Aktuelno 4

18.04.2024.

11:47

Starleta u Hrvatskoj imala više glasova od ministarke kulture

Hrvatska starleta Ava Karabatić dobila je tri preferencijalna glasa više od aktuelne hrvatske ministarke kulture i medija Nine Obuljen Koržinek.

Izvor: 24sata.hr

Starleta u Hrvatskoj imala više glasova od ministarke kulture
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

Prema poslednjim podacima za Karabatić, glasalo je 508 birača, dok je za ministarku Obuljen Koržinek glasalo 505 glasača, prenosi sajt 24sata.hr.

"Nisam razočarana, ni u jednom trenutku se nisam prodala ni kupovala. Verujem da se stvari još mogu promeniti, nada umire poslednja", rekla je Ava u izbornoj noći.

Kako je rekla, ovo je veliki uspeh za nju i njen tim.

"Lani u ovo vreme sam bila kod kuće u alkoholisanom stanju. Ovo je veliki uspeh za mene i moj mali tim velikih ljudi, rekao bi Masimo", navela je ona i istakla da neće odustati od politike.

"Ženama trebaju mandat i vlast. Imam tremu kao što sam nekada imala na ispitima, ali spremna sam na iznenađenja i ne isključujem opciju da uđem u sabor. Kaže se da se prvi mačići bacaju u vodu. Ne razumem se u politiku kao Milanović ili Grmoja, no svako ima pravo na šansu", kazala je Karabatić dok je čekala rezultate.

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Sprema se haos: Evakuisano 800.000 ljudi

U Bangladešu je evakuisano gotovo 800.000 ljudi iz ugroženih područja pred dolazak jakog ciklona koji se formirao iznad Bengalskog zaliva, saopštilo je Ministarstvo za vanredne situacije te zemlje.

12:28

26.5.2024.

1 d

Podeli: