Aktuelno 3

18.04.2024.

11:09

"Ako umrem od raka, ona je kriva": Džej Lo na meti optužbi za smrt influenserke

Internet zvezda Kajl Marisa Rot je preminula u 37. godini, o čemu je javnost obavestila njena majka.

Izvor: B92

"Ako umrem od raka, ona je kriva": Džej Lo na meti optužbi za smrt influenserke
Profimedia

Podeli:

Kajl Marisa Rot je bila poznata influenserka. Uzrok njene smrti još uvek nije poznat, međutim, njena majka je pričala o toksičnosti i svim porukama koje je njena ćerka dobijala na društvenim mrežama.

"Samo želim da ljudi žive svoj život s Kajlinom vedrinom, njenom prelepom dušom i duhom", istakla je njena majka.

Inače, Kajl je uglavnom objavljivala sadržaj koji je posvećen skandalima poznatih ličnosti i njihovim snimcima, a posebno se bavila Dženifer Lopez i Pi Didijem, tako da neki čak njenu smrt dovode u vezu sa Džej Lo.

Influenserka je nedavno izjavila kako je njen kanal ukinut zbog kršenja autorskih prava jer je koristila u snimcima delove filma The Greatest Love Story Never Told, Dženifer Lopez. Upravo zbog toga nije mogla da nastavi da zarađuje.

"Narcisoidnost Džej Lo je svojeručno uništio glavni deo mog malog posla. Nisam dobila priliku ni da preuzmem ili sačuvam četiri godine rada na svom sadržaju, koji je pregledan više od milijardu puta i dobio više od 50 miliona lajkova", istakla je tada.

Inače, kasnije je otvorila novi nalog, ali je nastavila da okrivljuje Džej Lo za neverovatne gubitke koje je imala, a koji su se odrazili i na njeno lečenje. Podsetimo, Kajl se borila sa depresijom i sa rakom debelog creva, o čemu je često pričala.

"Ako umrem od raka creva, ona je kriva", rekla je u jednom snimku.

Kada se pojavila vest o njenoj smrti, na društvenim mrežama su vrlo brzo počeli da optužuju Dženifer Lopez iako se zvanično jop uvek ne zna od čega je preminula influenserka, kao ni to da li joj pristup lečenju bio ograničen.

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

14 h

Svet

Makron na kolenima: "Ne napuštajte Francusku"

Francuska podržava kompanije koje veruju u nju, rekao je njen predsednik Emanuel Makron u intervjuu objavljenom u sredu, odgovarajući na pitanje o mogućnosti da naftni gigant TotalEnergies zatraži upis na američku berzu.

9:22

23.5.2024.

17 h

Podeli: