dvadesetak godina unazad, jedna je od najnasmejanijih i najpozitivnijih, najveselijih drugarica koje sam imala. Iako se nismo videle toliko dugo. Nekako su nam se putevi odveli na različite strane, šokirana sam, ćerka mi je javila", ispričala je Dušica za Blic.

"Ne mogu da verujem da je nema. Šta god da se dogodilo, ne mogu da verujem da je to istina", dodala je Jakovljevićeva kroz suze.

Inače, Bojana je bila u braku sa Ognjenom Jankovićem, osnivačem rep grupe Beogradski sindikat, i imaju dvoje dece.

On se oglasio posle smrti bivše supruge.

"I dalje čekam potvrde, tako da ne mogu još uvek ništa da kažem. Razumite me", izjavio je kratko Ognjen Janković za Telegraf.

Podsetimo, Bojanino telo je pronađeno u stanu u Beogradu bez tragova nasilja, a Više javno tužilaštvo u Beogradu naredilo je obdukciju.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: