Aktuelno 28

16.04.2024.

20:44

Najpoznatiji jutjuber u Srbiji hteo da snima sa Đokovićem, Jelena mu oštro odgovorila

Srpski jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, želeo je da iskoristi priliku dok je Novak bio u Srbiji te da napravi video o prvom čoveku srpskog jutjuba koji upoznaje prvog na ATP listi.

Izvor: B92.net

Najpoznatiji jutjuber u Srbiji hteo da snima sa Đokovićem, Jelena mu oštro odgovorila
Profimedia

Podeli:

Društvenim mrežama kruži snimak, koji je nastao prošle godine, u kojem je srpski jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, svojim pratiocima otkrio da, kada je zvanično postao prvi po broju pratilaca na Balkanu, je želeo da iskoristi priliku dok je Novak bio u Srbiji te da napravi video o prvom čoveku srpskog jutjuba koji upoznaje prvog na ATP listi.

Ipak, odgovor teniserove supruge, kako kaže jutjuber, tada ga je iznenadio.

Ilić je, naveo, kako bi došao do Novaka, prvo se obratio njegovoj ženi Jeleni Đoković, koja mu je, kako on navodi, šaljivo odgovorila.

"Ha-ha-ha, blesav si! Slušaj, u kratkim crtama, jesi najbolji jutjuber. Čestitam ti od srca. Izborio si se na nešto što je tebi bitno. Ja uvek motrim na mlade ljude i čula sam za tebe, međutim, vrednosti koje ističeš se ne poklapaju sa onim u šta mi verujemo. Ti si izabrao da promovišeš materijalne stvari i pomalo vulgarniji način izražavanja. Mi idemo drugim putem. To ne znači da to što si izabrao ne donosi rezultate...", napisala je navodno Jelena Baki, kako je naveo jutjuber, a preneo Blic.

Podeli:

28 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: