Aktuelno 10

08.04.2024.

8:40

Goran Bregović otvara muzej posvećen samom sebi?

Muzičar Goran Bregović navodno planira da otvori muzej posvećen samom sebi.

Izvor: B92

Goran Bregović otvara muzej posvećen samom sebi?
Milan Maricic/ATAImages

Podeli:

Kako saznaje Kurir, Goran Bregović planira da u jednoj od svojih nekretnina pokaže sve svoje nagrade, instrumente, fotografije te unikatna odela koja je nosio na svojim koncertima.

"Brega ima savršenu ideju da izgradi lični muzej. Našim prijateljima se to dopalo. To bi moglo biti otvoreno u Beogradu, ali i u Sarajevu. Još nije odlučio. Ima ogromnu kolekciju zanimljivih ličnih stvari koje je prikupljao, a o kojima poštovatelji njegovog lika i dela ne znaju ništa", rekao je izvor, prenosi Kurir.

Podsetimo, Bregović je jednom prilikom govorio o tome kako se boji siromaštva.

"Celog života imam strah od siromaštva. Nije to kao kod nas, kad si na ulici, nemate tetu da odete na ručak, nemate ujaka da pozajmite novac. Rat je i u ratu ste u jednom danu izgubili sve što ste imali. Dugo me držao strah od siromaštva. Ako pogledamo unazad, ja sam zbog tog straha kupovao previše stvari", rekao je on.

Podeli:

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Putine, ponižen si

Tri ruska sistema zemlja-vazduh koja je trebalo da štite Krim uništena su za svega nekoliko minuta u baražu projektila američke proizvodnje.

7:52

17.6.2024.

21 h

Kosovo

Otpriznaće tzv. Kosovo?

Nekadašnji ambasador Srbije u Mađarskoj Rade Drobac ocenio je da zvanična Budimpešta zna koliki značaj Srbija pridaje Kosovu i ukoliko joj se ukaže prilika - neće propustiti da povuče odluku o priznanju.

12:50

17.6.2024.

16 h

Podeli: