Aktuelno 0

15.04.2024.

13:45

Influenserke posetile restoran Džejmija Olivera, jedno jelo posebno istakle VIDEO

Influenserke i modne blogerke Una Mandić i Kristina Stojišić, poznatije kao Una i Kiki objavile su svoje impresije nakon posete restorana Džejmija Olivera u Beogradu.

Izvor: B92.net

Influenserke posetile restoran Džejmija Olivera, jedno jelo posebno istakle VIDEO
Ryzhkov Photography/ Shutterstock

Podeli:

One su u kratkom videu na Instagramu objavile šta su probale od hrane i kako izgleda restoran, ističući da je lokal lepo uređen, a posebno su pohvalile lazanja kuglice napisavši da je ocena "11/10".

"Preporučujemo ako volite italijansku kuhinju", stoji na kraju videa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una & Kiki (@unaikiki)

Restoran "Jamie's Italian" otvoren je nedavno u Beogradu na vodi i privukao je veliku pažnju.

Za kratko vreme je privukao i Beograđane i turiste i ima vrlo lepe recenzije na internetu, te se restoran svakako već nalazi "na mapi" lokala koje bi trebalo posetiti tokom posete Beogradu.

U skladu s nazivom restorana "Jamie's Italian" u ponudi su pretežno italijanski specijaliteti, a cene pica se kreću od 850 do 1.555 dinara.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: