Aktuelno 7

18.04.2024.

10:21

Bajagino obraćanje postalo viralno: "Je l' mogu da vas zamolim da prestanete?" VIDEO

Čuveni srpski muzičar Momčilo Bajagić Bajaga, glavna je tema mnogih na društvenim mrežama zbog svog obraćanja publici povodom reizdanja prve ploče Bajage i Instruktora "Pozitivna geografija"

Izvor: B92.net

Bajagino obraćanje postalo viralno: "Je l' mogu da vas zamolim da prestanete?" VIDEO
Zorana Mandic/ATAImages

Podeli:

Bajagino obraćanje prisutnima na događaju na trenutak su prekinuli pojedinci koji su pravili buku, pa im se muzičar obratio vidno izrevoltiran takvim (ne)ponašanjem.

"Je l’ mogu da vas zamolim da prestanete da pričate ovde? Evo, blizu je napolju da se izađe da se popuši cigara, ili šta već. Nije da sad hoću baš atmosferu neku specijalnu, ali red je da se bar čujemo dobro. Inače, ja ne čujem baš najbolje, tako da, ako ja čujem, onda znači da je buka baš velika", poručio je Bajaga tokom gostovanja u jedoj emisiji.

Snimak njegovog obraćanja postao je viralan na društvenim mrežama, a svi su stali na Bajaginu stranu i sa odobravanjem komentarisali njegov gest.

"Bajaga održao čas kulture uživo u programu RTS. Ne vredi, mora ovako. Bravo", komentar je jedna korisnice društvene mreže X.

Podeli:

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Hitno saopštenje vojske: Preuzeli smo kontrolu

Državna granična služba Azerbejdžana preuzela je danas kontrolu nad četiri sela na granici sa Jermenijom, saopštila je pres služba zamenika premijera Azerbejdžana Šahina Mustafajeva koji je na čelu komisije za razgraničenje.

11:22

24.5.2024.

1 d

Svet

"Čeka nas najgori scenario"

Predsednik i izvršni direktor kompanije JPMorgan Chase Džejmi Dajmon kaže da bi američka privreda mogla da doživi "teško sletanje".

19:36

24.5.2024.

1 d

Podeli: