Aktuelno 2

18.03.2024.

18:47

Desetogodišnja ćerka Kim Kardašijan izdaje album

Naziv predstojećeg albuma mlade Nort izazvao je brojne polemike

Izvor: b92.net/jutarnji.hr

Desetogodišnja ćerka Kim Kardašijan izdaje album
Profimedia

Podeli:

Prema najnovijim vestima, ćerka Kim Kardašijan i Kanjea Vesta, 10-godišnja Nort Vest najavila je svoj debi-album pod nazivom "Elementary School Dropout" tokom festivala Rolling Loud 2024. u Inglvudu ovog vikenda.

Na pitanje mlade novinarke i glumice sa profila pod nazivom "jazzisworldtv" na Instagramu, šta treba očekivati od albuma, desetogodišnja Nort je rekla da će biti "odličan".

Trinaestogodišnja novinarka je tražila više detalja o albumu i pitala da li će njen otac Kanje biti na njenom albumu.

"Možda. Još ne znamo", rekla je Nort Vest.

Što se tiče izlaska albuma, tvrdi da još uvek ne zna sve detalje. Inače, ona je prošle nedelje objavila da radi na "solo albumu", a naziv ove predstojeće ploče je referenca na čuveni album njenog oca "College Dropout" iz 2004. godine, koji je inspirisan odlukom repera da napusti univerzitet kako bi nastavio svoju muzičku karijeru.

Međutim, naslov predstojećeg albuma mlade Nort izazvao je zabrinutost među obožavaocima na mrežama, koji sada spekulišu da li bi to moglo da znači da ona ide stopama svog oca da bi se bavila muzikom.

"Super je što želi da se bavi muzikom, ali ne znam da li je pametna ideja da se album tako zove...", stoji između ostalog u komentarima na društvenim mrežama.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: