Aktuelno 4

16.04.2024.

16:30

Hrvatska starleta izazvala haos tokom izborne kampanje: Bila žrtva prevare, a jednu stvar želi da zabrani

Hrvatska starleta Ava Karabatić privukla je veliku pažnju nakon kandidature na tamošnjim parlamentarnim izborima.

Izvor: B92.net

Hrvatska starleta izazvala haos tokom izborne kampanje: Bila žrtva prevare, a jednu stvar želi da zabrani
M. M./ATAImages

Podeli:

Ona je tokom kampanje govorila o različitim aktuelnim temama, ali se požalila da je bila i žrtva prevare upravo tokom predizbornih aktivnosti.

Kako je navela,  neko je pre izbora podmetnuo snimak za odrasle, a da se na snimku nalazi devojka koja liči na nju.

"Danas sam se od stresa srušila i završila u hitnoj. Baš sad pre samih izbora neko mi je podmetnuo lažan intimni snimak osobe koja nalikuje na mene. Glasajte za Avu Karabatić, vašu novu saborsku zastupnicu iz X izborne jedinice. Zalagaću se za širu borbu protiv sajber kriminala i za bolju zaštitu privatnosti na internetu, kao vaša zastupnica u Saboru brinuću za sve žrtve, bez političkih ili ličnih motiva", napisala je Ava Karabatić. na društvenim mrežama.

Kandidatura Ave Karabatić je je svakako izazvala pažnju i u regionu, ali i u svetu, pa su i strani mediji preneli da se ova starleta koja koristi i platformu Only fans našla na izbornoj listi.

Tokom kampanje govorila je da bi legalizovala kanabis, ali da bi zabranila alkohol jer, iz sopstvenog iskustva, zna koliko je teško boriti se sa alkoholizmom.

"Tri godine sam bila žrtva alkoholizma. Posle sam tri meseca provela u ustanovi na lečenju. Znam kako je i porodicama koje imaju nasilnike zbog alkolizma, zato bih zabranila alkohol", rekla je ona u jednom tv gostovanju.

Ona je navela da upravo nakon svoje borbe želi da utiče na promene.

"Jeste, istina je, prijavila sam se sa parlamentarne izbore. Ideja za to je došla još pre nekoliko godina, 2019. kada sam se kandidovala za predsednika. Međutim, tada mi je sve to bilo zabavno i smešno, a sada sam sazrela i uozbilila sam se, dosta me je promenilo lečenje od alkoholizma na kom sam bila. Moram da se pohvalim, već nekoliko meseci sam trezna i shvatila sam da nešto ovde ne valja, da nešto u državi treba menjati, pa zašto da onda sedim skrštenih ruku", istakla je ona za Alo nakon kandidature.

Ona je dodala i da joj politika "nije sasvim strana".

"U školi sam imala predmet Politika i vladarstvo, tako da znam dosta o tome. Inače, nisam se školovala za politikologa, a malo ko zna da sam završila Filološki fakultet na kom sam studirala italijanski jezik", kazala je Ava.

Ranije, Ava je podigla prašinu i pričama o elitnoj prostituciji.

"Znam da sve vas zanima kako funkcioniše ta famozna elitna prostitucija, i tu bih se uhvatila za reč ''elitna'' od kad su prostitutke ''elita''? Zna se ko je elita, poznati doktori, piloti itd, ali ko sam ja da menjam termine. Kako god poznajem par ''elitnih prostitutki'' koje sam upoznala u estradnom svetu, samim tim znam kako to funkcioniše. Te usluge ne koriste samo starci ili muškarci željni avantura i sl. od klijenata ima dosta poznatih pravnika, sprotista, političara", izjavila je ona ranije za "Blic".

Dodala je da je i sama dobijala "ponude za noć od raznih poznatih političara, fudbalera na Balkanu".

"U mom rodnom Splitu je isto leglo prostitucije kao i drugim gradovima na obali. Broj im se pojačava tokom leta kad zaplove luksuzne jahte. Jahtaška klijentela je dosta izdašna, kapne tu i više od par hiljada evra", kazala je tada Ava.

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: